[shadow=black]Ale nie napisali o który rok chodzi - kalendarzowy czy szkolny/serialowy
Swoją drogą Grażynka już drugi raz znika z serialu na długo - poprzednio przez kilka miesięcy siedziła na wsi u umierającej matki (chodziło o przeczekanie czwartej ciąży aktorki).
Tak czy owak uważam, że w związku z tym Ryśku powinnien być na pierwszym miejscu w nowej czołówce i zająć miejsce patryjarchy i mentora rodu Lubiczów (czyli Cappo Di Tutti Capi Klanu) [/shadow]
[shadow=red]Oby wróciła jak najszybciej Chociaż jak Małgorzata się rozleniwi w domu, to nie będzie jej się chciało wrócić na plan
[/shadow]
[shadow=red]A co byście powiedzieli jakby z tej Irlandii wróciła z jakimś przystojnym lekarzem? Wiem, wiem. To jest Klan, ale pomarzyć zawsze można [/shadow]
Abec pisze:[shadow=black]Tak czy owak uważam, że w związku z tym Ryśku powinnien być na pierwszym miejscu w nowej czołówce i zająć miejsce patryjarchy i mentora rodu Lubiczów (czyli Cappo Di Tutti Capi Klanu) [/shadow]
Ja też mam nadzieję, że będzie nowa czołówka. Ja dałbym do nowej czołówki: Krystynę, Pawła, Elę, Jerzego, Monikę, Daniela, Grażynkę, Rysia, Dorotę, Beatę, Jacka, Michała, Kingę, Agę, Olkę, Kamilę (też tak jakby należy do rodziny Lubiczów), Stasię, Maćka i Bożenkę.
[shadow=black]Nie wie ktoś może czy już wybrali nową aktorkę do roli Agi?[/shadow]
DeaconFan pisze:Ja też mam nadzieję, że będzie nowa czołówka. Ja dałbym do nowej czołówki: Krystynę, Pawła, Elę, Jerzego, Monikę, Daniela, Grażynkę, Rysia, Dorotę, Beatę, Jacka, Michała, Kingę, Agę, Olkę, Kamilę (też tak jakby należy do rodziny Lubiczów), Stasię, Maćka i Bożenkę.
[shadow=black]Nie wie ktoś może czy już wybrali nową aktorkę do roli Agi?[/shadow]
I żeby ją często aktualizowali Jak można było trzymać w czołówce osobę która z jakieś osiem lat nie żyje
DeaconFan pisze:Ja też mam nadzieję, że będzie nowa czołówka. Ja dałbym do nowej czołówki: Krystynę, Pawła, Elę, Jerzego, Monikę, Daniela, Grażynkę, Rysia, Dorotę, Beatę, Jacka, Michała, Kingę, Agę, Olkę, Kamilę (też tak jakby należy do rodziny Lubiczów), Stasię, Maćka i Bożenkę.
I żeby ją często aktualizowali Jak można było trzymać w czołówce osobę która z jakieś osiem lat nie żyje
Mówili gdzieś że maria została w czołówce z szacunku dla aktorki, no ale jak dla mnie mogliby ją zostawić jako jakies zdjęcie z Władysławem a reszte powinni dodać np. Stasie czy Daniela a oni od 1 odcinka nie dali aktualizacji poza wymianą Michała -to może eraz wymienią tylko Agnieszke
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Wątpie, żeby zaktualizowali czołówkę. Na pewno zmienią Agnieszkę. A ona jest na zdjęciu w czołówce razem z Olką, więc pewnie dadzą do czołówki zdjęcie nowej Agi z dorosłą już Olką. Zresztą już dawno powinni zaktualizowć zdjęcie Olki w czołówce. W czołówce ma gdzieś z 10 lat a w serialu ma już 20. To nie do pomyślenia.
A wie ktoś może czy nową aktorkę w roli Agnieszki zobaczymy już we wrześniu, czy może jeszcze będziemy trochę oglądać w tej roli Paulinę Holtz?
Zapewne wraz z nowymi odcinkami pojawi się nowa Agnieszka... Nowy sezon, nowe zmiany i pewnie nowy kontrakt... A co do czołówki to uważam ,że powinniśmy sporządzić sondę w której zarządamy nowej czołówki bo innego wyjścia nie widzę albo znajdziemy jeden dzień i non stop będziemy dzwonić aby zmienili czołówkę bo jestem już wkurzony, to nie do pomyślenia... Przecież ile potrzeba na taką czołówkę pracy... Najlepszy serial TVP a oni oszczędzają jak tylko się da Wrrrrrrrr
Uważam, że należy poczekać. W połowie września będzie wielkie święto Klanu ( liczę na jakiś specjalny wieczór a'la Imieniny Krystyny odcinek 444 ) i wtedy powinniśmy ujrzeć premierę nowej czołówki W najnowszym ŚS pewnie dadzą spoilery powakacyjne, więc może dowiemy się czegoś i na ten temat
[shadow=black] Na onecie pisze , że Grażynki nie będzie cały następny rok, czyli pewnie namyśle sezon 2007/2008.Do tego pewnie będzie śmiert Władysława , nowa Agnieszka . Chyba Klan dużo straci widzów[/shadow]
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie