Najbardziej lubiana i nielubiana postać "MnS"
Najbardziej lubiana i nielubiana postać "MnS"
chciałabym aby tu każdy pisał kogo najbardziej lubi, a kto go najbardziej denerwuje i dlaczego? A także opinie o danej osobie.... Ja np.najbardziej lubię Amber, mimo, że wiele osób za nia nie przepada, natomiast nie lubię Taylor, nie wiem czemu, ale wszystko mnie w niej wkurza. Wszystkich fanów Taylor przepraszam 

Ostatnio zmieniony 2014-12-06, 22:35 przez paulincia, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-
Co do pań Taylor i Brooke to myśle ,że obie się różnią!
Taylor to kobieta uczuciowa i poukładana, idealistka i spokojna, Brooke natomiast jest według mnie dwulicowa potrafi być też szalona i żyje chwilą, za wszelką cene zrobi cos do czego dąży, dla jednych to wada a innych zaleta, ale ja myśle ,że osoba dążąca do rozpadu małżeństwa i robiąca wszystko aby zniszczyć czyjeś szczęście to osoba jak najbardziej negatywna.
Taylor to kobieta uczuciowa i poukładana, idealistka i spokojna, Brooke natomiast jest według mnie dwulicowa potrafi być też szalona i żyje chwilą, za wszelką cene zrobi cos do czego dąży, dla jednych to wada a innych zaleta, ale ja myśle ,że osoba dążąca do rozpadu małżeństwa i robiąca wszystko aby zniszczyć czyjeś szczęście to osoba jak najbardziej negatywna.
Nobody does it better
- Adex-fan Brooke
- x 66
Lubię:
Brooke, Amber, Thorne'a, potem: CJa, Darlę, Clarke'a (jego obecnie brak)
Nie lubię:
Taylor, Kimberley
Denerwują mnie często: Rick, Ridge, Stephanie, ostatnio też Macy
Brooke, Amber, Thorne'a, potem: CJa, Darlę, Clarke'a (jego obecnie brak)
Nie lubię:
Taylor, Kimberley
Denerwują mnie często: Rick, Ridge, Stephanie, ostatnio też Macy
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Lubię: Brooke
, Macy, Sally, Amber, C.J., Darla.
Obojętni: Erick, Thorne, Adam, Megan(jesli ją pokażą), Bridget, Lauren
Nie lubie:
Tawny, Ricka, Kimberly
Nienawidze!!!!!
Taylor
Ridżura
Stephanie

Obojętni: Erick, Thorne, Adam, Megan(jesli ją pokażą), Bridget, Lauren
Nie lubie:
Tawny, Ricka, Kimberly
Nienawidze!!!!!
Taylor

http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Pierca juz dawno, nie ma. Odszedł - tak mi się wydaje, więc nie masz co cierpieć an jego widok.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/