Gotowe na wszystko (Desperate Housewives)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Ten sezon, który leci teraz na Polsacie jest nudny. Wszystko jest już przewidywalne. Pierwsze dwie serie były najlepsze. :roll:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Marcia Cross została zaproszona przez Baracka Obamę na bal prezydencki z okazji jego zaprzysiężenia ::rad::
Ciekawo, czy sobie na to zasłużyła... ::jezyk:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Majka21

Post autor: Majka21 »

LoLex pisze:Ten sezon, który leci teraz na Polsacie jest nudny. Wszystko jest już przewidywalne. Pierwsze dwie serie były najlepsze. :roll:
Zgadzam się. Jak do tej pory zawsze z zaciekawieniem patrzylam tak teraz zasypiam w trakcie ogladania :roll: Czekam na serie, nie wiem ktora, ale Gabi bedzie meic krotkie wlosy..
Tomala

Post autor: Tomala »

Damians pisze:Marcia Cross została zaproszona przez Baracka Obamę na bal prezydencki z okazji jego zaprzysiężenia
Ciekawo, czy sobie na to zasłużyła...
Zapewne tak samo jak ja, przeczyałeś o tym w ŚS :mrgreen: Bardzo interesujące, że zaprasza aktorkę z serialu na tak ważną uroczystość. Mniej dziwiłoby mnie gdyby zaprosił jakąś gwiazdę Hollywood.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Wiadomo już kiedy na FoxLife 5 sezon?
Nobody does it better
Goku

Post autor: Goku »

[shadow=black]Sceny z Bree i Meliną - genialne! xD

Szkoda mi Edie :(. Dobrze, że pozbyła się Dave'a.

Biedna Lynette :(. To się nazywa desperacja. Jeszcze chwila, a zabiłaby tego faceta...

Dobrze, że Gaby namówiła Carlosa na tą pracę. Kretyn chciał pracować ze ślepymi i zarabiać tyle co nic...

Karen wróciła do domu :)

Uff... Już myślałem, że Susan przespała się z Lee... Rechocząca Gaby mnie rozbroiła xDD[/shadow]

[ Dodano: 2009-01-13, 20:48 ]
[shadow=black]Ale Mike się wpakował... Dave nie wie teraz czy wykończyć Susan czy Katherine...

Edie i Susan zamknięte w piwnicy xDD. Edie znalazła sobie fajną zabawę z tym kalendarzem z chłopkami Susan xD. No i dzięki Edie Susan nie wyjedzie.

Ale Alex sobie nagrabił zwracając uwagę Bree xD.

Córki Gaby są straszne, a szczególnie Juanita :/. Gaby powinna jej spuścić spore lanie. Dobrze, że ten sąsiad jej pomógł :D. Mam nadzieję, że Carlos nie rzuci pracy przez te dwie małe wiedźmy.

Matka Lynette też jest straszna... Dobrze, że się pogodziły i że Porter został uniewinniony :).[/shadow]
Primok

Post autor: Primok »

[shadow=black]Przypuszczałem już dawno, że Dave będzie miał dylemat. Mi się widzi scena, że Dave porywa obydwie i karze Mike'owi wybierać :P . A tak w ogóle ostatnie odcinki mało ciekawe - szkoda, bo do połowy ten sezon był świetny. Scenarzyści jednak nas nie zaskoczyli i przewidywalnie pociągnęli świetnie rozpoczęte wątki.[/shadow]
Goku pisze:[shadow=black]Dobrze, że ten sąsiad jej pomógł :D.[/shadow]
[shadow=black]To był wynajęty ogrodnik :wink: .[/shadow]
Goku

Post autor: Goku »

[shadow=black]Już po 100 odcinku DH :)

Ale jaja z tym Elim xD Śmierć na dachu xD

Świetna była ta retrospekcja Gaby z czasów jak się dopiero wprowadziła na Wisteria Lane xD. Niezła suka z niej była xD.

Retrospekcja Bree też fajna. I ta jej fryzurka xD. I teksty Lynette na lunchu xDD

Retrospekcja Edie najśmieszniejsza xD Jej piersi mają własne imiona xDD. A jej były mąż okazał się być gejem xDDD. A potem przeleciała Eliego <hahaha>.

Lynette też fajną retrospekcję miała xD. "Wiesz, że to będzie chłopiec. Zawsze jest chłopiec." <hahaha>. Lynette zaczęła rodzić, ale nie chciała jechać do szpitala bo gadała przez telefon o swojej pracy xD. A potem zostawiła Penny w samochodzie xD.

Retrospekcja Susan najmniej ciekawa... Ale jako jedyna pokazywała coś co było w ciągu tych 5 lat których nie widzieliśmy.

A na koniec ta retrospekcja z Mary Alice :) I Martha Huber xD.

Ogólnie świetny odcinek. :)[/shadow]
Ostatnio zmieniony 2009-01-22, 22:10 przez Goku, łącznie zmieniany 1 raz.
Primok

[shadow=black]Tak odcinek bardzo dobry - dużo starych postaci, które już nie żyją lub już nie występują, ale najlepsza była retrospekcja Lynette ::loll:: . Fajnie, że dali taki odcinek, bo sprawa z Davem już mnie nudziła i denerwowała, że tak zmarnowali ten wątek.

Zapowiedź następnego odcinka jest świetna :P .[/shadow]
Awatar użytkownika
Damians

Nie rozumiem, dlaczego Bree nie chce wybaczyć Orsonowi. Oni bardzo do siebie pasują i powinni być razem.

Ta córka Toma to mała wiedźma. Nigdy jej nie lubiłem, od pierwszej sceny działa mi na nerwy.

Wątki z teściową już są tutaj tak oklepane ::loll:: Wszystkie są takie same :zeby:

I zdziwiłem się, że wątek który trwał tak długo, czyli oszukiwane ciąża Bree, rozwiązał się w dwóch scenach. Za szybko!

A początek dzisiejszego odcinka był genialny: starsza kobieta, niewidomy mężczyzna, mały chłopiec... :lol:
Primok

Damians pisze:Ta córka Toma to mała wiedźma. Nigdy jej nie lubiłem, od pierwszej sceny działa mi na nerwy.
Jak można nie lubić Kayli ::chytry:: - świetne są jej sceny. Uwielbiałem Kayle vs. Lynette i Toma, który nie mógł odnaleźć się w tej sytuacji :mrgreen: .
Tomala

Już od 12 lutego na FoxLife 5. sezon "Gotowych na wszystko"! :mrgreen:
Awatar użytkownika
Damians

A u nas zostały jeszcze tylko dwa odcinki.
I czekaj człowieku do jesieni...
Tomala

Damians pisze:I czekaj człowieku do jesieni...
Faktycznie Polsat ze sporym opóźnieniem wykupuje nowe sezony. Ale fani desperatek powinni sie cieszyć bo co mają powiedzieć fani "Chirurgów"? Nie dość że nawet nie wykupują nowych sezonów co jesień, to jak już emitują to w środku nocy :?
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Primok pisze:
Damians pisze:Ta córka Toma to mała wiedźma. Nigdy jej nie lubiłem, od pierwszej sceny działa mi na nerwy.
Jak można nie lubić Kayli ::chytry:: - świetne są jej sceny. Uwielbiałem Kayle vs. Lynette i Toma, który nie mógł odnaleźć się w tej sytuacji :mrgreen: .
Nienawidzę tego bahora :mrgreen: ::kwasny:: Gdybym to ja mieszkałą na Wisteria Lane, Kaylę spotkał by przykry los :P Bo wkurza mnie totalnie ;/ Taka pyskata, chamska, zadzeira nosa :x :x :x :| :nie: :zmiesz:: Ciekawi mnie bardzo ta dziewczyna, co mieszka z Carlosem i Gaby =] wydawała się taka sweet, a tu niespodzianka pod łóżkiem ::jezyk:: Dobrze, że Bree wyznała prawdę przyjaciółką. One przepędziły tego babsztyla-Edie . Brawo im za to ^^ Ciekawe, czy Britt kiedyś wróci :P *____*
Susan była świetna xD Tak symulować, aby pozbyć się teściowej :shock: Piękne dziecko :) Urodę ma po Mike'u :mrgreen: :*
ODPOWIEDZ