Mam do was prośbę. To musiało być bardzo dawno, a ja Modę... oglądam dopiero od roku. Czy ktoś mógłby w paru zdaniach streścić te podobieństwa, jak Brooke dostała się do rodziny Forresterów?Adex-fan Brooke pisze:Mimo podobieństw jednak te postacie inaczej postępują.delll pisze:Brooke ma tupet i bardzo krótką pamięc. To przecież ona zrobiła wszystko, aby z niższych sfer dostac się do domu Foresterów. Amber mogłaby się od niej uczyc.
Ależ wy tę małą kłamczuszkę Amber bronicie. Sprawa z Raymondem się "rypła", więc Amber wspaniałomyślnie się przyznaje, jeszcze oczekując współczucia.
O dziecku jeszcze nikt nic nie wie więc dalej kłamie jak najęta. Na słowa Ricka, że wyjechała na pustynię i naraziła dziecko na niebezpieczeństwo, grzecznie odpowiada bez mrugnięcia okiem "ale dziecko jest zdrowe". Przegięła w tym momencie całkowicie i nie mam dla jej postępowania żadnego usprawiedliwienia. Myślałam, że z mojej listy " nie cierpię" Amber trafi do listy "nie lubię", ale po tym wyczynie na liście "nie cierpię" ma bardzo mocną pozycję.
O dziecku jeszcze nikt nic nie wie więc dalej kłamie jak najęta. Na słowa Ricka, że wyjechała na pustynię i naraziła dziecko na niebezpieczeństwo, grzecznie odpowiada bez mrugnięcia okiem "ale dziecko jest zdrowe". Przegięła w tym momencie całkowicie i nie mam dla jej postępowania żadnego usprawiedliwienia. Myślałam, że z mojej listy " nie cierpię" Amber trafi do listy "nie lubię", ale po tym wyczynie na liście "nie cierpię" ma bardzo mocną pozycję.
Brooke podła juz poleciała do Thorna świętować zwycięstwo nad Amber! Nie podba mi się to!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Mnie zdziwaił Rick, unusił się dumą. Amber mogła by powiedziec by sie zamknął i wyszstko powiedziec o dziecku. Tawny juz padaczki dostawała za tymi drzwiami.
Właśnie tak powinna zrobić Amber, ale jakoś Rick jej nie pozwala powiedzieć prawdy, najpierw przeszkodził w rozmowie ze Stefą, potem sam gadał, i tak biedna Amber nie może się przyznać. Tawny zaś powinna się nie wtrącać, dość już zrobiła, mogłaby sobie odpuścić.Kingsajz pisze:Mnie zdziwaił Rick, unusił się dumą. Amber mogła by powiedziec by sie zamknął i wyszstko powiedziec o dziecku. Tawny juz padaczki dostawała za tymi drzwiami.
Ale Tawny wciąż się wtrąca i czuje kase! Jej pazerność nie zna granic!
Łetam Rick
on chyba na marsie se wychowal :-p on to dziecko chyba fuksem zrobil hehehe... przeciez on nic nie wie
o HIV, o prezerwatywach, Amber do glosu ne dopusci :-p ale najglupsze bylo to ze Amber zaczela mowic ze chodzi o dziecko, lzy w oczach ae on sie ne skapnal ze chodzi o cos wazniejszego i gadal nadal 
Nie zapominajmy, ze Rick to idiota, który nawet nie potrafi porozmawic normlanie.
Dziś niestety trafiłem na zaledwie połowę drugiego odcinka, ale widziałem co chciałem zobaczyć. Kolejne spotkanie Throoke. Wyglądają fajnie razem, cieszę się, że się zaprzyjaźnili - w zasadzie Thorne zawsze był przyjacielem dla Brooke i chyba jako jedyny z całej rodziny nie zranił jej. Przynajmniej na tyle na ile wiem...