Telenowele latynoamerykańskie

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
gregi

Post autor: gregi »

Alexander pisze:1 Lutego o 10:00 na antenie POLSAT wyemitowana została nowa telenowela "Przeklęta miłość", ktoś widział? Polsat bardzo emituje teraz telcie, aż 3 ale o tak wczesnej porze? Mnie to nie przekonuje!
Ten tytuł zmienili na "Sekret Laury". Poszli po rozum do głowy bo w Polsce była już emitowana telenowela "Przeklęta miłość" (Rauzan). ::krzyw::
"...such a lonley little girl in a cold, cold world, there's someone who needs you" Jeanny/Mandaryna
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Właśnie TVN7 emitował już telcie pod tytułem "Przeklęta miłość". Polsat się nie orientuje w tytułach. Fakt faktem ,że nie mam zamiaru oglądać tej telci.
Nobody does it better
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Alexander pisze:Właśnie TVN7 emitował już telcie pod tytułem "Przeklęta miłość". Polsat się nie orientuje w tytułach. Fakt faktem ,że nie mam zamiaru oglądać tej telci.
Dla paradoksu - telci z tytułem "Namiętności" były już trzy... :)
Marisa

Post autor: Marisa »

Ja sobie ostatnio ściągam z internetu odcinki El Manantial/Wiosenna namiętność :)
Awatar użytkownika
gregi

Post autor: gregi »

Marisa pisze:Ja sobie ostatnio ściągam z internetu odcinki El Manantial/Wiosenna namiętność :)
A moglabys podac stronke skad mozna to ściągnąć?
"...such a lonley little girl in a cold, cold world, there's someone who needs you" Jeanny/Mandaryna
Marisa

Post autor: Marisa »

Na www.telenovella.fora.pl są umieszczane odcinki :) (w oryginalnej wersji językowej) :wink:
Ryan Lavery

Kto oglądał finał Rubi? :mrgreen: Bidulka, pokarało ją za matactwa... A Fernanda stała się taka jak ciocia. Szkoda, że nie dane nam było obejrzeć całego odcinka "La descarada"... :nie: W każdym razie, finał mi się podobał. Podeszli do wszystkiego z humorem... :zeby:
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Czy pisałem już, że nie lubię telenowel ? Heh, nie lubię jak coś się szybko kończy, a telenowele kończą się szybko ::kwasny:: Najlepsze jest skrzyżowanie opery mydlanej z telenowelą :zeby: Leci wiele lat, a wątki są takie, że ho, ho :zeby: dzięki temu że jest skrzyżowana z telcią ? Wyobrażacie sobie operę mydlaną lecącą przez wiele lat od pon. do pt. z jakimiś Fernandezami i Rubimi ?
Ryan Lavery

Pisałeś, ale czy będziesz nam to za każdym razem obwieszczał ilekroć ktoś napisze coś w tym temacie? Skoro ich nie lubisz, to nie odwiedzaj tego tematu..

Marisa, czekam na Twoje wrażenia z ultimo capitulo de 'Rubi'. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Tutaj znajdziecie wszystkie seriale amerykańskie www.series.fora.pl/ ( trzeba się zarejestrować aby zobaczyć więcej )
A tutaj telenowele www.telenovella.fora.pl/
Forrester

Post autor: Forrester »

Martin - fan Bree pisze:Kto oglądał finał Rubi? :mrgreen: Bidulka, pokarało ją za matactwa... A Fernanda stała się taka jak ciocia. Szkoda, że nie dane nam było obejrzeć całego odcinka "La descarada"... :nie: W każdym razie, finał mi się podobał. Podeszli do wszystkiego z humorem... :zeby:
Ja też oglądałem, wciągnąłem się w ten serial :wink: Podobno właśnie nie będzie oczekiwanej drugiej serii, bo Barbara Mori (Rubi) nie chciała już dalej grać mimo, że proponowali jej niezłą kasę :wink: Będzie za to 210 minutowy odcinek (który widzieli już fani w Meksyku), gdzie Fernanda wraz z Loreto będzie chciała pomścić Rubi i spróbować rozkochać w sobie Alejandra i jego syna. Przynajmniej tak pisało w "Świecie Seriali". Ale w Polsce jest to zakończenie na razie niedostępne.
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Ryan Lavery

Właśnie pytam znajomych czy nie mają tego odcinka.. :)
Forrester, a jak podobała Ci się Rubi/Fernanda jako blondynka? Moim zdaniem słodka.. :serce: A już jutro pierwszy epizodzik "El cuerpo del deseo". Warto obejrzeć! Forrester, postaraj się looknąć, a może i ten Cię wciągnie..
Ja tymczasem ściągam sobie z necika "Mundo de Fieras" ale mam nadzieję, że wkrótce zobaczymy je też na tvn. :) A oto trailer dla chętnych:

http://youtube.com/watch?v=iZPZkp_tRQs
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Martin - fan Bree pisze:Pisałeś, ale czy będziesz nam to za każdym razem obwieszczał ilekroć ktoś napisze coś w tym temacie? Skoro ich nie lubisz, to nie odwiedzaj tego tematu..

Marisa, czekam na Twoje wrażenia z ultimo capitulo de 'Rubi'. :mrgreen:
Dobrze. Przepraszam :)
Forrester

Post autor: Forrester »

Martin - fan Bree pisze:Właśnie pytam znajomych czy nie mają tego odcinka.. :)
Forrester, a jak podobała Ci się Rubi/Fernanda jako blondynka? Moim zdaniem słodka.. :serce: A już jutro pierwszy epizodzik "El cuerpo del deseo". Warto obejrzeć! Forrester, postaraj się looknąć, a może i ten Cię wciągnie..
Niezła, ale chyba Rubi - jako brunetka lepsza :wink: Też chciałbym mieć ten specjalny odcinek na kompie :)
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Goku

Post autor: Goku »

Rubi wyglądała jak strach na wróble :mrgreen:...A Fernanda wygląda jak klon Rubi po przemalowaniu włosów na blond...Dziwnie jej w tej peruce :mrgreen:...Ale i tak najlepsze było"Fin...?"
ODPOWIEDZ