Samantha Kelly
No jak narazie to nic z nią ciekawego się nie dzieje. Pełni ona raczej funkcję takiej postaci jak, np. Megan oraz przez ostatnie lata - Darla.
Myślałem na początku, że będzie walczyć z Brooke o względy Ridge'a, ale coś nie walczy zbytnio.
Mam wrażenie, że scenarzyści coś nie mają pomysłu na dalszy rozwój tej postaci.
Mam nadzieję, że Sam jakoś się jeszcze rozkręci i wniesie coś do tego serialu, bo to naprawdę fajna i sympatyczna postać.
I ma bardzo fajnego pieska. 
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- Adex-fan Brooke
Pierwsze skojarzanie to Tricia lub że podróbka Taylor, na szczęście ona taka wcale nie jest, jedyne co z tamtymi je łączy że Ridge jej się podoba, nie zamierza zastawiać żadnych sideł na Ridge'a ani nie widac by była marionetką w rękach Stephanie, jedynie jest jej przyjaciółką, obecnie nie można jej nic zarzucić ma ładny uśmiech i jest sympatyczna.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Rzeczywiście bardzo ładnie dziś wyglądała na tym otwarciu "Ozzz". I też zauważyłem to jej spojrzenie skierowane w Oscara.
A tak w ogóle to Sam fajnie prezentuje się w towarzystwie Bridget.
Mogłyby być wspaniałymi przyjaciółkami.
Ta postać rzeczywiście ma duży potencjał. Mam nadzieję, że scenarzyści go nie zmarnują i zaserwują nam w końcu jakiś ciekawy, większy wątek z jej udziałem.

Ta postać rzeczywiście ma duży potencjał. Mam nadzieję, że scenarzyści go nie zmarnują i zaserwują nam w końcu jakiś ciekawy, większy wątek z jej udziałem.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Ostatniego czasu bohaterka się wyrobiła
Jest teraz mniej przesłodzona i co najważniejsze skończyła z tym głupmi tekstami.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
-
Gabra-Sheila
Tak , Samantha się zmieniła , oczywiście na lepsze . Z początku była taka cukierkowa i zadzierała nosa ,a teraz przeszła metamorfoze. 
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
W pełni się z Tobą zgadzam. Samatha i Clark pasują do siebie jak dwie krople wody. No i oboje nie mają konkretnego wątku.Mareczek pisze:No i Samantha dała się zmanipulować![]()
Sądze że nie ma u Ridge'a szans bo ten jak jest w depresji to ciągle chodzi i wspomina![]()
Mam nadzieję że Samantha jakoś wyplącze się z tego pokiczkanego wątku i wplącze się do Clarke'a
- Adex-fan Brooke
No ma minus że dała się zmanipulować i uwodzi żonatego faceta w jego sypialni, który jej nie chce
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city