90210

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Goku
x 2

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Goku »

Po 3x13. Najsłabszy odcinek tego sezonu. Właściwie nic ciekawego się nie wydarzyło.

Życie Annie zaczyna komplikować pojawienie się widocznie niestabilnej psychicznie osoby. Wow, tego jeszcze nie było... :roll:

Naomi porąbało...

Najlepsza scena odcinka to ta w której dziewczyny wygarnęły Ade podczas obiadu. Swoją drogą to twórcy mogliby się jej pozbyć. Jej wątek już kompletnie mnie nie interesuje, a sama postać strasznie mnie irytuje. I niepotrzebnie znowu przywołują wątek dziecka. Tak jakby nie pamiętała o nim przez 1,5 sezonu i nagle olśnienie.

Zabawne były sceny z Debbie ukrywającą Ryana w spiżarni :lol:
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Zgadzam się co do wątku Adrianny i dziecka ::kwasny::
Nagle sobie przypomnieli o tym ::plask wczolo:
Ale swoją drogą: naprawdę okropna z niej osoba, skoro chce wykorzystać tę historię (i zabrać ludziom dziecko) tylk po to, żeby trochę zarobić i wykorzystać dla swojej podupadającej kariery ::kwasny::

Ta kuzynka Emily strasznie wkurzająca, ale widać, że trochę namiesza :twisted:

Silver i Navid :serce:

Co do Naomi, to myślę, że ten cały obóz na dłuższą metę to coś na zasadzie sekty i że może Naomi da się wciagnąć... ::chytry::

Nareszcie pozbyli się Charliego :: bow :: :mrgreen:

Nie było mojego ulubionego wątku - Teddy :(

Fajne sceny z Ryan'em i Debbie ::loll:: :zeby:

Ogólnie odcinek taki średni ::jezyk::
Dla mnie bez sensu było to, że wśród dziewczyn na tym babskim wyjeździe nie było Ivy ::ke::
Przecież trochę się zaprzyjaźniły (zwłaszcza Ivy i Naomi).
Emily została zaproszona a Ivy nie? ::ysz:: ::plask wczolo:
Rozumiem, że miała ostatnio wypadek na desce, ale bez przesady - nic jej się takiego nie stało chyba ::jezyk::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Post autor: Adex-fan Brooke »

Szkoda że w tym odcinku zabrakło wątku Teddy'ego i brak Ivy, ale za to była Megan z Mody na sukces czyli mama Adrianny, jednak nadal uczestniczy w jej życiu, ale to beznadziejna osoba. Z taką matką nic dziwnego że i Adrianna jest taka okropna i okropne jest że chce teraz użyć dziecka by wykaraskać się z problemów. Fajnie jej dziewczyny przygadały, ale dziwne że chcą się z nią nadal kolegować. Cieszy mnie para Silver i Navid, pasują do siebie tak jak Annie i Liam. Dobrze że Charlie już wyjechał, znudził mi się, był nieco dziwny. Kuzynka Annie zabarwia akcję, ale jest irytująca, śmieszne było jak Dixon delektował się kolacją a Deb trzymała Rayana w spiżarni :lol: jak dla mnie nie powinni się kryć, fajna z nich para.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
kimberly1990

Ostatni odcinek (3x14) bardzo fajny moim zdaniem :wink:

Był mój ulubiony wątek, czyli wątek Teddy'go :zeby:
Od początku podejrzewałam, że to Ian zostawił w jego szafce tę wiadomość ::chytry::
Ale przynajmniej coś dobrego z tego wyszło - Teddy się ujawinił przed przyjaciółmi ::krzyw::
Btw: bardzo podobała mi się scena, w której rozmawiał z Silver ::ok::
Kilka naprawdę ładnych słó tam padło :wink:

Poza tym podoba mi się wątek trójkąta: Silver/Navid/Adrianna :twisted:
Przeczuwałam, że Adrianna jakoś się domyśli, że Navid ma kogoś innego ::chytry::
Teraz to tylko kwestia czasu rozkmini, że to Silver :twisted:

Myślałam, że Naomi kompletnie zwariowała z tą Guru Sona i że to będzie jakiś sekciarski wątek, ale jednak nie - kiedy idzie o kasę to Naomi zawsze otwiera oczy ::cojest:: ::jezyk::

Za to z Ivy dzieją się niepokojące rzeczy ::bojesie::
Mam nadzieję, że nie uzależni się od tego czegoś, co paliła ::ke::
Goku
x 2

Twórcy ponownie wracają do wątku z pierwszego sezonu! Tym razem będzie to choroba Silver i wygląda na to, że zrobi się naprawdę nieprzyjemnie. Przyczyni się do tego oczywiście Adrianna, która będzie robiła wszystko by zniszczyć życie Silver, nie myśląc o konsekwencjach.

Więcej tu: http://www.tvline.com/2011/02/scoop-902 ... ar-battle/

Ojj czuję, że ten sezon skończy się dla Adrianny podobnie jak 1 sezon skończył się dla Annie. Tylko, że tym razem będzie to całkowicie zasłużone :twisted:.
Awatar użytkownika
kimberly1990

Czytałam też już gdzieś o tym i uważam, że to bardzo dobry pomysł, ponieważ:

a) wątek choroby Silver gzieś się po drodze jakby "zgubił" - tak jakby w ogóle tego nie było - a przecież to dość poważna sprawa ::jezyk::

b) bardzo podobał mi się odcinek w pierwszym sezonie, w którym Silver oszalała, więc teraz liczę na podobne emocje ::krzyw::
Goku
x 2

Po 3x16.

Biedna Annie. Ta Emily jest straszna! A najzabawniejsze jest to, że Emily niby jest aktorką i niby jest taka dobra w udawaniu, a ta która naprawdę się w nią wciela gra koszmarnie, dużo gorzej nawet od Annie! :lol: Ale chyba wkrótce się z nią pożegnamy, w końcu na koniec odcinka właściwie potwierdziła słowa Annie, a Liam nie jest głupi.

Fajny ten wątek Naomi z nerdem :lol:. Scena w której powiedział jej, że nie jest w jego typie mnie rozwaliła ::loll::.

Lubiłem parę Silver & Teddy, ale teraz jako przyjaciele są jeszcze fajniejsi. Przypominają mi Jen i Jacka z "Dawson's Creek" :D.

Wątek Ivy z trawką nudny. Tylko ta scena z samolotami mi się podobała :).

Ade odkryła prawdę. No to się zaczyna...
Awatar użytkownika
Sexi Ricky

Post autor: Sexi Ricky »

Polsat leci sobie w kulki z widzami :roll: Po raz kolejny napisałem do działu kontaktu z widzami w sprawie emisji drugiego sezonu serialu i oczywiście dostałem znów taką samą odpowiedź:

Wyemitujemy 2 sezon serialu "90210" jednak na chwilę obecną nie została jeszcze ustalona jego data emisji.
Zachęcamy do śledzenia naszej ramówki w prasie telewizyjnej, gdzie odpowiednio wcześniej przekazujemy nasze propozycje programowe.

Pozdrawiamy
Dział kontaktów z widzami

Coś mi się wydaję, że wcześniej niż jesienią 2011 to się nie zbiorą ::kwasny::
Goku
x 2

Polsat lubi emitować tego typu seriale w wakacje rano. Wcale się nie zdziwię, jeśli tak zrobi z 2 sezonem "90210".
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Polsat uwielbia emitowac premierowe seriale wczesnie rano albo pozno w nocy, a pozniej sie dziwia, ze mala ogladalnosc :D
Awatar użytkownika
kimberly1990

Goku pisze:Fajny ten wątek Naomi z nerdem :lol:. Scena w której powiedział jej, że nie jest w jego typie mnie rozwaliła ::loll::.
Mnie też się ten wątek podoba :zeby: ::loll::
To musiał być dla Naomi wielki zawód i zaskoczenie, że ktoś nie jest nią zainteresowany ::jezyk::
Promo następneg odcinka wskazuje, że w kwestii tego wątku będzie się działo wiele zabawnych rzeczy ::krzyw:: ::loll::

Goku pisze:Lubiłem parę Silver & Teddy, ale teraz jako przyjaciele są jeszcze fajniejsi.
Ja z kolei nie lubiłam ich jako pary, dlatego opcja przyjaciele bardziej mi odpowiada :wink:
Goku pisze:Ade odkryła prawdę. No to się zaczyna...
Goku pisze:O taaak :twisted:
Wątek trójkąta Silver/Navid/Adrianna jest jednym z najciekawszych obecnie, moim zdaniem ::ok::
Goku
x 2

Po 3x17.

Gwiazdą odcinka jak dla mnie była Annie! Scena w której zdemaskowała to suczydło była genialna! :: bow :: "Happy Birthday!" :twisted:

Uwielbiam wątek Naomi & Maxa :lol:. Podejrzewam jednak, że to tylko taka komediowa wstawka i do końca sezonu się skończy.

Za to wątek Ivy jest nuuudnyyy :ziewam:

Fajnie, że w 90210 pojawia się coraz więcej gwiazd :). Brakowało ich w pierwszych dwóch sezonach, teraz naprawdę widać, że to L.A. :zeby: .

Silver zmieniła trochę fryzurę i wygląda super! :)

Za to Ade wygląda jakby 'przedawkowała' samoopalacz ::jezyk::. A to co zrobiła Silver na koniec było chore :roll:. Swoją drogą twórcy chyba zapomnieli, że dokładnie to samo Naomi zrobiła Annie jakieś 1,5 roku wcześniej, zresztą całe West Bev i tak widziało już Silver uprawiającą seks na jej filmie 2 lata temu... ::plask wczolo:

Ech... Następny odcinek dopiero 18 kwietnia ::kwasny::.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dopiero 18 kwietnia?! Strasznie długa przerwa a końcówka była szokująca, Adrianna jest totalnie okropną postacią. Ten sezon 3 jest rewelacyjny, aż się dziwię bo spodziewałem się pogorszenia skoro już brak gwiazd z oryginału, ale sukces tkwi jak zawsze w scenariuszu, tutaj mamy soap operę tylko z udziałem młodzieży (na marginesie mówiąc wyglądających staro jak na młodzież :lol: )
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Goku
x 2

M. Ausiello napisał dzisiaj na swoim facebooku, że w finale sezonu... okaże się, że jedna z postaci z "90210" jest w ciąży! :shock:

Jak już jesteśmy przy spoilerach dotyczących finału, to jakiś czas temu wyciekła też informacja, że Ivy... weźmie ślub z tym kolesiem ::plask wczolo:.

Poza tym ktoś pytał Ausiello, czy związek Naomi i Maxa to tylko taki chwilowy romans, na co ten odpowiedział, że biorąc pod uwagę to, co wydarzy się między nimi w finale sezonu, podejrzewa że Max zostanie w serialu na dłużej. Może w takim razie ten ciążowy spoiler dotyczy właśnie ich? ::chytry::
Awatar użytkownika
kimberly1990

To mnie nieźle zaskoczyłeś tymi spoilerami, Goku O.o

Gdyby okazało się, że w ciąży będzie Naomi... kurczę, jakos sobie nie mogę tego wyobrazić ::jezyk::

Ten spoiler co do Ivy też mnie zaskoczył (choć ten wątek mało mnie interesuje) :shock:
ODPOWIEDZ