Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Sexi Ricky, obejrzyj w necie, generalnie to powtórka pierwszego, tylko Harry się do Phoebe przyłączył. :D Warto obejrzeć, bo uniki Phoebe były niezłe.

Stephanie się pogrążyła u Jackie. Forresterowa jest naiwna myśląc, że Jackie połakomi się na jej przeprosiny. :D
Ciekawa była rozmowa Erica i Ridge'a. Eric mimo tego wszystkiego czuje coś do Stephanie. Nie dziwię mu się, skoro razem spędzili kilkadziesiąt lat, więc jakieś uczucie musiało pozostać.
Phoebe działała dzisiaj chaotycznie, w ogóle nie wiedziała co robić z Shane'm. Jest kompletnie spanikowana obawiając się, że chłopak nie będzie zeznawał na korzyść Taylor. Harry też popełnił błąd wbijając się do mieszkania Shane'a. Shane wyczuł, że dziewczyna jest nie do końca nieszczera. McGrath nie jest taki głupi. ::chytry::
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Strasznie głupi i niepotrzebny ten wątek z dzieckiem Bridget i Dantego. :roll: Miał chyba tylko na celu rozbicie związku Nick/Brooke. A teraz w jednym odcinku dowiadujemy się, że Bridget straciła kolejne dziecko. Beznadzieja, to już naprawdę jest przesada z tym, że Rick i Bridget wciąż nie mogą doczekać się potomka, żeby taka laska jak Brooke nie została babcią. ::kwasny:: A Dante to już w ogóle pojawia się sporadycznie, w ogóle już nawet za nim nie przepadam, scenarzyści zepsuli tę postać pchając go w trójkąt z Bridget i Felicią. :roll:

Shane i Phoebe jakoś dziwnie razem wyglądają, szczególnie jak Shane całuje Phoebe. Wcześniej kibicowałem tej parze, ale teraz dochodzę do wniosku, że Phoebe lepiej prezentuje się z Harry'm. Ten zaś nie jest jednak tak intrygujący jak Shane.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
***Lala***

Post autor: ***Lala*** »

God ::plask wczolo: po co w ogóle ten wątek z Phoebe i Shanem?Jest mega beznadziejny!Ile tadziewczyna ma lat 18 a ronią hecę jakby miała 16 :evil: "Ja nie piję,mam 18 lat" :shock: Co za cnotka niewydymka!Całuje się z Harrym a z Shanem nie może>?!Nie,naprawdeten wątek jest nie do zniesienia ::kwasny::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No właśnie dziwi mnie bardzo to że Harry jest odbierany jako taki grzeczny, dobry itp. a Shane całkiem jako zły, mimo że przecież nie skorzystał w sumie jeszcze z żadnej okazji aby coś złego zrobić! Natomiast co wiemy o takim Harrym by mu tak ufać i uważać że ma inne intencje niż również przespanie się z Phoebe. :roll: Ogólnie jednak cnotliwość Phoebe mi pasuje bo denerwujące jest że każdy ledwo zsorasowany dzieciak idzie z kims do łóżka (Rick. Bridget,Thomas...)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tomala

Post autor: Tomala »

DeaconFan pisze:Beznadzieja, to już naprawdę jest przesada z tym, że Rick i Bridget wciąż nie mogą doczekać się potomka, żeby taka laska jak Brooke nie została babcią. ::kwasny::
Żenada to jest! Brooke powinna mieć już czworo wnucząt, a wciąż nie ma żadnego. Tak samo Nick powinien mieć już czwórkę dzieci, a nie ma żadnego. Ale to akurat bardzo dobrze.

Ale się wkurzyłem dzisiaj jak sędzia odroczył rozprawę. Czy to się musi tak ciągnąć?
Shane mnie strasznie wkurza. Zbyt napalony jest. I dziwi mnie, że tak bardzo chodzi mu o Phoebe, która jeszcze dość dziecinnie wygląda. Może sobie przelecieć wiele innych ładniejszych lasek, ale uparł się na Phoebe ::plask wczolo: W jego uczucia jakoś nie wierzę. A Harry też mnie irytuje, bo niestety bardzo mi przypomina Nicka ::kwasny::
Dawidek
Administrator

Phoebe jest chyba nieufna wobec Shane'a, jeszcze Taylor ja ostrzegła przed nim, Hector wcześniej też to robił. Harry'emu tez nie powinna ufać, bo go nie zna! Shane'a też zresztą nie. :roll: Ale i tak wolę Harry'ego niż gościa w domu Taylor.
I tak dobrze, że ciąg dalszy procesu będzie "jutro". W polskich warunkach byłoby to za miesiąc. ::loll::
Zaskoczyła mnie informacja Bridget. :shock: :shock: Ona straciła dziecko? Standardem raczej byłoby, gdybyśmy się o tym dowiedzieli od lekarki, która przekazuje jej tę złą wiadomość. Dopiero potem byłaby rozmowa z Dantem. :zeby: Mam nieodparte wrażenie, jakbym pominął jakiś odcinek. ::ke:: Mimo wszystko, szkoda Bridget. :cry:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Dzisiejszy odcinek bardzo ciekawy. :)
Fajne były te wspomnienia Shane'a jak jechał autem do Bel Air, no i potem cała akcja pod domem Taylor. Harry już mnie trochę denerwuje tym zgrywaniem wielkiego stróża cnoty Phoebe (a pewnie sam ma na nią chęć), dobrze, że dostał trochę od Shane'a. :twisted: No i Hector z kijem wkroczył do akcji. :lol: Dziwnie zmontowali tę scenę, przez moment pojawiło się jakieś czerwone tło.

Fajnie też, że Thorne i Taylor znowu są w dobrych stosunkach. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
grzegorz475

Post autor: grzegorz475 »

Niezła bójka się zaczęła w dzisiejszym odcinku, widać ewidentnie że Harry'emu podoba się Pheobe i oskarża Shane'a że chce ją tylko zaciągnąć do łóżka a widać że Shane się w niej zakochał tylko ona niestety nie odwzajemnia jego uczuć. Jestem ciekaw kogo uderzył Hector na końcu odcinka a swoją drogą niezłego ma cela jak na niewidomego. :wink:
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Dzisiaj było lepiej, niż wczoraj, dzielny strażak Hector znowu w akcji. :lol: To czerwone tło miało chyba symbolizować krew i ból. :P Dziwi mnie, że Hector ufa Harry'emu, zna go mniej więcej tak długo, jak Shane'a, no, ale może po utracie wzroku ma paranormalną zdolność wyczuwania charakterów ludzi, bo McGratha przejrzał na samym początku.
Dawidek
Administrator

Nie popieram akcji Harry'ego i Hectora. Ten pierwszy stał się zbyt impulsywny i na spółkę ze strażakiem mogą narobić więcej szkód niż pożytku. Nie wątpię w to, że Harry'emu sie podoba Phoebe i chce ją chronić. Jego akcja jest częściowo usprawiedliwiona tym, że Shane ewidentnie narzuca swoją wolę i tempo dziewczynie. Jeśli on kocha Phoebe, to co mu szkodzi zaczekać aż będzie gotowa? A tak swoim zachowaniem tylko ją zniechęca do siebie.
Temu zamieszaniu winne jest całe męskie trio.
Dziwna była końcówka odcinka. Ruch Hectora, potem czerwone tło i wezwanie "Phoebe!". Nie podobało mi się. Gorzej już nie mogli zrobić. ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Dziwna była końcówka odcinka. Ruch Hectora, potem czerwone tło i wezwanie "Phoebe!". Nie podobało mi się. Gorzej już nie mogli zrobić. ::plask wczolo:
Polała się krew tylko pytanie czyja?
Harry nieźle oberwał. Shane'owi nie zależy na Pheobe.On chce ją wykorzystać. Najlepiej to wkręcić się do rodzinki i żyć na ich koszt.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Dzisiejszy odcinek to <Teksanska masakra kijem baseballowym 3> :lol: Jakos tak krwawo sie zrobilo. Skad on w ogole wytrzasnal tego kija nad basenem? szczerze nie spodziewalem sie takiego zakonczenia, nigdy wczesniej o tym nie slyszalem ze spoilerow, wiec dla mnie wielkie zaskoczenie. Nawet nie wiem kogo uderzy, a trzeba tyle czekac.......... ::kwasny::
Tomala

Post autor: Tomala »

Dawidek pisze:I tak dobrze, że ciąg dalszy procesu będzie "jutro". W polskich warunkach byłoby to za miesiąc. ::loll::
W sumie racja. Ten proces w porównaniu z Polską i tak toczy się błyskawicznie.

Scena bójki Harry'ego i Shane'a była beznadziejna. Strasznie sztucznie to wszystko wyglądało.
Ciekawie komu Hector przywalił kijem baseballowym. Nie wiem co on sobie w ogóle wyobraża. To było bardzo nierozsądne tak walić kijem na oślep ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Świetny był ten odcinek, jak widać rok 2006 obfituje w akcje :) A co do Shane'a to jeszcze raz powtórzę że nie jest jednoznacznie zły, wydaje się że zakochał się w Phoebe i krzywdy jej nie chce zrobić przez co wychodzi że wcale nie jest w niczym gorszy od nieco zarozumiałego Harrego. A Hector ślepy z kijem to dopiero się popisał inteligencją. :lol: Ogólnie on traktuje Phoebe jak swoją córkę od kiedy jego dzieci wyparowały. ::kwasny::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ostatniego czasu scenarzyści z bohaterów serialu robią mało inteligentnych ludzi, którzy w ogóle nie myślą racjonalnie. Dzisiaj kolejna tegu typu scena, ślepy wali na oślep aby pomóc bezbronnej dziewczynie ::plask wczolo: Ciekawe w kogo trafił ::plask wczolo:
ODPOWIEDZ