Bieżące odcinki cz. 1
-
Dawidek
- Administrator
Widziałem dziś 3/4 pierwszego odcinka. Widzę, że to był ostatni odcinek z pięknego Portofino, wielka szkoda...
Nie dziwię się frustracji Massimo, który chce ujawnić prawdę, a nie może. Ale zapomina, że jesli by powiedział prawdę, to świat Ridge'a by się rozpadł na kawałki.
Nie dziwię się też złości Sally, która chciała spotkać się z córką. Macy mogła inaczej postąpić i spotkać się jednak z matką. Czy do tego spotkania w końcu doszło?
Proszę mi opisać ostatnie 2 minut pierwszego odcinka oraz cały drugi. Z góry dziękuję. Niestety, nie mam już możliwości śledzenia powtórek.
Z góry dziękuję, za w miarę szczegółowy opis.
.
Nie dziwię się frustracji Massimo, który chce ujawnić prawdę, a nie może. Ale zapomina, że jesli by powiedział prawdę, to świat Ridge'a by się rozpadł na kawałki.
Nie dziwię się też złości Sally, która chciała spotkać się z córką. Macy mogła inaczej postąpić i spotkać się jednak z matką. Czy do tego spotkania w końcu doszło?
Proszę mi opisać ostatnie 2 minut pierwszego odcinka oraz cały drugi. Z góry dziękuję. Niestety, nie mam już możliwości śledzenia powtórek.
- Adex-fan Brooke
Pierwszy już jest na Youtube: http://pl.youtube.com/user/modanasukces
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Biedna Sally
Strasznie mi się przykro zrobiło jak dowiedziała się, że Macy wyjechała bez pożegnania. Nie dość ma kobita problemów - a już się cieszyła , że jednak córa żyje, znowu przyszłość w różopwych kolorach widziała a tu taka przykra niespodzianka. Trzymaj się Sally
A Brooke
Heh... ale się puszyła do Ridża
A on znowu te głupie miny puszczał - grrrr
A Brooke
A on znowu te głupie miny puszczał - grrrr
Sex with you is incredible.
Dawidek: w końcówce pierwszego odcinka Macy oskarżyła Adama o to, że chce ją oddzielić od Thorna, a nie chronić przed bandytami. Sally zasłabła w mieszkaniu Macy - ciężko oddycha i trzyma się za serce po tym, jak zobaczyła na podłodze zdjęcie Macy i swoje. W drugim odcinku Ridge jest wdzięczny Brooke, że zorganizowała powitalne przyjęcie w jego domu, żeby nie siedział sam z dziećmi w pustym mieszkaniu. Bridget się pakuje i zamierza wyprowadzić się od Ridga, bo ten nie jest już jej bratem. Stephanie próbuje ją przekonać, że Ridge i dzieci jej potrzebują. Bridget nie chce zostać, bo nie umie być z nim nie mówiąc mu prawdy. CJ czeka na Bridget w jej mieszkaniu kiedy wchodzi Mark z książkami dla niej. Kłócą się o Bridget. Ridge widzi, że Bridget się pakuje i pyta ją, czemu odchodzi. Ona decyduje się mu powiedzieć, ale odcinek się kończy.
Ridge jest jakis nienormalny. Twierdzi że Bridget jest mu potrzebna. Tak, jasne, chyba do zabawiania dzieci kiedy on zabawia sie z Brooke. Tylko męczył tą dziewczynę. A Katherine to od czego jest? Bo mi się wydaje że jest nianią do dzieci... A te argumenty Stephanie i Massima Ridge Cię potrzebuje, wreszcie zaczyna dochodzić do siebie po stracie Taylor są żałosne. Po pierwsze, Ridge od dawna już nie opłakuje Taylor a po drugie to Brooke podniosła go na nogi. I niech nie pokazują lepiej Ridge'a w jacuzzi bo pierogi z mięsem idą w odwrotną stronę... 
Zgadzam się. To byłoby nie tyko chore, ale wręcz obrzydliwe...Marisa pisze:Na miejscu Bridget walnęłabym Massima w twarz! Co on sobie wyobraża? Przecież Bridget powinna być córką Ridge'a, a ten nakłania ją do związku.
Jedynym wytłumaczeniem może być to, że Massimo zna tylko wybiórcze fakty z przeszłości Forresterów i nie wiem, że Bridget była uznawana za córkę Ridge'a
Ale przecież jest/była ona siostrą Ridge'a!!!
Odcinki już są takie zwykłe. Szkoda, że wątek Portofino został zakończony...
I co się dzieje z Sally??!!
Trzy odcinki temu złapała się za serce, jakby miała umrzeć i od tego czasu w ogóle jej nie pokazują. Zapomnieli o niej, czy co??
Brooke i Ridge pięknie razem wyglądają. Oni muszą być razem
-
Gabra-Sheila
Dziś śmieszna była scenka jak Brooke dzieki Ridge'owi wpadła do wody
Ale to nie zmienia tego, że on kilka tygodni temu stracił żonę! A teraz Bruczkę całuje
A co się podziało z wieloletnią niańką dzieci Kathrin? Czyżby nagle wyfrunęła?
Przez tyle lat była z tymi dziećmi związana.[/code]
Zgadzam się. Przecież ona ma też swoje życieA te argumenty Stephanie i Massima Ridge Cię potrzebuje, wreszcie zaczyna dochodzić do siebie po stracie Taylor są żałosne.
Massimo chyba się czegoś naćpał aby proponować takie związek Ridge'owi . Po pierwsze Bridget zawsze go trakotwała jak członka rodzinny ( z więzi krwi ) najpierw jako ojca ,a potem jako brata . Po drugie Ridge nie traktuje Bridget jako obiekty seksualny , tylko jak siostrę . Po trzecie , nawet gdyby Bridget zgodziła się na ten plan musiałaby zdradzić prawdę .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
-
Dawidek
- Administrator
Beja, dziękuję Ci bardzo za ten opis.
Jesteś kochana.
Adex, Dziękuję za linka, ale nie oglądam "MnS" na YouTube, przynajmniej na razie. Więc wolałem słowny opis odcinków.
Co do pokazów mody, szczerze mówiąc, nie przypominam sobie, by pokaz nad jeziorem Cono odbywał się w świetle dnia, jak to było w Portofino. Nie przeczę, że coś takiego mogło być, po prostu już mnie pamięć zawodzi.
Dzisiejsze odcinki raczej takie sobie. Bardzo fajne było pożegnanie Bridget z rodzinką Ridge'a. Stephanie, a także Ridge traktują dziewczynę, jak popychadło. Zapominają, że ona ma własne życie.
Ridge potrafi się przyznać do winy i przeprosić. Stephanie jeszcze do tego chyba nie doszła.
Massimo.
Po prostu szkoda słów. On ma chyba rzeczywiście wybiórczą pamięć, albo Stephanie nie opowiedziała mu wszystkich faktów.
Jak on może coś takiego proponować tej dziewczynie. Nie potrafię tego zrozumieć. Być może Robi ma rację - on był naćpany.
Brooke dziś nieźle kokietowała Ridge'a. Ten widać coraz bardziej ma chętkę na to, by ona u niego została.
Ridge troszkę nie szanuje ubrań, ściąga Brooke w kostiumie do jacuzzi. 
Adex, Dziękuję za linka, ale nie oglądam "MnS" na YouTube, przynajmniej na razie. Więc wolałem słowny opis odcinków.
Dzisiejsze odcinki raczej takie sobie. Bardzo fajne było pożegnanie Bridget z rodzinką Ridge'a. Stephanie, a także Ridge traktują dziewczynę, jak popychadło. Zapominają, że ona ma własne życie.
Massimo.
Brooke dziś nieźle kokietowała Ridge'a. Ten widać coraz bardziej ma chętkę na to, by ona u niego została.