Kryminalni
Nie, bo to były sklejone odcinki serialu. Trudno, by do kin trafiło w dzisiejszych czasach coś, co już wcześniej było w telewizji 
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
- Marek Forrester
Czy w nowej serii "Kryminalnych" szykuje się nieoczekiwana zmiana miejsc? Pozycji komisarza Marka Brodeckiego (Maciej Zakościelny) może zagrozić nowy prokurator oraz mężatka Justyna, którą zagra.. Mandaryna!
W nowych odcinkach serialu pojawi się bowiem młody, przystojny, inteligentny i błyskotliwy... prokurator Jacek Dumicz. Grający go aktor, absolwent łódzkiej "filmówki" i warszawskiej Szkoły Baletowej nieraz "rozgromił" już ekranową konkurencję. Na razie jednak scenarzyści utrzymują nazwisko swojego "asa" w tajemnicy.
Nie ulega jednak wątpliwości, że jego pojawienie się narobi sporo zamieszania - zwłaszcza wśród płci pięknej. Czy zapatrzona w Marka Brodeckiego Basia (Magda Schejbal) odwróci wzrok i odnajdzie nowy obiekt zainteresowania? Może dopiero wówczas - w obliczu rywala - Marek zdobędzie się na odwagę i dopuści do siebie język uczuć? A może prokurator Dumicz okaże się szpiclem, wtyką, której głównym zadaniem będzie zasiać ferment i rozbić grupę "Kryminalnych"?
Całej sytuacji z pewnością doda pikanterii pojawienie się żeńskiej przeciwwagi przystojnego prokuratora: pięknej mężatki - Justyny (w tej roli Mandaryna!) Być może Marek Brodecki wykorzysta jej obecność na podreperowanie swojego wizerunku wobec Basi i jako ostrzeżenie dla niebezpiecznie zainteresowanego nią prokuratora...
W nowych odcinkach serialu pojawi się bowiem młody, przystojny, inteligentny i błyskotliwy... prokurator Jacek Dumicz. Grający go aktor, absolwent łódzkiej "filmówki" i warszawskiej Szkoły Baletowej nieraz "rozgromił" już ekranową konkurencję. Na razie jednak scenarzyści utrzymują nazwisko swojego "asa" w tajemnicy.
Nie ulega jednak wątpliwości, że jego pojawienie się narobi sporo zamieszania - zwłaszcza wśród płci pięknej. Czy zapatrzona w Marka Brodeckiego Basia (Magda Schejbal) odwróci wzrok i odnajdzie nowy obiekt zainteresowania? Może dopiero wówczas - w obliczu rywala - Marek zdobędzie się na odwagę i dopuści do siebie język uczuć? A może prokurator Dumicz okaże się szpiclem, wtyką, której głównym zadaniem będzie zasiać ferment i rozbić grupę "Kryminalnych"?
Całej sytuacji z pewnością doda pikanterii pojawienie się żeńskiej przeciwwagi przystojnego prokuratora: pięknej mężatki - Justyny (w tej roli Mandaryna!) Być może Marek Brodecki wykorzysta jej obecność na podreperowanie swojego wizerunku wobec Basi i jako ostrzeżenie dla niebezpiecznie zainteresowanego nią prokuratora...
Nobody does it better
- Marek Forrester
- Marek Forrester
Tak, o tę scenę mi chodziło. ;pAlexander pisze:Tak mówisz o scenie w jeziorze!? Basia krzyczała: "Marek, pomóż mi, no dalej, pomóż mi", on wszedł do wody i ją pocałował i ciszaSuper scena nie do zapomnienia, mam nadzieje ,że teraz tez będzie ciekawie ze względu na pojawienie się osób trzecich w tym Mandaryny
Dzisiaj powtarzali świetny odcinek z prokurator Wiśniewską w roli głównej. Jak dla mnie to jednocześnie jeden z najstraszniejszych odcinków. Na ostatniej scenie naprawdę przechodzą mnie ciarki po plecach.
Łuuuuuuuuu, odcinek z
[shadow=black]Danielem Olbrychskim w roli zamieszanego w ciemne sprawki wyrodnego ojca Marka chyba sobie obejrzę, bo ciekaw jestem, czy p. Daniel wciąż potrafi grać...

Swoją drogą, to on jest trochę podobny do Zakościelnego
[/shadow]
[shadow=black]Danielem Olbrychskim w roli zamieszanego w ciemne sprawki wyrodnego ojca Marka chyba sobie obejrzę, bo ciekaw jestem, czy p. Daniel wciąż potrafi grać...
Swoją drogą, to on jest trochę podobny do Zakościelnego
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
- Marek Forrester