Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Tomala pisze:Ale bezsens dzisiaj miał miejsce w MNS. A mianowicie bliźniaczki się rzuciły na Felicię, a ona im mówiła że wyrosły, a jeszcze się przedtem na żywo nigdy nie widziały ::loll::
Dokładnie ::plask wczolo:
Bliźniaczki nie widziały Felici nigdy, bo jak one urodziły się w 1999 to jej już dawno w Los Angeles nie było, na innych uroczystościach też się nie zjawiała - więc nie wiem po co to było. Chyba tylko dlatego żeby jej przykro nie było ::jezyk::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

A może Felicia widziała się już nieraz z bliżniaczkami, tylko tego nie pokazywano nam. ::chytry::

Dzisiejsze odcinki bardzo fajne. Szczerze mówiąc, nie pamiętam o początkowej niechęci Stephanie do Taylor. Zdziwiła mnie trochę ta wypowiedź Brooke. Sama rozmowa między obiema paniami była ciekawa i obok starych wyświechtanych haseł pojawiły sie nowe - oskarżenia o to, że chce Stephanie chce być jedyną kobietą dla Ridge'a. To było niezwykle mocne podejście Brooke. Najlepsze było, jak Stephanie poszła do byle jakiego baru, zamiast do jakiejś eleganckiej. Ten wybór - to chyba po to, by sie spotkać z Nick'em w ramach solidarności. I chyba to u niej przeważyło. Śmiałem się z tego, jak Stephanie wychylała butelkę. Ona - kobieta z klasą, w desperacji zachowywała się, jak zwykła pijaczka. Ten widok był bezcenny. Jeśli ona zrealizuje swoje zamiary pojawienia się na ślubie - jestem ciekaw jej bredni, które będzie wygłaszać po pijanemu. Bo to, że będzie siedzieć cicho, jak mysz pod miotłą, w to wątpię.
Fajną piosenkę Nick'a zaprezentowano.
cudownie było również widzieć obie siostry razem. Bardzo długo czekałem na tę scenę, kiedy wreszcie obok siebie staną Kristen i Felicia.
Catlin lepiej wyglądała przed ingerencją wiżażystów i fryzjerów, niż po tych wszystkich kosmetycznych zabiegach. Bardzo miło było dziś widzieć Giovanni'ego.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Oczywiście że Stephanie traktowała z góry i niechętnie Taylor, głównie dlatego że wtedy marzyła o rozdzieleniu Eryka i Brooke i nawet wolała aby Ridge zyskał Brooke, zamontowała kamerę w laboratorium by zyskać ewentualny dowód zbliżenia, dobrze że Brooke dziś przypomniała widzom, którzy mają luki aka to Stephanie jest i jakie ma motywy.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Amber Moore

Post autor: Amber Moore »

Brooke mocno zaatakowała Stefe ale miała rację. Dla niej zawsze liczył się Ridżur i chyba nie ma takiej kobiety która by Stefie pasowała jako synowa ::plask wczolo: . Wspomnienia Nicka fajne. Ale rozwaliła mnie scena jak Cesarzowa przyjechała do baru i zaczęła pić z butelki i robić miny ::loll::
===> Uważaj z kim się moczysz herbatniczku <===
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Nowa muzyczka była dzisiaj w napisach końcowych :D
Dialogi Stephanie i Dominica były genialne :P
Wreszcie Stephanie powiedziała dzisiaj coś normalnego - ciekawe na jak długo :|
Ślub niczym mnie nie zachwycił :ziewam:
Kristen, Felicia, Darla i Sally bardzo fajnie wyglądały ::rad::
Awatar użytkownika
Logan

Post autor: Logan »

Najlepsze było jak Stefa lała Nickowi do kieliszka, a sama pociągała obficie z butelki. :D :D :D
"Moda..." jest jak narkotyk - uzależnia.
Primok

Post autor: Primok »

A już myślałem, że Stephanie po takiej libacji wyląduje z Nickiem w łóżku :P .
Teksty Stephanie są od kilku odcinków genialne :zeby: .
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Śmiesznie jak Stephanie wyszczerzyła zęby do Nicka pijąc.
Po co przyszła Sally na ślub to bardzo dziwne, zawsze źle się odnosiła do Brooke i nagle przyszła, może wybaczyła jej wszystko bo Brooke oddała jej firmę. W każdym bądź razie Brooke i Ridge ładnie się zachowali wobec niezaproszonej Sally i Clarke'a. Na ślubie była też Bridget chociaż nic nie mówiła, Stephanie wielka dama tylko się ośmieszyła przychodząc pijana, żaliła się z niedorzecznych głupot i w sumie trochę szokujące że powiedziała Brooke że Brooke wygrała i przytuliła się do niej :lol: Kolejna niesamowita scena KKL i Susan!
A Jackie powinna machnąć ręką na Massima, który ciągle ją źle traktuje i powinna skorzystać z przystojnego Deacona u boku :P
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Omar

Post autor: Omar »

Oj, teksty i sceny ostatnio są świetne. Wręcz historyczne dla serialu. Pijana Stephanie bardzo mnie śmieszy i szkoda, że nikt już nie nagrywa obecnie Mody "w Internecie" bo tych kilka odcinków warto mieć w swojej kolekcji. Jej rozmowa z Nickiem, a potem z Brooke - genialna. Śmiesznego zeza jeszcze robi ona podczas picia - tak samo było podczas popijawy z Sally. :lol: Uśmiałem się dziś przednio oraz cieszyłem się ślubem Bridge - podobał mi się ogólnie.
Tomala

Post autor: Tomala »

Koniecznie potrzebuję link do dzisiejszego pierwszego odcinka, bo uciekł mi autobus i nie zdążyłem wrócić do domu (ach ta nasza komunikacja miejska, nie dość że w miarę blisko mojego domu dojeżdżają tylko 2 linie to jeszcze jeżdzą co pół godziny, albo i żadziej). Poszedłem więc do domu na pieszo, szedłem najszybciej jak się dało, ale kiedy wszedłem do domu i włączyłem telewizro Brooke i Ridge się pocałowali na koniec ceremonii.
Strasznie żal mi się zrobiło dzisiaj Stephanie. A widzieliście minę Brooke kiedy Stephanie się do niej przytuliła? Brooke tak się jakby brzydziła :wink:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Tomala pisze:A widzieliście minę Brooke kiedy Stephanie się do niej przytuliła? Brooke tak się jakby brzydziła
Raczej nie wiedziała co zrobić , czy ją pocieszać czy ją dobić :lol:
Dawidek
Administrator

Dzisiejsze odcinki świetne. :D
Najbardziej mnie rozśmieszyła wypowiedź Stephanie, że zawsze jest damą. ::cojest:: ::loll:: ::plask wczolo: Przyznać trzeba, że mimo, że ona była kompletnie pijana, to mówiła w miarę sensownie (sensownie w tym sensie, że wiedzieliśmy o czym ona gada). Jej miny były zabójcze. ::ke::
Sam ślub nie był porywający. Bardziej ślubnie była ubrana Hope, niż Brooke.
Bardzo fajnie, że Sally wraz z Clarke'em zostali zaproszeni na ślub.
Jackie powinna przemyśleć swój związek z Mass'em. Wiem, że go kocha, ale czy powinna zastanawiac się na to, że on ja pomiata i traktuje jak własność. Czy ona w ogóle zdaje sobie z tego sprawę? Deacon wbrew pozorom ma na nią dobry wpływ.
Też zauważyłem, że muzyka z czołówki znalazła się w tyłówce.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Primok pisze:A już myślałem, że Stephanie po takiej libacji wyląduje z Nickiem w łóżku :P .
Moja matka pomyślała to samo :zeby: ::loll::
Zapytała się mnie, czy oni też będą razem?!! :lol:

Dawidek pisze:Bardzo fajnie, że Sally wraz z Clarke'em zostali zaproszeni na ślub.
Dawidku, oni przyszli bez zaproszenia. Sally powiedziała, że musiało się ono zagubić gdzieś na poczcie :zeby:

Dla mnie to raczej nie był ślub, tylko takie ostateczne wyznanie miłości Brooke i Ridge'a.
Bardzo się cieszę z ich szczęścia. Mam nadzieję, że teraz w końcu będziemy mieli to, na co wszyscy widzowie czekają - czyli nie kryzys w ich miłości, tylko kłopoty rodzinne, np. z dziećmi.

Fajnie zobaczyć Felicie, ale co ona widzi w tym brudnym, ohydnym, odrażającym i pijanym marynarzyku?? :|
Tomala

Post autor: Tomala »

Caitlin mnie dzisiaj ostro wkurzyła. Jak ona może tak grać na 2 fronty :evil:
Felicia jest fajna, taka spontaniczna i trochę jakby szalona. Ale tak jak Damians, nie wiem co ona widzi w Nicku.
Dawidek
Administrator

Damians, małe przejęzyczenie z tym zaproszeniem. ::jezyk::

Felicia zachowuje sie chyba jak dawniej. Ta sama odwaga i nieokrzesanie. Beż żadnych ceregieli zagadała Nick.a Rozmowa dość niekonwencjonalna, bez banałów. i te "Mocny Boże" Nick'a - pierwszy raz słyszę takie określenie.
Catlin zbyt szybko związała się z Rick'iem. Te ich pocałunki były zbyt szybkie. Oni sie właściwie nie znają. Chyba słuszne są obawy Hector'a, co do tego, że Forrester'owie odmienią jego córkę.
Zablokowany