Post autor: Beja »

Mareczku, ja nie czytam nigdy napisów końcowych.
Zgadzam się z wami,że Jackie dziś przesadziła i jeszcze to jej obrzydliwe kłamstwo do Caitlin, że wyniki testu okazały się jednak ważne... :evil:
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Jackie była dziś denerwująca. Okazało się, że dla swoich prywatnych celów potrafi okłamywać. Brakuje jej odrobiny przyzwoitości i uczciwości. Jesli ona tak wierzy w miłość syna i Brooke - to niech powie prawdę i niech rzeczywistość zweryfikuje to uczucie. Mam nadzieje, że Caithin przejrzy na oczy i ujawni prawdę.
mimo wszystko nick był całkiem sympatyczny. Przejął sie rolą ojca. Wydaje mi sie, że on będzie odpowiedzialnym ojcem. I w tym aspekcie Brooke mogła dobrze trafić, w przeciwieństwie do Deacon'a.
Na pogrzebie dr Paxson prędzej powinna być Brooke i rywale o jej względy, niż Jackie, która jeszcze gadała do siebie. :D

Post autor: Tomala »

Och! Jak wspaniale znów widzieć Taylor :serce: :serce: :serce: Bardzo się cieszę że się pojawiła. Ale to że się "przerodziła" w normalne ciało i przytulała Brooke było trochę nierealistyczne. Dobrze że pocieszyła Brooke. Mogła jej jeszcze powiedzieć o tym teście bo napewno wszystko wie. A pod koniec 2. odcinka przyszła bo Ridge'a. Po jego twarzy bardzo było widać że się cieszy.

Post autor: Lizzy »

Taylor is back dzisiaj :D:D:D wiedziałam, że jak nawiedzi Brooke to i wszystkich od razu xD :D:D ale fajnie wyglądało i przyjemnie ją zobaczyć po pewnym okresie czasu ;).
Przyznam szczerze, że już mnie denerwuje ta rozterka Brooke. Ona i Ridge ciągle powtarzają te same kwestie. I byłoby lepiej, gdyby ta sprawa zaczęła się powoli rozwiązywać ;).
Thomas i Caitlin są całkiem fajną parką :D:D:D
Administrator
Administrator

Dzisiejszy drugi odcinek widziałem ponad 4 lata temu na włoskim Canale 5. Taylor , jako duch była dla mnie wtedy sporym zaskoczeniem. Od dawna wyczekiwałem tego odcinka. Przyznać muszę, że był to jeden z najbardziej nietypowych odcinków, jaki był w dotychczasowej historii serialu na TVP. Wreszcie wiem, o czym sobie gawędziły Brooke i Taylor. I muszę przyznać - Taylor była dzisiaj wielką dyplomatką. Mało konkretów wynikało z jej wypowiedzi. Mimo to cieszę się, że w "MnS" pojawiła sie dawno niewidziana osoba. :wink: ridge i Brooke maja fajne sny. :D
Ojciec Caithin nie wywarł na mnie dziś pozytywnego wrażenia. wygląda mi na zaborczego faceta, kontrolującego życie córki.
Faktycznie - Thomas i Caithin wyglądają razem bardzo sympatycznie. :wink:
Jackie - chyba konsekwentnie woli szczęście syna od uczciwości. :|
Dr Phoebe - fajnie brzmi. ::chytry::

Post autor: gzymi »

Tomala pisze:Och! Jak wspaniale znów widzieć Taylor :serce: :serce: :serce: Bardzo się cieszę że się pojawiła. Ale to że się "przerodziła" w normalne ciało i przytulała Brooke było trochę nierealistyczne. Dobrze że pocieszyła Brooke. Mogła jej jeszcze powiedzieć o tym teście bo napewno wszystko wie. A pod koniec 2. odcinka przyszła bo Ridge'a. Po jego twarzy bardzo było widać że się cieszy.
Zgadzam sie :)

Post autor: Adex-fan Brooke »

Bez sensu taki sen w tym samym czasie u trzech osób. Śmiesznie jak Ridge powiedział że czuje Taylor, pomyślałem że jakiś smród od niej leci ::jezyk:: A Brooke powiedziała Ridge'owi o Taylor te same oczy itp a ust nie wymieniła ::jezyk:: a z opinii widzów wydają się inne i chyba są. Bynajmniej dziwne że duch (lub taki anioł)Taylor wymalował się mocną czerwoną szminką ::jezyk:: A bliźniaczki widac bardzo związane ze sobą bo śpią w łóżeczkach w jednym pokoju, mimo że mieszkają w willi ::rad::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Damians »

Ale Taylor musi się dobrze powodzić w tym niebie, krótko mówiąc - roztyła się ::jezyk::
Adex, Jackie raczej nie miała snu, tylko urojenia :zeby: Ale dzisiaj po raz pierwszy Jackie mi się podobała, szczególnie jak powiedziała Taylor, że jest bezczelna ::loll:: :zeby:
Scena między nimi wyglądała jak ze "Strasznego filmu", i jeszcze ten księżyc na koniec :zeby:

Fajnie, że Taylor się pojawiła, fajnie, że tak miło sobie gadały z Brooke i że nastraszyła Jackie. Chociaż zrobili z niej już taką świętą postać, a przecież kilka grzeszków na sumieniu ona ma, ale najwidoczniej Bóg jej wybaczył.

Post autor: Beja »

Adex-fan Brooke pisze:A Brooke powiedziała Ridge'owi o Taylor te same oczy itp a ust nie wymieniła ::jezyk::
Ust rzeczywiście nie wymieniła, ale wspomniała o uśmiechu Taylor, co wiąże się z ustami. :mrgreen:

Świetna była scena z Taylor i Jackie, tylko trochę przydługa. Leslie A-D super zagrała, bardzo wiarygodnie według mnie. Tylko jeszcze pozostaje pytanie, czy coś wyniesie z lekcji Taylor. :idea:

Bardzo mi się podobało jak Taylor przygadała Jackie ::jezyk:: Fajne było jak Jackie spojrzała w lustro a tu Taylor i się tak zachłysnęła. Jak ja kocham Taylor :serce:
Administrator
Administrator

Faktycznie, naciagane jest to, że taki 3 osobom przyśniła sie Taylor. Ale niemożliwe to nie jest. Mogliby tutaj zadbać o to, by Taylor była inaczej ubrana przy każdej wizycie. Rozmowy z Brooke i Ridge'em miały bardziej taki filozoficzno-egzystencjalny charakter. Jackie potraktuje ten sen jako koszmar. Jestem ciekaw, czy wyniesie coś z tego snu i powie wszystkim prawdę. Najbardziej podobała mi się rozmowa Taylor z Jackie. W tej rozmowie całkowicie zgadzałem się z Tay.
Pucci taki spokojny, szczególnie jak jest noszony przez Sam. Zastanawiam się, czy od tego noszenia nie boli ręka Samanthy. Ten piesek chyba nie jest taki lekki. :D
Nawet już nie liczę, ile razy pojawiło sie zdanie "wszystko sie ułoży". ::loll::

Post autor: Marcus »

Adex-fan Brooke pisze:Śmiesznie jak Ridge powiedział że czuje Taylor, pomyślałem że jakiś smród od niej leci ::jezyk::
Dobre ::loll:: Poprawiłeś mi tym humor :zeby: :lol:
Zgadzam się z większością, że wątek "sen 3 w 1" mocno naciągany, ale podobało mi się jak Taylor wyrażała się o Brooke, no i może dzięki niej Jackie wreszcie zmądrzeje :roll:
Damians pisze:i jeszcze ten księżyc na koniec :zeby:
Dobrze, że Ridge nie zmienił się w wilkołaka ::jezyk::
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe

Post autor: Damians »

Dawidek pisze:estem ciekaw, czy wyniesie coś z tego snu i powie wszystkim prawdę.
A skąd wiesz, że to był sen??
Cały czas mamy noc i nie wiemy co się wydarzyło tak naprawę, jeżeli rano Jackie wstanie, a kieliszek będzie rozbity - to nie był to sen...

To trudno określić czy to był sen czy nie. Może to było naprawdę? A może rzeczywiście sen? A może Jackie miała halucynacje od alkoholu i rzeczywiście rzuciła kieliszkiem? Ale faktycznie naciągane że to się przydarzyło 3 osobom w jedną noc. Ja sam czasami nie wiem czy coś mi się śniło czy było naprawdę.

Post autor: Martin Rode »

Był taki moment, ze Ridge stał przy kominku i patrzył na zdjęcia Thomasa i córek, a
potem nagle pokazano jak śpi na sofie
Zablokowany