1. Kocham:
Brooke, Brooke, Brooke ..........
2. Lubię:
Sally, CJ'a , dawnego Thorne'a granego przez Trachtę, Clarke'a , Stephanie (bo jest b.interesująca i ważna w serialu mimo, że tępi Brooke), czasem Erica gdy ma swoje własne zdanie.
Lubiłam (gdy grali) Connora, Granta, Margo i ....Sheilę
3. Nie lubię:
Ridge'a, Macy, Adama, Kimberly, obecnego Thorne'a, Bridget, a kiedyś James'a
4. Nie znoszę:
Taylor i długo nic, a potem Amber, Tawny
Reszta obojętna, a bardziej lubię lub nie lubię w zależności od tego co robią w różnych wątkach i sytuacjach.
Brooke, Brooke, Brooke ..........
2. Lubię:
Sally, CJ'a , dawnego Thorne'a granego przez Trachtę, Clarke'a , Stephanie (bo jest b.interesująca i ważna w serialu mimo, że tępi Brooke), czasem Erica gdy ma swoje własne zdanie.
Lubiłam (gdy grali) Connora, Granta, Margo i ....Sheilę
3. Nie lubię:
Ridge'a, Macy, Adama, Kimberly, obecnego Thorne'a, Bridget, a kiedyś James'a
4. Nie znoszę:
Taylor i długo nic, a potem Amber, Tawny
Reszta obojętna, a bardziej lubię lub nie lubię w zależności od tego co robią w różnych wątkach i sytuacjach.
paulincia pisze:jeżeli chodzi o mnie to od początku nie lubiłam Kim i nigdy jej nie polubię:) pozdrawiam
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ja na początku lubiłam Kim
Nowa postać, miła buzia myślałam, że jej rola zrobi się bardziej ciekawa
a tu niestety teraz zaczyna mi działać na nerwy
z tą jej obsesyjną miłością do Ricka 
Kim to fałszywa zdzi..! Nie lubiłem jej od początku, bo iwedziałem jaka to z niej bedzie aparatka!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!