Bieżące odcinki cz. 1
-
Dawidek
- Administrator
Moim zdaniem dzisiejsze odcinki były ciekawe.
Brooke słusznie wszystko wygarnęła Mass'owi. Mass, dalej swoje, podobnie jak Ridge i Bridget, którzy nie potrafią przerwać tej parodii.
Mimy Eric'a były bezcenne. Dawno nie widzieliśmy go tak wkurzonego. Dobrze, że całą prawdę powiedziała mu Stephanie, Massimo by zabił na miejscu.
Teraz trocnę sie pogubiłem. Jeśli Stephanie miała w tym czasie dwóch facetów w młodości, Eric'a i Mass'a i z każdym z nich spała w niewielkich odstępach czasu, to jest trochę usprawiedliwiona, że nie wiedziała, że kto jest ojcem jej dziecka i przyjęła "bezpieczniejszą" wersję, czyli bycie z Eric'em. Druga wersja: jeśli wcześniej była tylko z Massimo, to powinna wiedzieć, mniej więcej, ile trwa ciąża, i w takim przypadku powinna się domyśleć, że ojcem będzie Massimo. Zastanawiam się, czy świadomie wrobiła Eric'a w ojcostwo. Nawet, jeśli go kochała. Z dzisiejszych odcinków, moim zdaniem bardziej wynika to drugie.
Brooke słusznie wszystko wygarnęła Mass'owi. Mass, dalej swoje, podobnie jak Ridge i Bridget, którzy nie potrafią przerwać tej parodii.
Mimy Eric'a były bezcenne. Dawno nie widzieliśmy go tak wkurzonego. Dobrze, że całą prawdę powiedziała mu Stephanie, Massimo by zabił na miejscu.
Teraz trocnę sie pogubiłem. Jeśli Stephanie miała w tym czasie dwóch facetów w młodości, Eric'a i Mass'a i z każdym z nich spała w niewielkich odstępach czasu, to jest trochę usprawiedliwiona, że nie wiedziała, że kto jest ojcem jej dziecka i przyjęła "bezpieczniejszą" wersję, czyli bycie z Eric'em. Druga wersja: jeśli wcześniej była tylko z Massimo, to powinna wiedzieć, mniej więcej, ile trwa ciąża, i w takim przypadku powinna się domyśleć, że ojcem będzie Massimo. Zastanawiam się, czy świadomie wrobiła Eric'a w ojcostwo. Nawet, jeśli go kochała. Z dzisiejszych odcinków, moim zdaniem bardziej wynika to drugie.
-
Dawidek
- Administrator
Jak zwykle zarówno Stephanie, jak i Brooke miały rację w tej rozmowie.
Coś mi się wydaje, że Brooke bardzo przypadła Nick'owi do gustu. Dobrze, że pomaga jej nabrać dystansu do otaczającej ją rzeczywistości. Może on pomoże jej wybrać jakąś drogę w tym całtm chaosie.
Współczuję Eric'owi. Jego zdaniem, będzie musiał podzielić się synowską miłością z Massimo. Sytuacja jest niekomfortowa dla wszystkich. Także dla Massimo, który chyba najlepiej sobie radzi w tej całej sytuacji. I rozdaje karty.
Coś mi się wydaje, że Brooke bardzo przypadła Nick'owi do gustu. Dobrze, że pomaga jej nabrać dystansu do otaczającej ją rzeczywistości. Może on pomoże jej wybrać jakąś drogę w tym całtm chaosie.
Współczuję Eric'owi. Jego zdaniem, będzie musiał podzielić się synowską miłością z Massimo. Sytuacja jest niekomfortowa dla wszystkich. Także dla Massimo, który chyba najlepiej sobie radzi w tej całej sytuacji. I rozdaje karty.
- Adex-fan Brooke
To było idiotyczne że Ridge nagle powiedział tato
śmieszne też ze Stephanie i Brooke: momencik zdziro
czy jakoś tak, cała nasza kochana B&B
lektor sypie zdzirami, czasem sukami, dziwkami
głównie seniorka Stephanie lubi sobie takimi tekstami posypać, ale Brooke ją teraz zlewa
bo wie oficjalnie że kto się przezywa sam się tak nazywa
Nie jest mi żal hipokrytki Stephanie i denerwuje mnie Massimo, za to ciekawie się ogląda Nicka w tych jego pierwszych odcinkach oraz Jackie
która dziś z matką Lauren była!!! i będzie mieszkać w domku na plaży -am gdzie mieszkała kiedyś Morgan (Annie z "Sunset Beach" -przeciwniczka Olivii granej przez Lesly
)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Marek Forrester
Bridget i Ridge zachowują się okropnie
.Mówią, że nie mogą być razem, a potem się jeszcze całują
.
Żal mi Eryka
Jeszcze w dodatku zobaczył ten pocałunek ...
.
Macy tak cierpi
A gdy jeszcze dowiedziała się o ciąży ..
. Jednak dobrze, że Darla jej to powiedziała
. Gdyby to przed nią ukrywała to później byłoby gorzej

Żal mi Eryka
Macy tak cierpi
-
Dawidek
- Administrator
Dobrze, Ze Darla powiedziała Macy o ciąży. Za jakiś czas i tak będzie widać. Nie owiedziała tylko najważniejszego, kto jest ojcem. Wyraźnie było widać, że dziewczyna się powiedzieć prawdę, bo obawia się utraty przyjaźni.
Ridge i Brodget nie zają ani grama instynktu samozachowawczego. To, co zrobili to była kompromitacja. Przecież zdawali sobie sprawę z tego, że Eric może w każdej chwili wrócić.
Czy oni nie widzą konsekwencji tego co robią, a dobrze wiedzą, że robią źle.
Niestety, największą ofiarą tej farsy jest Eric.
CJ wcześniej chciał być chłopakiem Bridget. Teraz po prostu oddaje ją Ridge'owi.
Gratuluję poświęcenia. 
Ridge i Brodget nie zają ani grama instynktu samozachowawczego. To, co zrobili to była kompromitacja. Przecież zdawali sobie sprawę z tego, że Eric może w każdej chwili wrócić.
CJ wcześniej chciał być chłopakiem Bridget. Teraz po prostu oddaje ją Ridge'owi.
Na Erica spadły naraz wszystkie nieszczęścia świata
. Ile on jeszcze wytrzyma
Dzisiejszy pocałunek Ridge'a i Bridget był gwoździem do trumny. Brooke miała 100% rację w rozmowie z CJ'em, Bridget została zmanipulowana przez Massima i pomyliła uczucia.
Dziwię się Darli, myślała że Thorne ułoży sobie z nią życie :plask w czoło: przecież kochając się z nią myślał o Macy. Nawet zwracał się do Darli Macy.
Dziwię się Darli, myślała że Thorne ułoży sobie z nią życie :plask w czoło: przecież kochając się z nią myślał o Macy. Nawet zwracał się do Darli Macy.
-
Dawidek
- Administrator
Brooke, moim zdaniem z tym Massimo, to masz rację. On faktycznie był inicjatorem uczucia między Ridge'em, a Bridget. Ale winny jest też ten duet. Gdyby byli rozsądni i nie poddali się temu, co im zasugerował, to plan tego faceta wziąłby w łeb. Zabrakło tu rozsądku. Jeśli pojawiły się te uczucia, to oni powinni byli wyjaśnić ten galimatias i rozstać się w przyjaźni.
Jeśli chodzi o to, co powiedziała kiedyś Taylor, to jej słowa są jednoznaczne. Miłość jest największym darem i nie należy się poddawać. Tyle, że ja wątpię w to, że Taylor miała na myśli Ridge'a i Bridget. Bo ona nie znała prawdy.
Nie dziwię się złości Eric'a. Jestem ciekaw konfrontacji między nim a Masimo.
Jeśli chodzi o to, co powiedziała kiedyś Taylor, to jej słowa są jednoznaczne. Miłość jest największym darem i nie należy się poddawać. Tyle, że ja wątpię w to, że Taylor miała na myśli Ridge'a i Bridget. Bo ona nie znała prawdy.
Nie dziwię się złości Eric'a. Jestem ciekaw konfrontacji między nim a Masimo.
Eric zareaagował tak jak każdy powinien - dobrze, że nie owiłał w bawełnę i powiedział wprost co myśli. Dziwię się Stephanie a już Massimo największemu mózgowi tego serialu tym bardziej, że sami nie zareagowali tak jak on. A Nick ? Wieszczka Kassandra ? Cóż on może wiedzieć o Brooke - to co w gazetach przeczytał, czy ktoś mu powiedział? Phi...
A Bridget znowu się nabuczała cały odcinek - i jeszcze , że niby Taylor coś tam - g... prawda, przecież to obrzydliwe, jakby wiedziała to by się chyba pożygała. Jużby se dali spokój.
A Bridget znowu się nabuczała cały odcinek - i jeszcze , że niby Taylor coś tam - g... prawda, przecież to obrzydliwe, jakby wiedziała to by się chyba pożygała. Jużby se dali spokój.
Sex with you is incredible.
Brooke ma teraz ciężki orzech do zgryzienia, z jednej strony kocha Ridge i jest to jedyny facet ,którego tak naprawdę kochała , z drugiej zaś strony wie o jego romansie ze swoją córką , a dzisiejsza wiadomość od Eric'a już kompletnie ją dobiła .
Nick nie traci czasu i podrywa Brooke ,a przynajmniej próbuje odpędzić Logan od Forrestera.
W ostatnich odcinkach najbardziej mi szkoda Eric'a najpier dowiedział się ,że Ridge nie jest jego synem , potem ,że ojcem Ridge jest Massimo, a następnie ,że Ridge jest związany z Bridget . A przy okazji dowiedział się ,że to wszystko zaplanował Marone oraz ,że już prawie cała rodzina zna całą prawdę rodzinną. Biedny Eric , intrygi Stephanie wykończą go .
Nick nie traci czasu i podrywa Brooke ,a przynajmniej próbuje odpędzić Logan od Forrestera.
W ostatnich odcinkach najbardziej mi szkoda Eric'a najpier dowiedział się ,że Ridge nie jest jego synem , potem ,że ojcem Ridge jest Massimo, a następnie ,że Ridge jest związany z Bridget . A przy okazji dowiedział się ,że to wszystko zaplanował Marone oraz ,że już prawie cała rodzina zna całą prawdę rodzinną. Biedny Eric , intrygi Stephanie wykończą go .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Adex-fan Brooke
No właśnie, nie dość że przesadnie słodzą Taylor tylko dlatego ze zmarła to to co mówiła dziś Bridget to już przesada, Taylor na pewno by nie chciała takiej patologii.junk pisze:Eric zareaagował tak jak każdy powinien - dobrze, że nie owiłał w bawełnę i powiedział wprost co myśli. Dziwię się Stephanie a już Massimo największemu mózgowi tego serialu tym bardziej, że sami nie zareagowali tak jak on. A Nick ? Wieszczka Kassandra ? Cóż on może wiedzieć o Brooke - to co w gazetach przeczytał, czy ktoś mu powiedział? Phi...
Eryk dziś dobrze wygarnął Ridge'owi i Bridget.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
No to się w głowie nie mieści co wyprawiają Ridge i Brigdet. Dzisiaj Ridge tłumaczył się Brooke, że pocałował Bridget bo była zagubiona. I co, zawsze kiedy będzie zagubiona będzie ją całował
Odrażające
W pełni zgadzam się z Brooke. Bardzo dobrze że ma do niego pretensje. To co oni wyprawiają jest wstręten. I dobrze że Stephanie sprała Bridget. Należało jej się. Nic nie usprawiedliwia zakochania się we własnym bracie
A ten Nick to jest dla matki jak kolega. Ta aktorka jest od niego tylko o kilka lat starsza i wogóle nie widać że oni są synem i matką