Kryminalni
Kryminalni
Tak się zastanawiałem i trochę się zdziwiłem, że nikt nie założył tego tematu. Nie wierzę, że nikt z Boldfanów nie ogląda "Kryminalnych", a to przecież jeden z lepszych polskich serialów. Jest kręcony na naprawdę wysokim poziomie, przypominającym zachodnie serie. Lada dzień ostatni odcinek 5 sezonu. Czekam na opinie i rozwój dyskusji. Kto z Was ogląda? Kogo najbardziej lubicie? itd. 
Ja nie golądam
Wspominałem już tu o tym - naoglądałem się już bardzo dużo seriali w których każdy odcinek to osobna historyjka i teraz poluję na bardziej ciągłe historie. Gdyby nie to, to może bym się wciągnął. W "Krymilarnych" są chyba dłuższe wątki (np. dziecko Zakościelnego i walka o nie czy choroba szefa - tak słyszałem), ale raczej za mało jak dla mnie.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
- HarryAngel
Ja uwielbiam Kryminalnych, ale teraz nie mogę oglądać
Od początku października widziałam może 3 lub 4 odcinki, ale i tak staram się być na bieżąco.
Niestety dzisiaj przeczytałam co się wydarzy w ostatnim odcinku tej serii i teraz trochę żałuję. W prawdzie i tak bym go nie zobaczyła, ale liczyłam na inne zakończenie
Poza tym nawet się cieszę, że kończy się ta seria, ponieważ nie będę traciła aktualnych odcinków
Niestety dzisiaj przeczytałam co się wydarzy w ostatnim odcinku tej serii i teraz trochę żałuję. W prawdzie i tak bym go nie zobaczyła, ale liczyłam na inne zakończenie
Ja uważam, ze Kryminalni mają wiele kilku lub nawet kilkudziesięcio odcinkowych wątków, które wyróżniają ten serial na tle innych one-episode series.Abec pisze:Ja nie golądamWspominałem już tu o tym - naoglądałem się już bardzo dużo seriali w których każdy odcinek to osobna historyjka i teraz poluję na bardziej ciągłe historie. Gdyby nie to, to może bym się wciągnął. W "Krymilarnych" są chyba dłuższe wątki (np. dziecko Zakościelnego i walka o nie czy choroba szefa - tak słyszałem), ale raczej za mało jak dla mnie.
- Marek Forrester
Ja oglądam od 1 sezonu! To najlepszy serial kryminalny ostatnich lat, akcja jest ciekawa, wątki często straszliwie zagmatwane no i do tego świetnie zmontowane i dobrze zagrane sceny! Sądze ,że ten serial naprawde jest świetny! Pierwsze dwa sezony były cudowne natomiast 3 najsłabszy, nadrobiono 4 sezonem ale 5 to już kolejny powrót świetnych odcinków. Wiem ,ze 6 sezon będzie równie udany!
Byłem, jestem i będę pod wrażeniem odcinków z Tryptyka Śląskiego! To przeszło moje najśmielsze wyobrażenia! Odcinki najlepsze jakie kiedykolwiek były, nie porównywalne, żałuje ,że nie mam tych odcinków
Kryminalni... Jednak wolę powtórki Kryminalnych w czwartkowe wieczory bo wtedy jest wersja nieocenzurowana! 
Byłem, jestem i będę pod wrażeniem odcinków z Tryptyka Śląskiego! To przeszło moje najśmielsze wyobrażenia! Odcinki najlepsze jakie kiedykolwiek były, nie porównywalne, żałuje ,że nie mam tych odcinków
Nobody does it better
[shadow=black]A już dzisiaj wieczorem ślub Zawady i jego tragiczny koniec. Świeżo upieczona żona zasłania męża przed strzałem i... umiera.[/shadow]
Ja lubię ten serial, bo zawsze coś się w nim dzieje. Są też wątki długoterminowe, a najlepsze czasy serialu były, gdy pokazywała się w nim Joasia Liszowska. ;p Szkoda, że zerwała z Zawadą.
Ja lubię ten serial, bo zawsze coś się w nim dzieje. Są też wątki długoterminowe, a najlepsze czasy serialu były, gdy pokazywała się w nim Joasia Liszowska. ;p Szkoda, że zerwała z Zawadą.
- Marek Forrester
Niestety nie.Alexander pisze:Lolex a Ty masz odcinki z Tryptyku śląskiego
[ Dodano: 2006-12-10, 13:49 ]
No i mamy koniec 5 sezonu. Swoją drogą ten ostatni odcinek zaliczam jako jeden z najlepszych w historii całego serialu. Super akcja!
- Marek Forrester
- Marek Forrester
- Marek Forrester
Cała historia wampira i Grabarza jest świetna! No a ta końcówka kiedy Basia leży w trumnie, nie powtarzalna, okropnie patrzeć na coś takiego, czuje się nie moc i bezsilność... Ogólnie tylko 2 przerwy i podobało mi się połączenie w całość 3 świetnych odcinków, stworzenie filmu "Misja Śląska" to był dobry pomysł!
Nobody does it better
Taak. Trzeba przyznać, że wyszło im to świetnie. Podobał mi się też wątek sprawy Strzeleckiego. Chociaż nie przypadł mi do gustu ten młody Strzelecki. Cały czas mnie denerwował przez to, że się tak sadził. Ale bardzo fajna ta ostania scena, kiedy córka Halickiego wpuszcza go do mieszkania. Ogólnie dobrze, że tak się to skończyło.