Samantha Kelly

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Samantha Kelly

Post autor: DeaconFan »

Do serialu dołączyła kolejna nowa postać - Samantha "Sam" Kelly. Wiemy już, że w dzieciństwie mieszkała niedaleko rodziny Forresterów, była z tą rodziną zaprzyjaźniona, a Ridge'm nawet zauroczona. :zeby: Obecnie pracuje jako projektantka wnętrz. :wink:
Wydaje mi się być bardzo sympatyczną osobą. Mam nadzieję, że wniesie coś ciekawego do serialu. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Moje pierwsze wrażenie - o kurrrrrrrrrrrrrrrrrr...cze belek, po nieudanej Tricki mamy nową Taylor :evil: Ale się pomyliłem ::jezyk::

Dziewczyna jest bardzo sympatyczna, pogodna, wesoła - bardzo fajna ::rad::
Widać, że ma chrapkę na Ridge'a i zaryzykuje w tym momencie tezę, że Ridge do niej pasuje ::jezyk::
Oczywiście na taki przelotny romans, bo i tak prędzej czy później zejdzie się z Brooke. Ale póki co chciałbym, aby coś miedzy nimi zaiskrzyło...

Stephanie widzi w niej nową synową ::loll::
Boże, ta kobieta uśmiechałaby się nawet do sprzedawczyni z delikatesów, gdyby tylko była szansa, że odizoluje ona Brooke od Ridge'a ::loll:: ::plask wczolo:

Także póki co lubię Sam i jej pieska ::jezyk::
I przy okazji dowiedzieliśmy się, jak to kiedyś sielankowo było w rodzinie Forrestrów ::loll::
No tak, ale zjawiła się pewna blondyna i sielanka prysła ::loll::
Goku

Post autor: Goku »

A mnie ona przeraża xD Jest taka 'słitaśna' i milutka i w ogóle... I ten jej piesek ::loll::
Tomala

Post autor: Tomala »

Zrobiła na mnie bardzo dobre pierwsze wrażenie. Miła i sympatyczna. Tak samo sobie pomyślałem: Stephanie już widzi nową Taylor. Ale mimo wszystko Ridge musi być z Brooke. Mam nadzieję że właśnie Brooke zobaczy w Sam konkurentkę, poczuje się zazrosna, skończy z Nickiem i zwiąże się z Ridgem.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Damians pisze: Stephanie widzi w niej nową synową ::loll::
Boże, ta kobieta uśmiechałaby się nawet do sprzedawczyni z delikatesów, gdyby tylko była szansa, że odizoluje ona Brooke od Ridge'a ::loll:: ::plask wczolo:
::
Dobre bo prawdziwe :lol:
Sam ma szanse być nową Taylor w oczach Stephanie czyli nową marionetką, to jej spotkanie z Ridge'm jak od razu się wygłupiali było naciągane, jeśli ludzie nie widzą się wiele lat nie robią takich wygłupów od razu
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Jak dla mnie cudowna :D Śliczna, miła, czarująca, boska :serce: A jej piesek Pucci jest śliczny :wink:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Sam też mi się spodobała. Ładna, sympatyczna, z poczuciem humoru, bezpośrednia itp. Mam tylko nadzieję, że nie da się wciągnąć w gierki Stephanie.
Przyjaciółka z czasów dzieciństwa - to według mnie cenna rzecz. Ridge powinien postarać się o to by tę znajomość pielęgnować, nawet jeśli będzie związany z inną kobietą. Ona ma zadatki na dobrą przyjaciółkę. :wink:
Tomala

Post autor: Tomala »

Gabra i Dawidek: czytacie mi w myślach. Ja widziałbym w niej nie tylko przyjaciółkę dla Ridge'a ale i dla Brooke. I oby nie dała się wrobić Stephanie. Np. ten tekst: "Ridge popadł w rutynę" ::cojest:: A ta "rutyna" ma na imię Brooke.
Bridget_Fan

Post autor: Bridget_Fan »

Nie przepadam za tą postacią i za tym jej psem Pucci, czy jak to tam.... A Stephanie myśli że złączy ją z Ridge' m ! To ja już wolę żeby z Brooke był... Samantha jest.... zbędna w tym serialu....
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Z każdym odcinkiem jeszcze bardziej ją uwielbiam :serce: Scenka z Brooke była wspaniała :!: Nieźle ją zgasiła :mrgreen: Ten tekst, że pokój Ridge'a będzie po lewej stronie ,Nicka po prawej, a Logan w środku był zajefajny :D Jak była wczoraj u Massima robiła takie fajne miny,. gdy Jackie przyszła ::cojest:: Mam nadzieję, że zagości w tym serialu na dłuuuugo ::ok::
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Ja bardzo lubię Sam :serce:
Jest bardzo miła i sympatyczna :D Mam jednak nadzieję że nie zrobią z niej cukiereczka i w końcu pokaże nam jakieś pazurki ::chytry::
Albo jakiś sekrecik na boku :zeby:

A jej piesek jest jak kukła :roll: Niby pokazali nam jak szczeka, jak ziewa, ale wydaje mi się za spokojny ::jezyk::
Bridget_Fan

Za to wyrywa jej się z rąk! Chyba za nią nie przepada...
Awatar użytkownika
Dragon_Scale

Post autor: Dragon_Scale »

Ja tam polubiłem Sam.Wreszcie jakaś nawet ładna i normalna postać , i to taka co odgrywa jakąś rolę , a nie jak jakaś Megan parzy kawę i raz na dwa lata notuje na zebraniu coś :P
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

No właśnie jak ta postać nadal będzie taka miła, sympatyczna i słodka, to będą z nią nudy. ::ysz:: :ziewam: Czekam, aż Samantha się rozkręci i pokaże, jak to ktoś wcześniej wspomniał, pazurki. :twisted:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Bridget_Fan

No, trochę z nią nudno, mółby być jakiś skandal!
ODPOWIEDZ