Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Tomala

Post autor: Tomala »

Na szczęście Brooke powstrzymała Ridge'a. A Stephanie jaka ciekawa. Troche przesadza. Ale Bridget miała okropny sen. Jak się obudziła to miała całe czoło mokre.

[ Dodano: 2008-03-20, 19:36 ]
Najlepsza była Bridget w fartuchu i okularach. Nawet się nie przebrała wychodząc z pracy ::loll::
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Tomala pisze:Na szczęście Brooke powstrzymała Ridge'a. A Stephanie jaka ciekawa. Troche przesadza. Ale Bridget miała okropny sen. Jak się obudziła to miała całe czoło mokre.

[ Dodano: 2008-03-20, 19:36 ]
Najlepsza była Bridget w fartuchu i okularach. Nawet się nie przebrała wychodząc z pracy ::loll::
To był taki płaszcz , a nie fartuch :wink: Faktycznie wyglądała jak pani doktor , chociaż w pierwszej chwili mnie ten strój rozśmieszył.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Stephanie troche przesadza, po pierwsze dla niej co Brooke by nie zrobiła to i tak jest podłą seksoholiczką, po drugie Ridge nie musi się jej spowiadać z jego życia seksualnego.
Bridget zaczyna coś czuć do Ridge'a, to źle. Ona za bardzo to wszystko przeżywa. Najlepiej by zrobiła jakby wyjechała gdzieś odpocząć, najlepiej z Markiem. ::jezyk::
Sally ledwo żyje a oni co?! A oni o niej zapominają! Jak można było jej nie pokazać!
A tak na marginesie, nierealne żeby w górach w Kaliforni były takie śnieżyce. ::jezyk:: No ale MNS rządzi się własnymi prawami. ::jezyk::
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

MrPukwa pisze:Stephanie troche przesadza, po pierwsze dla niej co Brooke by nie zrobiła to i tak jest podłą seksoholiczką, po drugie Ridge nie musi się jej spowiadać z jego życia seksualnego.
Bridget zaczyna coś czuć do Ridge'a, to źle. Ona za bardzo to wszystko przeżywa. Najlepiej by zrobiła jakby wyjechała gdzieś odpocząć, najlepiej z Markiem. ::jezyk::
Sally ledwo żyje a oni co?! A oni o niej zapominają! Jak można było jej nie pokazać!
A tak na marginesie, nierealne żeby w górach w Kaliforni były takie śnieżyce. ::jezyk:: No ale MNS rządzi się własnymi prawami. ::jezyk::
Stephanie przesadza jak zawsze trzeba się do tego przyzwyczaić. Brooke mnie naprawdę zaskoczyła , że się oparła i nie poszła z Ridgem do łóżka. Bridget mi naprawdę żal bo przez Massima zaczyna trochę wariować. ::kwasny::

A tak na marginesie specjalnie poszukałem stron internetowych o Big Bear w Kaliforni i znalazłem takie zdjęcia i stronki. Tu są zdjęcia http://www.bigbear.com/photos.php?filter=Scenic_Winter i http://www.bearmountain.com/index_winter.php , które potwierdzają , że może tam być taka pogoda 8) i ogólnie obie strony są o kurorcie. :wink:
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Massimo już tak namieszał Bridget, że ten sen mnie nie zdziwił. W śnie dziewczyna wyglądała o wiele poważniej. Te okulary ładnie jej pasowały, ale cięzko się przyzwyczaić do okularniczki Bridget. ::loll::
Bardzo fajne były sceny z Big Bear. Ridge i Brooke zacjhowywali się jakby od dawna byli małżeństwem. Zauważam, że oni im starsi, tym są jurniejsi. ::loll::
Stephanie pozostawiam bez komentarza - po prostu się powtórzę. Tak samo postąpię z Massimo. ::ysz::
Świetna była Amber. Cała w skowronkach i ciesząca się szczęściem Brooke. Bardzo fajnie, że obie są w bardzo dobrych relacjach. :serce:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

MrPukwa pisze: Sally ledwo żyje a oni co?! A oni o niej zapominają! Jak można było jej nie pokazać!
No właśnie! Rozumiem, że najważniejszą postacią w serialu jest Brooke i wszystko co się wokół niej dzieje ( i dobrze :P ), ale czasami trzeba zachować jakąś równowagę. Wg mnie ważniejszym zdarzeniem jest Sally walcząca o życie po zawale, niż kłótnia Brooke i Stephy o Ridge'a, którą obserwujemy od zawsze ::ysz::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No bo akcja by poszła za szybko :wink: a tak to jeszcze możemy się martwić dłużej o Sally i chcieć dalej oglądać ::jezyk:: tzn zwykli widzowie my to maniacy ::rad:: Sen Bridget okropny i dlaczego znowu taki stereotyp co do okularów ::kwasny:: Ridge dobrze dziś powiedział Stephanie że czy Brooke uwodziłą czy nie to dla niej i tak źle ::plask wczolo: uprzedzony babsztyl i tyle, mogłaby wreszcie zrozumieć że Brooke jest właśnie idealna dla Ridge'a. A Bridget za bardzo to przeżywa faktycznie zajełaby się lepiej Markiem. Amber aż nienaturalna jako taka przyjacióła Brooke, ale to fajnie bo ją lubie :) ale głupio była dziś ubrana.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Z tym fartuchem (bo to był fartuch - przyjrzałam się dobrze) i okularami to się nieźle uśmiałam ::loll:: . Jak i z zawału Sally, co chyba w zamierzeniu śmieszną sceną miało nie być :roll: . Ale jak kobieta która ma zawał, rzuca się po biurze i mimo że nie jest w nim sama, to nikt jej nie pomaga...
A o Macy ktoś (chyba Abec) pisał, że ma jaja. Gdzie? Kompletnie jej nie rozumiem. Nie wiem o co chodzi???? W sekcie jej mózg wypral? Jak można wychodzć za mąż za kogoś, kogo się nie kocha? Jak można nie skontaktować się z kimś, kogo się kocha?
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Czyli jednak były wczoraj odcinki :twisted: Mam jedną zasadę właczam tv i jak widzę skoki natychmaist wyłączam, tym razem to nie poskutkowało, tzn. były wcześniej tak :?: A zresztą nieważne, nadrobi się zaległości :P
Marisa

Post autor: Marisa »

Były wczoraj? :shock:
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Awatar użytkownika
MrPukwa

Jak to były?! Przecież w programie pisało że nie ma.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Przecież nie było :roll:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
MrPukwa

Petro chyba chodziło o czwartek... :oops: :oops:
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Jeśli chodzi o ostatni sen Bridget (na szczęście tylko sen) to dla mnie to było ohydne. Jak można całować się (i zapewne nie tylko) z kimś kogo się uważało przez pierwszą połowę życia za ojca a przez następną za brata? I co, Bridget dowiedziała się prawdy kilka tygodni temu i to wystarczyło, żeby zupełnie zmieniły się jej relacje z "bratem" :?: :? Dla mnie to jest rodzaj kazirodztwa. Np. czy przyrodnie rodzeństwo (z różnych rodziców) też może się kochać?
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Awatar użytkownika
MrPukwa

MNS dało dzisiaj wspaniały popis, w dzień w który Sally dostała zawału gazety juz o tym piszą, i to nie tylko w Los Angeles ale nawet w Portugalii! Ja rozumiem że dziennikarze wyłapują sensacje z niesamowitą prędkością ale sa pewne granice?! No bo to był raczej ten sam dzień, przeciez Mark dopiero tłumaczył Clarke'owi co z nią! ::ke:: Ten serial jest nieobliczalny! ::ke::
Zablokowany