Melrose Place

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dawidek to nagrywaj sobie lub powtórki o 8 może Ci pasują?
Robi: w pierwszych odcinkach wcisnęli sporo społecznych problemów, będzie jeszcze coś odnośnie koloru skóry (spór Rhondy z napadniętym wcześniej Billym), w 13 odcinku Matt będzie napadnięty tylko dlatego że jest gejem a potem z tego powodu zwolniony z pracy, będzie też o mężu nadużywającym przemocy wobec żony, o innym mężu od którego uciekła Jo z powodu, iż pod wpływem alkoholu był wybuchowy(co śmieszne grał go aktor, który był w dalszych seriach inną postacią z czołówki). A w 21 odcinku pojawi się już Heather Locklear(Amanda) i serial stopniowo zacznie się rozkręcać, aż w kolejnych seriach będzie to jeden wielki dramat z romansami, wielkimi intrygami, czarnymi charakterami i masą akcji.
Ostatnio zmieniony 2008-09-07, 23:03 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 2 razy.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Adex, możliwości nagrywania nie mam. Na razie, bo to chcę zmienić za jakiś czas.
O 8 rano tym bardziej mi nie pasuje, bo o tej porze siedzę w biurze. :wink:
trochę szkoda, bo serial jest dość fajny. może będę oglądać końcówki odcinków, ale chyba też nieregularnie. Zobaczy się.
A kto to Matt, bo ja w ogóle tej postaci nie kojarzę. ::ke:: Jo też nie kojarzę. Jedynie w przypadku Billy'ego mogę powiązać imię z postacią.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Dawidku, nie możesz cieniować spoilerów, bo ten serial i te odcinki już leciały w polskiej tv!
Cieniujemy tylko w przypadku serialu, który leci w tv polskiej po raz pierwszy! :lol:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Dokładnie. B@r ma rację.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Cień usunięty. Adex, przepraszam za zamieszanie. :wink:
Primok

Post autor: Primok »

Pojawiła się Heather Locklear i Marcia Cross - wątki zaczęły się rozkręcać i czyżby dzisiaj był ostatni odcinek jaki mielibyśmy narazie zobaczyć :?: ::ysz::
Marcia Cross wygląda w tym serialu świetnie :wink: .
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Dziś był wydłużony 32 odcinek czyli ostatni sezonu 1. No i niestety Tv4 obecnie przerywa emisję ::kwasny::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tomala

Post autor: Tomala »

Amerykańska stacja CW planuje nakręcenie nowej wersji "Melrose Place"!
http://film.interia.pl/telewizja/serial ... ce,1202676
Ja chyba wolałbym żeby tego nie zrobili bo nowe 90210 okazało się podobno niewypałem.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Nowe 90210 im dłużej oglądam stwierdzam że nie jest złe, samo poznanie dalszych losów bohaterów z oryginału jest głównie kuszące, ale nie chcę aby to samo zrobili z Melrose Place lub nawet coś na wzór bo tego serialu nie można podrobić, był cudowny, jedyne co by było fajne to porządny epilog w którym znowu byłaby Amanda, Michael, Taylor, ożywiony Matt a Billy i Alison zeszliby się i wzieli ślub
Goku

Post autor: Goku »

Tomala pisze:Ja chyba wolałbym żeby tego nie zrobili bo nowe 90210 okazało się podobno niewypałem.
Gdzie ty o tym słyszałeś? Nowe 90210 jest świetne! Mi podoba się bardziej niż oryginał :mrgreen:

Nowego "Melrose Place" nie chcę, bo skoro nawet stare mi się nie podobało to nowe tym bardziej mi się nie spodoba.
Tomala

Post autor: Tomala »

Goku pisze:Gdzie ty o tym słyszałeś? Nowe 90210 jest świetne! Mi podoba się bardziej niż oryginał
Czytałem o tym w "Świecie seriali". Podobno na początku oglądalność wynosiła jakoś 5 mln, a kiedy do emisji trafił odcinek bez Shannen Doherty to oglądalność radykalnie spadła do chyba 3,8 mln.
Goku

Post autor: Goku »

To i tak jest bardzo wysoka oglądalność jak na stację The CW w której emitowany jest serial ;)
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Kto w nowej wersji "Melrose Place"?

Produceni serialu "Melrose Place" cały czas prowadzą casting do nowej wersji tej serii. Kontrakty podpisała już dwójka aktorów - Katie Cassidy i Michael Rady. Trwają też negocjacje z innymi osobami.
Według Entertainment Weekly producenci bardzo poważnie rozmawiają z Heather Locklear, która była gwiazdą oryginalnej wersji tego serialu. Aktorka wcieliła się w rolę Amandy Woodward w niemal dwustu odcinkach produkcji!

Toczą się także rozmowy z Grantem Show, który w serialu grał postać Jake'a Hansona.

Z aktorów "młodej generacji" możemy natomiast zobaczyć Mishę Barton. Aktorka, którą widzowie znają przede wszystkim jako Marissę Cooper z "The O.C." (Życie na fali), prowadzi zaawansowane rozmowy z kanałem The CW na temat udziału w tej produkcji.

Źródło: ShowTv
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Cichy

Post autor: Cichy »

No Heather Locklear to podstawa nie wyobrażam sobie kontynułacji serialu bez tej aktorki którą uwielbiam :serce:
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Jestem ciekawa nowej wersji MP. Mam nadzieje, ze bedzie lepsza od nowego 90210, ktore bardzo srednio mi sie podoba... Moze dlatego, ze na oryginale sie wychowalam, a nowa wersja wydaje mi sie po prostu jednym z wielu seriali dla mlodziezy, ktory tak naprawde niczym sie nie wyroznia. Ale to oczywiscie tylko moje zdanie.
ODPOWIEDZ