Brooke vs. Stephanie

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

No i o to właśnie mi chodziło
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ktoś porównał Brooke do Amber te dwie panie nie mają ze sobą nic wspólnego. Różnią się wszystkim zachowaniem ,urodą ,uczciwością, wykształceniem, osobowością poprostu wszystkim . Amber nawet nie powinno się porównywać z nikim ani z Brooke ani z Taylor i resztą pań Kimberli Sally Macy i Stephani ale ta ostatnia pani ma coś wspólnego z Moorami.
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Robi pisze:Ktoś porównał Brooke do Amber te dwie panie nie mają ze sobą nic wspólnego. Różnią się wszystkim zachowaniem ,urodą ,uczciwością, wykształceniem, osobowością poprostu wszystkim . Amber nawet nie powinno się porównywać z nikim ani z Brooke ani z Taylor i resztą pań Kimberli Sally Macy i Stephani ale ta ostatnia pani ma coś wspólnego z Moorami.
Denerwują mnie porównania Brooke do Amber. Amber to przecież trochę młodsza Stefcia. Obie wysyłają wrogów do Europy i zrobiły inne podobne rzeczy, ale to dział NieSpoilerowy.

Brooke nigdy umyślnie nie krzywdzi Stefy. [/scroll]
belcia13

Post autor: belcia13 »

Ja wolę Stefcię, bo tyle, co jej Brooke zrobiła, to naprawde przekracza ludzkie pojęcie. Na pewno nie za fajnie jest, jak ktoś ci chce po kolei niszczyć rodzinę... A jeżeli chodzi o udar, to raczej nie ma winy Brooke, ale ona wie, że dalszym związkiem z Thorne'em może naprawe zabić Stefcię.
Awatar użytkownika
Robi

Oczywiście że jej to zaszkodzi bo Stefcia ma Brookofbie . Tylko pamiętajmy do rozbijania małżeństwa trzeba dwojga.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Stephanie więcej złego zrobiła Brooke i Loganom.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Do nich pasuje to:

"Jedna nie może żyć, póki druga żyje"

A wiemy, że Brooke umrze, bo Stefa jest nieśmiertelna :mrgreen:
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Stephanie zaczęła tą wojnę, tu się zgodzę. Nienawidziła Beth za romans z Erykiem i dlatego od samego początku nie zaakceptowała Brooke. Ale Brooke sama się postarała o wzmocnienie tej nienawiści, wręcz ją wypielęgnowała swoim zachowaniem na przestrzeni lat.
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
Robi

Brooke już nie raz prosiła Cesarzową o rozejm i próbowała się znią pogodzić ale nie stety Stefcia doznała szoku i do tej pory ma Brookofobie
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

::loll:: Jasne nic nie robiła tylko myślała jak pielęgnować wojne ze Stephanie to dobre ::plask wczolo: że zakochała się w Ridge'u, Eryku, Thornie to na pewno intryga rozplanowana na kilka lat
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
FanStefci

Adex-fan Brooke pisze:::loll:: Jasne nic nie robiła tylko myślała jak pielęgnować wojne ze Stephanie to dobre ::plask wczolo: że zakochała się w Ridge'u, Eryku, Thornie to na pewno intryga rozplanowana na kilka lat
Nie pisałem, że MYŚLAŁA I PLANOWAŁA, tylko, że ogółem swojego zachowania (którego nie zamierzam opisywać po raz milionowy) doprowadziła do eskalacji nienawiści Stefy. Czytanie ze zrozumieniem się kłania.
Awatar użytkownika
Robi

To jest tak napisane że każdy może to na własny spoób interpretować . O widze błędy waszej rozmowie powinniście dostać ostrzeżenie hahha to jest śmieszne a zarazem przerażające
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

FanStefci pisze:
Adex-fan Brooke pisze:::loll:: Jasne nic nie robiła tylko myślała jak pielęgnować wojne ze Stephanie to dobre ::plask wczolo: że zakochała się w Ridge'u, Eryku, Thornie to na pewno intryga rozplanowana na kilka lat
Nie pisałem, że MYŚLAŁA I PLANOWAŁA, tylko, że ogółem swojego zachowania (którego nie zamierzam opisywać po raz milionowy) doprowadziła do eskalacji nienawiści Stefy. Czytanie ze zrozumieniem się kłania.
Żeby tak każdy czytał i oglądał B&B z takim rozumieniem jak ja :lol:
Awatar użytkownika
FanStefci

Aż strach się bać. ::loll::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

FanStefci pisze:Aż strach się bać. ::loll::
Twoich postów na pewno ::ke::
ODPOWIEDZ