Post autor: krzysno »

Adex-fan Brooke pisze:
delll pisze:Brooke ma tupet i bardzo krótką pamięc. To przecież ona zrobiła wszystko, aby z niższych sfer dostac się do domu Foresterów. Amber mogłaby się od niej uczyc.
Mimo podobieństw jednak te postacie inaczej postępują.
Mam do was prośbę. To musiało być bardzo dawno, a ja Modę... oglądam dopiero od roku. Czy ktoś mógłby w paru zdaniach streścić te podobieństwa, jak Brooke dostała się do rodziny Forresterów?

Post autor: Belleza »

Ależ wy tę małą kłamczuszkę Amber bronicie. Sprawa z Raymondem się "rypła", więc Amber wspaniałomyślnie się przyznaje, jeszcze oczekując współczucia.
O dziecku jeszcze nikt nic nie wie więc dalej kłamie jak najęta. Na słowa Ricka, że wyjechała na pustynię i naraziła dziecko na niebezpieczeństwo, grzecznie odpowiada bez mrugnięcia okiem "ale dziecko jest zdrowe". Przegięła w tym momencie całkowicie i nie mam dla jej postępowania żadnego usprawiedliwienia. Myślałam, że z mojej listy " nie cierpię" Amber trafi do listy "nie lubię", ale po tym wyczynie na liście "nie cierpię" ma bardzo mocną pozycję.
be
be

Post autor: be »

Belleza, co racja to racja :D

Post autor: Aguula »

Rick jak wylecial z ta prezerwatywa to myslalam ze z krzesla spadne :-D haha... niedlugo to o Amber opowie wszystkim :-D "to byl moj pierwszy raz, gdybym wiedzial uzylbym prezerwatywy" :-D A Amber miala fajna zólta suszarke :-D Kimbergowno tez bylo mocne :-D az sie dziwie ze jej ta spodniczka nie pekla :-D

Post autor: Kingsajz »

Brooke podła juz poleciała do Thorna świętować zwycięstwo nad Amber! Nie podba mi się to!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!

Post autor: Marek Forrester »

Brooke podniecona triumfem teraz baluje z Thornem. Ta kobieta się zapomina... Amber była strasznie zdesperowana! Taki mi żal jej było... Ciekaw jestem jak Stephanie by zareagowała.
Nobody does it better

Mnie zdziwaił Rick, unusił się dumą. Amber mogła by powiedziec by sie zamknął i wyszstko powiedziec o dziecku. Tawny juz padaczki dostawała za tymi drzwiami.
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!

Post autor: start »

Kingsajz pisze:Mnie zdziwaił Rick, unusił się dumą. Amber mogła by powiedziec by sie zamknął i wyszstko powiedziec o dziecku. Tawny juz padaczki dostawała za tymi drzwiami.
Właśnie tak powinna zrobić Amber, ale jakoś Rick jej nie pozwala powiedzieć prawdy, najpierw przeszkodził w rozmowie ze Stefą, potem sam gadał, i tak biedna Amber nie może się przyznać. Tawny zaś powinna się nie wtrącać, dość już zrobiła, mogłaby sobie odpuścić.

Ale Tawny wciąż się wtrąca i czuje kase! Jej pazerność nie zna granic!

Łetam Rick :-D on chyba na marsie se wychowal :-p on to dziecko chyba fuksem zrobil hehehe... przeciez on nic nie wie :-D o HIV, o prezerwatywach, Amber do glosu ne dopusci :-p ale najglupsze bylo to ze Amber zaczela mowic ze chodzi o dziecko, lzy w oczach ae on sie ne skapnal ze chodzi o cos wazniejszego i gadal nadal :-D

Post autor: paulincia »

właśnie, wogóle jej nie dopuszcza do głosu.....A Tawny to mnie już wkurza na maksa. Jak można się tak we wszystko wtrącać :zmiesz::

Post autor: Marek Forrester »

Tawny się wtrąca bo czuje kase Forresterów... Tylko to się dla niej liczy, nie miłośc, nie przyjaźn... pieniądze!! Amber jest zupełnie inna tylko ,że słaba psychicznie i uległa w tym wypadku matce... :roll:
Nobody does it better

Słaba psychicznie, zakochana w Ricku, marzy o rodzinie ktorej nigdy nie miala !! , i chce zeby Forresterowie byli z niej dumni.... pozatym matka wywiera na niej presie

Nie zapominajmy, ze Rick to idiota, który nawet nie potrafi porozmawic normlanie.
Ryan Lavery
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Dziś niestety trafiłem na zaledwie połowę drugiego odcinka, ale widziałem co chciałem zobaczyć. Kolejne spotkanie Throoke. Wyglądają fajnie razem, cieszę się, że się zaprzyjaźnili - w zasadzie Thorne zawsze był przyjacielem dla Brooke i chyba jako jedyny z całej rodziny nie zranił jej. Przynajmniej na tyle na ile wiem...
Zablokowany