Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Ostatnia dzisiejsza scena była po postu niewiarygodna! Kompletnie mi to nie pasuje do Nick'a, żeby mieć jakąś kobietę na boku, szczególnie, że tak zabiega o Brooke. Ciekawa jestem, kim jest ta pani... ::chytry::
Sceny z Massimo i Deaconem były jakby żywcem wyjęte z Ojca Chrzestnego - ta cała gadka o lojalności, grożenie pistoletem i propozycje nie do odrzucenia... :mrgreen:
Zauważyłam, że ostatnio MnS się zmienia. Muzyka jest inna niż kiedyś, chociażby jak w tej scenie, kiedy Ridge rysuje Brooke. Wątki są zaskakujące (Deacon i Jackie, dzisiejsza propozycja Massimo, tajemnicza przyjaciółka Nick'a), a część akcji rozgrywa się dość szybko.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Dzisiejsze odcinki sa pełne niespodzianek - propozycja nie do odrzucenia, czy rozmówczyni Nick'a. Właśnie takie odcinki chcę oglądać, pełne nagłych zwrotów akcji. :serce:

Przedwczoraj pisałem, że zastanawiam sie, czy Deacon powiedział prawdę o tym, kto jest ojcem dziecka Brooke. wczorajszy pierwszy odcinek tylko umocnił mnie w przekonaniu, że cos jest nie tak.
Jackie kiedyś wydawała sie być prostolinijna i mająca prostuy kodeks moralny. Ostatnio zmieniła sie nie do poznania - teraz widzimy, jak z jednego kłamstwa potrafi przejść do drugiego. ::rad:: Massimo tylko ułatwia jej zadanie. Zresztą to dość osobliwe małżeństwo.
ciekawe, czy Massimo wie o tym, że jego zona ma romans z Deacon'em. ::chytry::
Awatar użytkownika
Beja

Dawidek pisze:Dzisiejsze odcinki sa pełne niespodzianek - propozycja nie do odrzucenia, czy rozmówczyni Nick'a. Właśnie takie odcinki chcę oglądać, pełne nagłych zwrotów akcji. :serce:
Zgadzam się, ja też bardzo lubię takie odcinki, ale jeszcze lepsze akcje są z Sheilą. :serce:
Dawidek pisze:Przedwczoraj pisałem, że zastanawiam sie, czy Deacon powiedział prawdę o tym, kto jest ojcem dziecka Brooke. wczorajszy pierwszy odcinek tylko umocnił mnie w przekonaniu, że cos jest nie tak.
Faktycznie to spalenie wyników było dziwne (bo chyba o tę scenę ci chodzi).
ciekawe, czy Massimo wie o tym, że jego zona ma romans z Deacon'em. ::chytry::
Mnie się zdaje, że nie wie. Tak wnioskuję po rozmowie Massimo ze Stephanie. Choć nadal nie wiadomo, co usłyszał Massimo przez telefon od swojego informatora w czasie trwania przyjęcia... :idea:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Fajny ten wątek Jackie i Deacona bo Jackie jest wreszcie ciekawsza jako krętaczka niż jako wzorowa własnośc Massima. Massimo natomiast po raz koleny pokazał że jest stuknięty z tym swoim wymachiwaniem bronią. W kogo on się bawi? Powinien ponieść konsekwencje. Nick niby idealny dla Brooke, ale jednak nie pasuje, świetnie że Ridge się nim postanowił bliżej zainteresować, czyli że nie daje za wygraną. Brooke wygląda ostatnio ślicznie, czyli tak jak przeważnie ::rad::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Beja pisze:Dawidek napisał/a:
Przedwczoraj pisałem, że zastanawiam sie, czy Deacon powiedział prawdę o tym, kto jest ojcem dziecka Brooke. wczorajszy pierwszy odcinek tylko umocnił mnie w przekonaniu, że cos jest nie tak.
Faktycznie to spalenie wyników było dziwne (bo chyba o tę scenę ci chodzi).
Tak, o tę scenę mi chodziło. To spalenie wyników sugerowało, że Deacon ma coś do ukrycia.

Dzisiejsze odcinki były sielankowe. Sally odzyskała firmę (trochę dziwne, że Brooke zgodziła sie ją oddać), a rodzina sam wreszcie sie cieszy sobą. dzieciaki też sie świetnie dogadywały. :D
Brakowało mi tylko Ridge'a i rozmówczyni Nick'a, kimkolwiek ona jest.
Awatar użytkownika
Beja

Mnie też brakowało kontynuowania wątku Nicka i tej kobiety na boku. Zamiast tego były urocze sceny pod tytułem planowanie ślubu. ::jezyk::
Też się trochę dziwię, że Sally tak szybko odzyskała swoją firmę.
Biedne dzieci Hectora muszą spać w śpiworach u Forresterów, bo brak wolnych łóżek. ::jezyk::
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Dzisiaj mile zaskoczył mnie powrót Katie :D
Piosenka Dominica była poniżej ludzkiej godności ::plask wczolo:
On ciągle darł się i wcale mu to nie wychodziło.

Całkiem ciekawie zapowiada się wątek Mayi - ciekawe kto to będzie - kochanka, kontrachentka czy może jeszcze ktoś inny.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Bardzo fajnie że Katie powróciła :) Nick to moim zdaniem obciach zrobił jak tam śpiewał, jego matka niby taka dama a on jakiś taki wieśniak że tak powiem ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Ty tam wieśniaków nie obrażaj ::jezyk:: Znam kilku fajnych wieśniaków. Mówiąc poważnie to co dziś zrobił Nick to był tzw. "żal".
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Miałam duuużą przerwę w oglądaniu...i może mnie ktoś poinformować ile lat ma teraz Thomas?bo chyba szybko się rozwinął :roll: I ile jest starszy od Hope?
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Majka21

Post autor: Majka21 »

A mnie juz szlag trafia, ze Brooke jak juz w koncu jest szczesliwa.. to znow Ridge ja nachodzi i ona znow sie smuci.. naprawde wkurzajace to jest.
Zaraz nastepne odcinki :)
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Super były dzisiaj wspomnienia Stephanie :serce:
Fajnie jest sobie przypomnieć te bardzo dawne i mniej dawnne czasy :D
Tomala

Post autor: Tomala »

Tiril pisze:Miałam duuużą przerwę w oglądaniu...i może mnie ktoś poinformować ile lat ma teraz Thomas?bo chyba szybko się rozwinął I ile jest starszy od Hope?
Thomas ma teraz jakieś 16 lat.
Dzisiejsze wspomnienia Stephanie były świetne. Bardzo dobrze pamiętam scenę kedy Brooke była w bieliźnie na konferencji prasowej i to z windą. Wtedy nie znałem jeszcze spoilerów i oglądanie było mega fascynujące.
Bardzo fajne powroty dzisiaj mieliśmy: Katie i Kristen. Szczególnie ucieszył mnie powrót tej drugiej :: bow ::
Ciekawe co wyniknie z tego zamieszania z Mayą...
Dawidek
Administrator

Cieszą mnie choćby chwilowe powroty Kristen i Katie.

Nie wiem, jak tym razem śpiewał nick, bo zamiast tekstu piosenki na ekranie, to śpiew zagłuszał lektor. ::plask wczolo: Nie powinien jednak przychodzić na ten wieczór panieński. To wieczór Brooke i jej towarzyszek. :wink:
Jestem ciekaw kim jest ta azjatycka piękność o imieniu Maya. ::rad:: Coś mi sie wydaje, że ona jest całkiem kimś innym, niż zdążyliśmy sie zorientować. Zastanawiam się, czy ridhge nie da dużej plamy.....Ale widać, że jest tak zdeterminowany by odzyskać Brooke, że nawet nie bierze pod uwagę, że może sie skompromitować.
O Stephanie nie będę już gadać. Szkoda sie powtarzać. A po za tym, nie znudziły sę jej te świętowania?
Czy jacht Nick'a jest zawsze otwarty dla nieobecnych? Eric, ani Ridge chyba nie mieli do nich kluczy. widać, że bardzo łatwo wejść do czyjegoś domu, czy choćby łodzi. ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Dawidek pisze:Czy jacht Nick'a jest zawsze otwarty dla nieobecnych? Eric, ani Ridge chyba nie mieli do nich kluczy. widać, że bardzo łatwo wejść do czyjegoś domu, czy choćby łodzi. ::plask wczolo:
Tak samo naciągana jest akcja ze złamaniem hasła w komputerze Nicka przez Nietopera - czy strateg taki jak kapitan statku "zabezpiecza" swoje prywatne rzeczy tak oczywistym hasłem?
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Zablokowany