Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Sally dzisiaj wygrała ::loll:: ::cojest:: :zeby:
Kibicuję jej, żeby w końcu ta "zemsta" jej wyszła, bo ile można próbować i się ośmieszać... ::loll:: ::cojest::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Ja zupełnie nie odczuwam chemii między Oscarem a Bridget. Chłopak jest wporządku, bardzo lojalny i spokojny, poważny ale niestety nie pasują do siebie. Deacon bardzo się zmienił od czasu gdy był mężem Bridget, wtedy był nastawiony na zemstę myśle ,że teraz nie chodzi mu o zemstę ale ma prawdziwe uczucia do Bridget.
Nobody does it better
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Też mi się wydaje, że Oscar i Bridget nie pasują do siebie. Kiedyś miałam inne zdanie, ale doszłam do wniosku, że lepiej by było, gdyby Bridget znów związałą się z Deaconem :twisted:
Amber przyniosła śliczne rysunki dla Deacona od jego synka :D I dobrze, że Sharpe tak się trzyma, nie poddaje się, nie załamuje ;)
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

No właśnie dla mnie zachowanie Deacona jest dziwne. Nie myśli wcale o tym, że być może będzie sparaliżowany do końca życia, tylko usiłuje zdobyć Bridget. Chce, żeby dała mu jeszcze jedną szansę, ale ona dała mu już dwie! Jedną zmarnował na Amber, a drugą na Brooke. Nie wyobrażam sobie, żeby Bridget przyjęła ten pierścionek zaręczynowy. ::ysz::

Super sceny z Sally były wczoraj! Od razu mi się kojarzy z Sheilą i jej podmienianiem probówek, kiedy chodziło o Bridget. W ogóle to mamy teraz takie deja vu: Brooke znowu ma problem z ustaleniem ojcostwa swojego dziecka, znowu ma nadzieję, że ojcem jest Ridge i znowu ktoś coś miesza i sabotuje. ::jezyk::
Tomala

Post autor: Tomala »

A moim zdaniem Bridget i Oscar do siebie pasują. I są mniej więcej w tym samym wieku. A Amber jak wczoraj przyszła do Deacona i przyniosła mu te rysunki to stwierdziłem że ona, Deacon i mały Eryk/D mogliby tworzyć rodzinę. Amber i Deacon naprawdę do siebie pasują.
Jackie jest niemożliwa. Żyje w swoim świecie i myśli że Brooke i Nick mogliby być razem. Nawet do Stephanie już dotarło że Brooke i Ridge się kochają i się nie wtrąca ale nie może być tak kolorowo więc jest Jackie. I jeszcze Sally i ta jej zemsta ::kwasny::
To pobieranie próbek od Ridge'a i Nick'a mogli sobie odpuścić i nam tego nie pokazywać. Ta lekarka grzebała im w "pyskach" a oni takie rzeczy pokazują. Rozumiem gdyby to był serial medyczny ale do opery mydlanej to mi nie pasuje.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Tomala, dobrze, że pokazali tę scenę. Przynajmniej jest coś bardziej realnego, coś związane z życiem, a nie tylko cukierkowa rzeczywistość.
B@R - Oscar wywarł na mnie dość pozytywne wrażenie. Chłopak miewał kłopoty, ale pozostał sobą i chce sie ustabilizować. Myślę, że on pasuje do Bridget. Jest tylko jeden problem. Czy Bridget faktycznie chce związać się z Oscar'em? Czy coś czuje do tego Deacon'a?
Nie będę komentować zachowania Sally, to nie ma sensu. ciekawe tylko, ile zapłaciła temu hakerowi. ::loll::
Brooke niepotrzebnie poszła do Stephanie.
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Agentka Scully znowu w akcji :roll:
Tomala, szkoda że Amber kilka lat temu nie skorzystała z okazji, kiedy mogła mieć Deacona. Życie (a szczególnie modowe :wink:) jest przewrotne. Kiedyś Deacon związał się z Bridget, żeby zdobyć Amber, a teraz kiedy ta jest wolna to on chce zdobyć Bridget :zeby:
Widać, że między Stephanie a Brooke jakby ocieplenie klimatu 8) Niestety muszę przyznać Stefie rację. Przypuszczenia co do ojcostwa to jedno, a wyniki badań to drugie, dlatego Brooke powinna przeanalizować wszystkie możliwości i ewentualnie się przygotować, tym bardziej że jeżeli plan agentki Scully się powiedzie, :evil: to tak czy siak ojcem dziecka zostanie Nick.
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Awatar użytkownika
Damians

Dracula, Scarlett, wielkanocny zajączek i... jajko ::loll::
Co za odcinki ::loll::
Chciałbym, aby Sally wreszcie coś się udało, ale ona nie może rozbić małżeństwa Brooke i Ridge'a! ::kwasny::
Awatar użytkownika
Majka21

Post autor: Majka21 »

o LOL :) ale fajnie Sally wyglada. Jednak ten caly epizod hakerowy jest dla mnie smieszny! Jak mozna w kilka godzin nauczyc kogos hackowac komputer.. Po za tym smieszny jest fakt ze tak juz ilesletnia kobieta podaje sie za informatyka :D Przepraszam, ale jakos nie wyobrazam sobie zeby moja ciotka, która jest w jej wieku weszła i powiedziała ze jest informatykiem :D

Wg mnie Bridget i Oscar pasuja do siebie :)
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Sally się zbłaźniła po raz kolejny... Ale jestem zaskoczona, bo myślałam, że tak zmanipuluje wynikami, że Nick zostanie ojcem, ale nie będziemy wiedzieć, czy naprawdę, a tu niespodzianka. Czyli już jutro ostateczny wynik, nareszcie. ::krzyw::
Awatar użytkownika
Damians

Sally w tych włosach przypomniała mi Sheilę, która kiedyś też tak się przebrała. Tylko Sheila bez skrupułów zabiłaby tego pracownika, co ją nakrył, a Sally tylko wygłaszała swoje monologi i uciekła ::loll:: Z niej jest taki dobry czarny charakter ::loll::

Czyli ona dostała się do bazy danych i coś tam się ładowało ale ona w końcu sama nie zna tych wyników.

Brooke chce mieć Ridge'a Juniora, czy RJ'a :zeby:
A Ridge chce mieć Ridge'ille ::loll:: ::cojest:: ::loll::
I rozważają nazwać jeszcze dziecko "Cierpliwość" ::plask wczolo: Brooke ma już "Nadzieję", to powinno jej wystarczyć.

To w ostateczności najlepszym wyjściem będzie RJ ::rad::

I teraz takie pytanie, gdzie mieszka Bridget??? ::ke:: Myślałem, że w domku gościnnym, ale Ozzy ostatnio powiedział, coś w stylu "gdzie jedziemy", kiedy wybierali się do Stephy. Chyba, że jechali hulajnogą ::loll::
I moim zdaniem Eric powinien już zamieszkać u Stephanie, bo oni niby są razem, niby nie są...
Tomala

Post autor: Tomala »

Sally mnie dzisiaj naprawdę rozśmieszyła ::loll:: Przyszła po tej swojej kolejnej nieudanej akcji do Stephanie i mówiła że nie udało się jej pomóc w walce z Brooke, a Stephanie już wcale nie chce walczyć z Brooke i pogodziła się z tym że Brooke i Ridge są dla siebie stworzeni.
Z tym imieniem do dziecka też było śmiesznie. Pojawiło się tylko jedno imię męskie ale RJ jest spoko. Ale rzeczywiście z tą "Cierpliwością" to już przesada, skoro ma "Nadzieję".
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Może Oscar chciał, by Bridget pojechała z nim do jego mieszkania.

Najśmieszniejsza dziś była Sally. Jak ją zobaczyłem to, przypomniała mi się....moja polonistka z LO. :zeby: :zeby: ::loll:: ::loll:: Jedynie, to do niej głos nie pasował.
Sally mimo hakerskiej wiedzy (właściwie tylko jej niewielkiego wycinka), po prostu mało profesjonalnie podeszła do sprawy. Ona raczej na informatyka nie wyglądała. nie wyglądała zbyt wiarygodnie. Po drugie, Sally nie przewidziała, że osoby tam pracujące nie będą siedzieć poza biurem, tylko wrócą szybko do swojej pracy. Wiedzą, że to miejsce danych wrażliwych i nie powinni go spuszczać z oka. I właśnie tutaj Sally wpadła. W Stanach informatyka jest dobrze rozwinięta i osoby nieco starsze mogą sie tym zajmować. dla mnie kwestia wieku w tym przypadku nie odrywa żadnej roli.
Bridget ma wielkie szczęście i powodzenie. W ciągu jednej nocy oświadczają jej się dwaj przystojni, kochający ja mężczyźni. Tyle, że to dla niej chyba, co za duzo to niezdrowo. ::rad::
Odniosłem wrażenie, że akcja serialu toczy się w środku nocy. Czyżby wszyscy cierpieli na bezsenność?
Awatar użytkownika
Damians

Dawidek pisze:Może Oscar chciał, by Bridget pojechała z nim do jego mieszkania.
Nie, to było przedwczoraj, oni "jechali" do Stephanie na przyjecie ::loll::
Awatar użytkownika
Donna23

Post autor: Donna23 »

Cierpliwość - umarłam ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll::

Nie lepiej Grzech? Albo Pokusa?

Z tymi imionami mają tam niezłą fazę ::rad::
Zablokowany