Bieżące odcinki cz. 1
-
Dawidek
- Administrator
To, że Massimo powiedział Brooke o tym, że Ridge jest jego synem - to wg mnie, nie odniesie tu żadnych korzyści. Korzyść mógłby osiągnąć, gdyby Brooke dowiedziała się, że jej córka czuje miętę do Ridge'a. Massimo, chce osiągnąć swoje cele - i tutaj może to osiągnąć rękami Brooke.
April powiedziała co myślała, Rick wcale sie nie obraził. Fajna była rozmowa między nimi. Metamorfoza Amber była świetna. Podobały mi się te przebieranki.
Bardzo miłe było to przyjęcie w gabinecie Brooke. Stephanie ostatnio staje się outsiderką.
Wszyscy gratulują, ona nie.
Szogunko, we wczorajszych odcinkach była Jackie. Nie przyjęła czeka od Massimo. I zaprzeczyła, że Nick jest jego synem.
April powiedziała co myślała, Rick wcale sie nie obraził. Fajna była rozmowa między nimi. Metamorfoza Amber była świetna. Podobały mi się te przebieranki.
Bardzo miłe było to przyjęcie w gabinecie Brooke. Stephanie ostatnio staje się outsiderką.
Wszyscy gratulują, ona nie.
Szogunko, we wczorajszych odcinkach była Jackie. Nie przyjęła czeka od Massimo. I zaprzeczyła, że Nick jest jego synem.
A mnie się wydaje, że Massimo popełnił bardzo wielki błąd mówiąc Brooke o tym, że jest ojcem Ridża. Ta wiadomośc przecież nie zmieni uczuć jakimi ona darzy swojego ukochanego. Teraz Massimo dał Brooke pole do popisu dostarczając jej wiadomości, którą może wykorzystać dla osiągnięcia celu - małżeństwo z Ridżem. Massimo nie przewidział, że dzieląc się tą tajemnicą skręcił na siebie i Stephani bat. Brooke teraz może swobodnie zaszantażować Stefę i Massima, że wyjawi prawdę gdy Ci nie będą chcieli dopuścić do jej małżeństwa z Ridżem.
Ech Massimo, jednak nie jesteś taki sprytny jak ci się wydaje
Ech Massimo, jednak nie jesteś taki sprytny jak ci się wydaje
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! 
Ale przecież Massimo chyba właśnie wolałby, żeby wszyscy wiedzieli o tym, że to on jest biologicznym ojcem Ridge'a. On nie chce dalej tego ukrywać. Odwrotnie jest ze Stephanie i tylko ją Brooke mogłaby tak szantażować, Massima nie.A mnie się wydaje, że Massimo popełnił bardzo wielki błąd mówiąc Brooke o tym, że jest ojcem Ridża. Ta wiadomośc przecież nie zmieni uczuć jakimi ona darzy swojego ukochanego. Teraz Massimo dał Brooke pole do popisu dostarczając jej wiadomości, którą może wykorzystać dla osiągnięcia celu - małżeństwo z Ridżem. Massimo nie przewidział, że dzieląc się tą tajemnicą skręcił na siebie i Stephani bat. Brooke teraz może swobodnie zaszantażować Stefę i Massima, że wyjawi prawdę gdy Ci nie będą chcieli dopuścić do jej małżeństwa z Ridżem.
Ech Massimo, jednak nie jesteś taki sprytny jak ci się wydaje![]()
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- Adex-fan Brooke
Niestety dla niej nie wychodzi jej ostatnioMonia pisze:Ale Stefa jest tą trzymającą władzęi zrobi wszystko by prawda się nie wydała. Ma swoje sposoby - ona zbajeruje Massa by już nikomu nie pisnął o ich sekrecie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ridge nie zasługuje na Brooke. On jej nawet poważnie nie traktuje. Nie podzielić się z przyszlą żoną, przyjaciółką informacją, że nie jest synem Erica?
Dawidku, dzięki. Znaczy się dużo straciłam, bo jakoś czuję sympatię do moatki Nicka.
I zgadzam się z Tobą, że massimo może wiele osiągnąć rękoma Brooke. Zobaczymy
. Żeby nasza Loganka kolejnego głupstwa nie popełniła...
Dawidku, dzięki. Znaczy się dużo straciłam, bo jakoś czuję sympatię do moatki Nicka.
I zgadzam się z Tobą, że massimo może wiele osiągnąć rękoma Brooke. Zobaczymy
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Współczuje Ridgowi, wszyscy chcą kierować jego życiem. Stephanie cały czas się wtrąca i próbuje synowi ułożyć życie. Teraz Massimo się przyłączył i ciągle wie lepiej od wszystkich co dla Ridga jest dobre. Nie zdaje sobie sprawy że tak naprawdę to rujnuje życie synowi i swojej ukochanej. Massimo zbyt poważnie potraktował swoje ojcostwo.
Eric też jest biedny wszyscy już wiedzą tylko nie on
Eric też jest biedny wszyscy już wiedzą tylko nie on
Dzisiejsze odcinki po prostu wspaniałe. I ostatnie słowa Brooke: "Jesteś dziwką Stephanie"
Cudownie. Co do Massima to już naprawdę strasznie mnie wkurza to jego wtrącanie się w sprawy Ridge'a i Brooke. Ridge mógłby go walnąć
Współczuję Darli. Ta cała sytuacja jest naprawdę dla obojga bardzo trudna. Thorne dopiero co odzyskał Macy a tu pojawia się kolejny problem. Osobiście jednak, nie chciałbym żeby Darla usunęła dziecka
Jest naprawdę samotna. Nie ma nikogo naprawdę bliskiego (no może z wyjątkiem Sally i Macy, no ale to nie rodzina) a to dziecko mogłoby całkowicie odmienić jej sytuację. No ale z drugiej strony nie chce skrzywdzić swojej najlepszej przyjaciółki, której matkę traktuje jak swoją własną. Mam nadzieję, że wszystko się ułoży, chociaż pewnie ktoś z tej trójki będzie cierpieć 
Współczuję Darli. Ta cała sytuacja jest naprawdę dla obojga bardzo trudna. Thorne dopiero co odzyskał Macy a tu pojawia się kolejny problem. Osobiście jednak, nie chciałbym żeby Darla usunęła dziecka
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Właśnie, najbardziej współczuję Eric'owi. Biedak uważa się za nie wiadomo kogo, za głowę wielkiej rodziny, którą ledwo co odbudował, a tak naprawdę jest cały czas oszukiwany i okłamywany.
Bardzo dobrze, że Brooke na razie dowiedziała się tylko części prawdy. Gdyby dowiedziała się o tym, że jej córka całowała się ze swoim ( jak ktoś ładnie napisał ) ex-ojcem, ex, -bratem i ex- ojczymem, przyszłym ojczymem to pewno porzygałaby się, popłakała i załamała. A tak przynajmniej wygarnęła wszystko hipokrytce Stephanie. Szczerze mówiąc, liczyłem na trochę więcej wyzwisk, na które Stephanie sobie zasłużyła przez te wszystkie lata, a tu tylko poleciały "dziwki", "kłamczuchy", "hipokrytki"
I znów mieliśmy typowy zbieg okoliczności, Eric wspominał czasy, kiedy to Stefa zawsze górowała nad Brooke, a tu nagle karty się odwróciły.
Co do Dari, to na razie jeszcze nic nie sądzę. Bardzo ją lubię i uważam, że dziewczyna zasługuje na szczęście, ale z drugiej strony to, że poszła do łóżka z Thorne'm było nie fair w stosunku do Macy. Nie ważne, że oni niby ze sobą zerwali, ale jak Macy "umarła" to jakoś tego nie zrobiła, więc teraz tym bardziej nie powinna się z nim kochać. No i jest jeszcze Macy, którą bardzo lubię ( oczywiście, jak nie stoi na szczęściu Brooke ), więc jej też mi jest szkoda. Sytuacja tragiczna...
W MNS jest teraz bardzo dużo fajnych wątków - i bardzo dobrze
Bardzo dobrze, że Brooke na razie dowiedziała się tylko części prawdy. Gdyby dowiedziała się o tym, że jej córka całowała się ze swoim ( jak ktoś ładnie napisał ) ex-ojcem, ex, -bratem i ex- ojczymem, przyszłym ojczymem to pewno porzygałaby się, popłakała i załamała. A tak przynajmniej wygarnęła wszystko hipokrytce Stephanie. Szczerze mówiąc, liczyłem na trochę więcej wyzwisk, na które Stephanie sobie zasłużyła przez te wszystkie lata, a tu tylko poleciały "dziwki", "kłamczuchy", "hipokrytki"
I znów mieliśmy typowy zbieg okoliczności, Eric wspominał czasy, kiedy to Stefa zawsze górowała nad Brooke, a tu nagle karty się odwróciły.
Co do Dari, to na razie jeszcze nic nie sądzę. Bardzo ją lubię i uważam, że dziewczyna zasługuje na szczęście, ale z drugiej strony to, że poszła do łóżka z Thorne'm było nie fair w stosunku do Macy. Nie ważne, że oni niby ze sobą zerwali, ale jak Macy "umarła" to jakoś tego nie zrobiła, więc teraz tym bardziej nie powinna się z nim kochać. No i jest jeszcze Macy, którą bardzo lubię ( oczywiście, jak nie stoi na szczęściu Brooke ), więc jej też mi jest szkoda. Sytuacja tragiczna...
W MNS jest teraz bardzo dużo fajnych wątków - i bardzo dobrze
Dzisiaj przypomnieli dlaczego tak naprawdę Stephanie nienawidzi Brooke ,a poszło o romans Eric'a z Beth przed laty , urażona duma Steph nie wytrzymała i postanowiła się mścić na wszystkich Loganach .
Logan ładnie potraktowała Stephanie , zrobiła to samo co ona z nią przez całe życie . Cesarzowa zawsze uważała się za symbol cnót ,a tu okazało się ,że nic bardziej mylnego .
Logan ładnie potraktowała Stephanie , zrobiła to samo co ona z nią przez całe życie . Cesarzowa zawsze uważała się za symbol cnót ,a tu okazało się ,że nic bardziej mylnego .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Te wspomnienia były wspaniałe. Pamiętam to jak dziś jak Stephnie dusiła Brooke. Ależ te odcinki wtedy trzymały w napięciu. A Brooke chyba nie powinna się tak cieszyć że Massimo jest ojcem Erica. Będzie miała znienawidzoną teściową i znienawidzonego teścia. A tak przynajmniej z tym drugim miałaby dobre stosunki, czyli z Ericiem. Tak bardzo żal mi Darli. Beznadziejna jest ta sytuacja.
- Adex-fan Brooke
Warto było oglądac dzisiejsze odcinki bo świetnie Brooke wygarneła Stephanie że jest "dziwką, klamczuchą, hipokrytką" i że Brooke podobnie postępowała źle, ale nigdy nie zgrywała że jest wzorem cnót. Dobrze że Massimo powiedział Brooke, iż Ridge to jego syn i super że Ridge i Eryk wspomnieli dziś te dwie istotne sceny jak przed laty podła Stephanie wyrzucała z domu Brooke i była dla niej niesłusznie taka okrutna(od tej sceny zacząłem lubić Brooke!) a wszystko przez to że Stephanie była uprzedzona bo Beth(matka Brooke)miała romans z Erykiem i druga scena jak Stephanie w roku 1999 w domku w górach dusiła Brooke, która miała wówczas złamaną rękę. Brooke dobrze powiedziała że gdyby Eryk wiedział, iż Ridge może nie być jego wybrał by wtedy przed laty Beth i był ojcem dla jej dzieci (aczkolwiek czy faktycznie Beth już wtedy jako młoda osoba miała 4 dzieci ze Stephenem, który ich opuścił?hmm). Teraz Brooke jest górą nad Stephanie i straszy że cały świat pozna jej brudny sekrecik i fałszywa moralność Stephanie zostanie odkryta.
Szkoda Darli w tych odcinkach, Thorne dziwnie zareagował, nie podoba mi się jeśli będzie mu obojętne czy ona podda się aborcji czy nie, sytuacja ciężka, ale nie aż tak by usuwała wg mnie. Szkoda że nie było dziś dwóch nowych ciekawych postaci Nicka i Jackie
Szkoda Darli w tych odcinkach, Thorne dziwnie zareagował, nie podoba mi się jeśli będzie mu obojętne czy ona podda się aborcji czy nie, sytuacja ciężka, ale nie aż tak by usuwała wg mnie. Szkoda że nie było dziś dwóch nowych ciekawych postaci Nicka i Jackie
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Świetny był pierwszy odcinek, jeden z ciekawszych odcinków ostatnio.
Podobał mi się to w jaki sposób Brooke oznajmiła Stephanie, że wie o całej sprawie.
Ale z drugiej strony próbowała nawrzucać królowej, niestety marnie jej to wyszło
. Stephanie powiedziała wyraźnie, że nie zależy jej na opinii Brooke, czego nie można powiedzieć o tej drugiej, która zawsze w mniejszym bądź większym stopniu ma na uwadze zdanie Stephy. A jej groźba, że rozpowie wszystkim na razie jest groźbą, bo gdy Brooke dowie się o rzekomej miłości Bridget i jej faceta, na pewno nie będzie chciała rozpowiadać na prawo i lewo kto jest ojcem Ridgea 
Podobał mi się to w jaki sposób Brooke oznajmiła Stephanie, że wie o całej sprawie.
Ale z drugiej strony próbowała nawrzucać królowej, niestety marnie jej to wyszło
-
Dawidek
- Administrator
Bardzo dobrze, że Brooke wygarnęła Stephanie całą jej hipokryzję. I wypomniała jej wszystkie grzeszki z przeszłości. Dziś Brooke wyraźnie górowała nad Stephanie. Powinna jednak dobrze przemyśleć, to czy powiedzieć całemu światu prawdę o tym, że Mass jest ojcem Ridge'a. To bardzo delikatna materia i może się to odbiuć rykoszetem na niej. A najbardziej poszkodowaną osobą będzie tutaj Eric, który nie zna prawdy. Brooke bardzo szanuje Eric'a i powinna tez pomyśleć o nim.
Massimo osiągnął, jak na razie swój cel. On przewidział, że Brooke z zemsty będzie chciała ujawnić prawdę. Moje wczorajsze przypuszczenia zaczynają się sprawdzać.
Ridge powinien rozprawić się z Massimo. On zbytnio przejął się swoją rolą i zaczyna bezczelnie wtrącać się w czyjeś życie. Powinien zerwać relacje z tym facetem i wynieść się z firmy.
Darla tak naprawdę jest sama ze swoim problemem. Mimo, że wspiera ją Clarke, a także Thorne, to o tym, czy usunie ciążę, czy nie, to tę decyzję musi niestety podjąć sama.
Dziś była też wpadka. Pojawiały się wspomnienia. Tyle, że Ridge'a nie było, gdy Stephanie wyrzucała Brookr, a Eric nie był świadkiem, jak Stephanie dusiła Brooke. Mimo, to bardzo miło był znów spojrzeć na o wiele młodsze aktorki.
Massimo osiągnął, jak na razie swój cel. On przewidział, że Brooke z zemsty będzie chciała ujawnić prawdę. Moje wczorajsze przypuszczenia zaczynają się sprawdzać.
Ridge powinien rozprawić się z Massimo. On zbytnio przejął się swoją rolą i zaczyna bezczelnie wtrącać się w czyjeś życie. Powinien zerwać relacje z tym facetem i wynieść się z firmy.
Darla tak naprawdę jest sama ze swoim problemem. Mimo, że wspiera ją Clarke, a także Thorne, to o tym, czy usunie ciążę, czy nie, to tę decyzję musi niestety podjąć sama.
Dziś była też wpadka. Pojawiały się wspomnienia. Tyle, że Ridge'a nie było, gdy Stephanie wyrzucała Brookr, a Eric nie był świadkiem, jak Stephanie dusiła Brooke. Mimo, to bardzo miło był znów spojrzeć na o wiele młodsze aktorki.