Wydaje mi się być bardzo sympatyczną osobą. Mam nadzieję, że wniesie coś ciekawego do serialu.
Samantha Kelly
Samantha Kelly
Do serialu dołączyła kolejna nowa postać - Samantha "Sam" Kelly. Wiemy już, że w dzieciństwie mieszkała niedaleko rodziny Forresterów, była z tą rodziną zaprzyjaźniona, a Ridge'm nawet zauroczona.
Obecnie pracuje jako projektantka wnętrz.
Wydaje mi się być bardzo sympatyczną osobą. Mam nadzieję, że wniesie coś ciekawego do serialu.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Moje pierwsze wrażenie - o kurrrrrrrrrrrrrrrrrr...cze belek, po nieudanej Tricki mamy nową Taylor
Ale się pomyliłem
Dziewczyna jest bardzo sympatyczna, pogodna, wesoła - bardzo fajna
Widać, że ma chrapkę na Ridge'a i zaryzykuje w tym momencie tezę, że Ridge do niej pasuje
Oczywiście na taki przelotny romans, bo i tak prędzej czy później zejdzie się z Brooke. Ale póki co chciałbym, aby coś miedzy nimi zaiskrzyło...
Stephanie widzi w niej nową synową
Boże, ta kobieta uśmiechałaby się nawet do sprzedawczyni z delikatesów, gdyby tylko była szansa, że odizoluje ona Brooke od Ridge'a
Także póki co lubię Sam i jej pieska
I przy okazji dowiedzieliśmy się, jak to kiedyś sielankowo było w rodzinie Forrestrów
No tak, ale zjawiła się pewna blondyna i sielanka prysła
Dziewczyna jest bardzo sympatyczna, pogodna, wesoła - bardzo fajna
Widać, że ma chrapkę na Ridge'a i zaryzykuje w tym momencie tezę, że Ridge do niej pasuje
Oczywiście na taki przelotny romans, bo i tak prędzej czy później zejdzie się z Brooke. Ale póki co chciałbym, aby coś miedzy nimi zaiskrzyło...
Stephanie widzi w niej nową synową
Boże, ta kobieta uśmiechałaby się nawet do sprzedawczyni z delikatesów, gdyby tylko była szansa, że odizoluje ona Brooke od Ridge'a
Także póki co lubię Sam i jej pieska
I przy okazji dowiedzieliśmy się, jak to kiedyś sielankowo było w rodzinie Forrestrów
No tak, ale zjawiła się pewna blondyna i sielanka prysła
- Adex-fan Brooke
Dobre bo prawdziweDamians pisze: Stephanie widzi w niej nową synową![]()
Boże, ta kobieta uśmiechałaby się nawet do sprzedawczyni z delikatesów, gdyby tylko była szansa, że odizoluje ona Brooke od Ridge'a![]()
![]()
::
Sam ma szanse być nową Taylor w oczach Stephanie czyli nową marionetką, to jej spotkanie z Ridge'm jak od razu się wygłupiali było naciągane, jeśli ludzie nie widzą się wiele lat nie robią takich wygłupów od razu
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Gabra-Sheila
-
Dawidek
- Administrator
Sam też mi się spodobała. Ładna, sympatyczna, z poczuciem humoru, bezpośrednia itp. Mam tylko nadzieję, że nie da się wciągnąć w gierki Stephanie.
Przyjaciółka z czasów dzieciństwa - to według mnie cenna rzecz. Ridge powinien postarać się o to by tę znajomość pielęgnować, nawet jeśli będzie związany z inną kobietą. Ona ma zadatki na dobrą przyjaciółkę.
Przyjaciółka z czasów dzieciństwa - to według mnie cenna rzecz. Ridge powinien postarać się o to by tę znajomość pielęgnować, nawet jeśli będzie związany z inną kobietą. Ona ma zadatki na dobrą przyjaciółkę.
-
Bridget_Fan
-
Gabra-Sheila
Z każdym odcinkiem jeszcze bardziej ją uwielbiam
Scenka z Brooke była wspaniała
Nieźle ją zgasiła
Ten tekst, że pokój Ridge'a będzie po lewej stronie ,Nicka po prawej, a Logan w środku był zajefajny
Jak była wczoraj u Massima robiła takie fajne miny,. gdy Jackie przyszła
Mam nadzieję, że zagości w tym serialu na dłuuuugo 
-
Bridget_Fan
- Dragon_Scale
-
Bridget_Fan