Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Dawidek pisze:Beja, stażystami czy stażystkami? W dzisiejszych czasach to mała różnica. ::loll::
No właśnie Eryk mówił, że stażystami, czyli wszystkimi. 8)
Tych tablic rejestracyjnych nie zauważyłam.
tim pisze:Ja na miejscu Ridge'a bym dzisiaj zabił Jackie. No co ta kobieta robi to jakieś chore jest.
Lepiej jej nie uszkodzić, bo to może się obrócić przeciwko niemu (włoska mafia z Massimo na czele :evil: ). Ale na razie Ridge jest zdumiewająco spokojny i Jackie nie wyprowadza go z równowagi, tak jak np. Massimo, na którego rzucił się z szabelką. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Death

Post autor: Death »

Troche puźno pisze o tym ale nowa Bridget jest o wiele gorsza, te ruchy z W11 tak sztuczne, no moze nie tyle co sztuczne ale nie gra tak jak Bridget ::jezyk:: jak by sie nagle urwala z choinki... i myli mi sie z tą stazystką ::loll:: troche podobne xD
Eryk mnie wkurza taki wspaniały jest i obroni kazdego Supermen ;p. Nie rozumiem Brooke która wyjechała do seminarium do Francji, jakby chciała to by sie ukryła tylko czekała az ją odnajdą xD. Na to wychodzi ze narazie mi sie nic niepodoba xD no moze Massimo bo tak troche ozywia atmosfere na naszych ekranach Ridge i Nick wkurzają, Hope jest cudowna takie fajne dziecko ciekawe z kim bedzie w przyszłosci xD bo te dzieci rosną z dnia nadzien xD Thomasa juz wplątują w związki z kim tylko sie spotka, ciekawe czy zmiana blizniaczek tez ma oznaczac jakies nowe "znajomosci" i najwazniejsze czego brak:
Pawdziwej Brooke, Złej Sally i Podstępnej Sheili....

Na marginesie bardzo fajnie brzmi te 4 tysiace ..... odcinek xD
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Po obejrzeniu dzisiejszych odcinków nasuwają mi się dwa pytania:
Czy Brooke (mimo szczerych zamiarów) nie poświęca sie za bardzo i nie komplikuje sobie zżcia?
Jakie są prawidziwe intencje Massimo? Czy ustapienie Jackie to tylko jego zagrywka, czy szczerze mówi, to co myśli?
Samantha byłaby szczęśliwa, gdyby Ridge uwolnił sie od Brooke.
Ridge sprytnie rozwiązał sprawę. Zamiast się z nią kłócić - zrobił po swojemu. :D
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Mi bardzo podoba się nowe zachowanie Brooke. Właściwie ta jej przemiana miała miejsce już dawno, ale ten wyjazd do Francji dodatkowo ją wzmocnił wewnętrznie. Osobiście widziałbym ją znacznie bardziej przy Ridgu niż przy Nicku, tym bardziej że ostatnio Nick razem z Jackie trochę mnie wkurzają ::kwasny:: Ogólnie dzisiejsze odcinki nudnawe :ziewam:
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Dzisiejsze odcinki trochę nudne :ziewam:
Właściwie trochę za szybko akcja się toczyła jak na MnS, Brooke rozmawia z Bridget w Logan Designs, potem już jest na kolacji, Oscar z Bridget w gabinecie Brooke a potem odrazu w domu Marone'ów :P Nawet to niezłe było ::jezyk::
Tomala

Post autor: Tomala »

Dzisiaj w pierszym momencie nie poznałem Bridget.
Jackie mnie już tak wkurza. Odnoszę wrażenie że ona kocha Brooke bardziej od Nicka. To co ona robi jest żałosne. Brooke jeszcze się nie rozwiodła z Ridge'm a ta już ją zaprasza na rodzinną kolację.
Dawidek
Administrator

Jackie chętnie dałaby sie pokroić, by jej synek był z Brooke. Ona prawie cała swoją energie skupia na swataniu Nick'a. Nawet on sie buntuje przeciw planom swojej matki. :roll:
Brooke niepotrzebnie rozstaje sie z Logan Design. Może tutaj sie okazać, że ona zrobiła to pod wpływem Ridge;a, który cały czas namawia ją, by wróciła do niego. On sie narzuca. Zamiast zostawić jej czas do namysłu, to on (i nie tylko on, Jackie i Nick też) to ją męczy.
Fajnie wygląda Thorne, kiedy opiekuje sie mają Alexandrią. :serce:
Dawidek
Administrator

Warty uwagi był drugi dzisiejszy odcinek. I to z trzech powodów. Po pierwsze - co się rzadko zdarza - Stephanie sama siebie skrytykowała. Ona chyba żałuje tego, że wcześniej nie połapała się, że jej pierwsze dziecko mogło być Mass'a. Ciekawe, co by było, gdyby od początku znała prawdę. może dziś byłaby na miejscu Jackie - żoną Massimo? Warto było też zwrócić uwagę na to, że Eric nie przestał kochać Stephanie. Nawet, jesli on tego nie okazuje i ugania się za mężatką. No i jego była zona jest jego muzą. :D Po trzecie - wspomnienia Ridge'a (w pierwszym odcinku) i Eric'a. Fajnie jest tak powspominać. ::rad::
Brooke chyba nie była zadowolona z tej kolacji. Dziękowała - ale to wg mnie była to czysta kurtuazja. :| Jackie i Massimo chyba nie widzieli, albo nie chcieli widzieć, że Brooke myślami była gdzie indziej.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Stephanie po raz kolejny przyznała że zawsze wiedziała o możliwości, iż Ridge nie jest Eryka a kiedyś kłamała mówiąc że to był szok ::chytry:: W tych odcikach były ładne wspomnienia z Brooke i Ridge'm jak i Erykiem ze Stephanie :mrgreen: Jackie faktycznie jakby zakochała się w Brooke ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Oscar Marone

Post autor: Oscar Marone »

"Wniosek o unieważnienie małżeństwa?" - LOL. Jeszcze to jej udawane zdziwienie. Przecież sama chciała odejść, żenada.

Odnośnie wątku ojcostwa wobec Ridge'a to Massimo mógłby "odstąpić" go Eric'owi, w końcu ma dziecko z Sheilą. Jedno dziecko mniej, jedno więcej, wychodzi na jedno, zresztą co za różnica, w tym serialu mało moralności jest i tak. Chociaz ciekawe czemu tak ochoczo przyznaje się do jednego dziecka, a do drugiego nie, przecież wtedy jeszcze nie wiedział jaka była Sheila, a dziecko jak to się wygodnie w tym serialu mówi "nie jest niczemu winne" - gdzie więc konsekwencja?
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Wczoraj i dzisiaj Brooke ślicznie wyglądała :serce:
Jackie jak zwykle szpieguje poczynania synka :roll: Co do Erica i Stephanie to niech już tam będą ze sobą.
Brooke może tak zareagowała bo nie sądziła, że to Ridge załatwi tą sprawę i myślała, że wręcz będzie jej to utrudniał.
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Stephanie coraz bardziej przeraża, teraz okazało się ,że przez lata domyślała się kto jest ojcem Ridge ,lecz nie raczyła zrobić badań ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Robi pisze:Stephanie coraz bardziej przeraża, teraz okazało się
Przecież mówiła o tym już kilka dobrych tygodni temu, więc co tak nagle jest w tym przerażającego :lol:
Cieszę się, że zeszła się z Eric'em :D

A w tych sukienkach na szkicach Eric'a wyglądała genialnie :D Szkoda, że w rzeczywistości tak nie wygląda.

Nie wiem, co dzisiaj Nick odwalił :roll:
To coś, co miało być próbą piosenki napisanej dla Brooke w rzeczywistości okazało się zwykłym popisywaniem się aktora, który wciela się w Nicka. Może i śpiewa on poprawnie, ale taki delikatny głos nie pasuje do takiego brudasa ::plask wczolo: ::ysz::

A na Jackie i jej fanatyzm przeradzający się w bardzo szybkim tempie w obłąkanie Brooke nie mam już słów!! Ta kobieta powinna już się leczyć!!

I wczoraj widzieliśmy bardzo fajne, prawdziwe wspomnienia - młodej Stephanie, scen Ridge'a i Brooke ::rad::
I właśnie takie wspomnienia chce oglądać w MNS! A nie, jakieś wypociny umysłowe Nick'a, który uroił sobie coś pod tymi przetłuszczonymi włosami i blokuje czas antenowy ::kwasny::

Brooke ostatnio wygląda tragicznie, jeszcze nigdy tak źle nie wyglądała ::kwasny::
W ogóle aktorka jakoś zmizerniała. A ten brzuch wcale nie dodaje jej uroku, jak to było podczas ostatniej ciąży.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Musiałem coś przegapić 8) :wink: :P
Dawidek
Administrator

Występ Nick'a mi sie podobał. Fajna piosenka (przetłumaczona w napisach). Coraz więcej muzyki w serialu. ::rad::
Jackie jest fanatyczka Brooke. Myśli, że ona rozwiąże wszystkie problemy syna, że zjednoczy rodzinę - duże oczekiwania wobec przyszłej synowej.
Ridge sie poddał. Skoro sam zadbał o dokumenty unieważniające małżeństwo, to znak, że nie ma on nadziei na to, że Brooke do niego wróci. Ona chyba spodziewała się czegoś innego. Mam nadzieję, że tych papierów nie podpisze.
Czy Sally pracuje w Forrester Creations? Takie wrażenie odniosłem w czasie jej rozmowy z Thorne'em.
Eric przeszedł samego siebie. :roll: Kiedyś kibicowałem, by on związał się z Jackie, ale teraz widzę, że on nadal kocha Stephanie. I potrafi jej wybaczyć. Taka miłość nigdy się nie zakończy. Jest zbyt silna.
Zablokowany