Po 3x13. Najsłabszy odcinek tego sezonu. Właściwie nic ciekawego się nie wydarzyło.
Życie Annie zaczyna komplikować pojawienie się widocznie niestabilnej psychicznie osoby. Wow, tego jeszcze nie było...
Naomi porąbało...
Najlepsza scena odcinka to ta w której dziewczyny wygarnęły Ade podczas obiadu. Swoją drogą to twórcy mogliby się jej pozbyć. Jej wątek już kompletnie mnie nie interesuje, a sama postać strasznie mnie irytuje. I niepotrzebnie znowu przywołują wątek dziecka. Tak jakby nie pamiętała o nim przez 1,5 sezonu i nagle olśnienie.
Zabawne były sceny z Debbie ukrywającą Ryana w spiżarni
Zgadzam się co do wątku Adrianny i dziecka
Nagle sobie przypomnieli o tym
Ale swoją drogą: naprawdę okropna z niej osoba, skoro chce wykorzystać tę historię (i zabrać ludziom dziecko) tylk po to, żeby trochę zarobić i wykorzystać dla swojej podupadającej kariery
Ta kuzynka Emily strasznie wkurzająca, ale widać, że trochę namiesza
Silver i Navid
Co do Naomi, to myślę, że ten cały obóz na dłuższą metę to coś na zasadzie sekty i że może Naomi da się wciagnąć...
Nareszcie pozbyli się Charliego
Nie było mojego ulubionego wątku - Teddy
Fajne sceny z Ryan'em i Debbie
Ogólnie odcinek taki średni
Dla mnie bez sensu było to, że wśród dziewczyn na tym babskim wyjeździe nie było Ivy
Przecież trochę się zaprzyjaźniły (zwłaszcza Ivy i Naomi).
Emily została zaproszona a Ivy nie?
Rozumiem, że miała ostatnio wypadek na desce, ale bez przesady - nic jej się takiego nie stało chyba
Szkoda że w tym odcinku zabrakło wątku Teddy'ego i brak Ivy, ale za to była Megan z Mody na sukces czyli mama Adrianny, jednak nadal uczestniczy w jej życiu, ale to beznadziejna osoba. Z taką matką nic dziwnego że i Adrianna jest taka okropna i okropne jest że chce teraz użyć dziecka by wykaraskać się z problemów. Fajnie jej dziewczyny przygadały, ale dziwne że chcą się z nią nadal kolegować. Cieszy mnie para Silver i Navid, pasują do siebie tak jak Annie i Liam. Dobrze że Charlie już wyjechał, znudził mi się, był nieco dziwny. Kuzynka Annie zabarwia akcję, ale jest irytująca, śmieszne było jak Dixon delektował się kolacją a Deb trzymała Rayana w spiżarni jak dla mnie nie powinni się kryć, fajna z nich para.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Był mój ulubiony wątek, czyli wątek Teddy'go
Od początku podejrzewałam, że to Ian zostawił w jego szafce tę wiadomość
Ale przynajmniej coś dobrego z tego wyszło - Teddy się ujawinił przed przyjaciółmi
Btw: bardzo podobała mi się scena, w której rozmawiał z Silver
Kilka naprawdę ładnych słó tam padło
Poza tym podoba mi się wątek trójkąta: Silver/Navid/Adrianna
Przeczuwałam, że Adrianna jakoś się domyśli, że Navid ma kogoś innego
Teraz to tylko kwestia czasu rozkmini, że to Silver
Myślałam, że Naomi kompletnie zwariowała z tą Guru Sona i że to będzie jakiś sekciarski wątek, ale jednak nie - kiedy idzie o kasę to Naomi zawsze otwiera oczy
Za to z Ivy dzieją się niepokojące rzeczy
Mam nadzieję, że nie uzależni się od tego czegoś, co paliła
Twórcy ponownie wracają do wątku z pierwszego sezonu! Tym razem będzie to choroba Silver i wygląda na to, że zrobi się naprawdę nieprzyjemnie. Przyczyni się do tego oczywiście Adrianna, która będzie robiła wszystko by zniszczyć życie Silver, nie myśląc o konsekwencjach.
Biedna Annie. Ta Emily jest straszna! A najzabawniejsze jest to, że Emily niby jest aktorką i niby jest taka dobra w udawaniu, a ta która naprawdę się w nią wciela gra koszmarnie, dużo gorzej nawet od Annie! Ale chyba wkrótce się z nią pożegnamy, w końcu na koniec odcinka właściwie potwierdziła słowa Annie, a Liam nie jest głupi.
Fajny ten wątek Naomi z nerdem . Scena w której powiedział jej, że nie jest w jego typie mnie rozwaliła .
Lubiłem parę Silver & Teddy, ale teraz jako przyjaciele są jeszcze fajniejsi. Przypominają mi Jen i Jacka z "Dawson's Creek" .
Wątek Ivy z trawką nudny. Tylko ta scena z samolotami mi się podobała .
Polsat leci sobie w kulki z widzami Po raz kolejny napisałem do działu kontaktu z widzami w sprawie emisji drugiego sezonu serialu i oczywiście dostałem znów taką samą odpowiedź:
Wyemitujemy 2 sezon serialu "90210" jednak na chwilę obecną nie została jeszcze ustalona jego data emisji.
Zachęcamy do śledzenia naszej ramówki w prasie telewizyjnej, gdzie odpowiednio wcześniej przekazujemy nasze propozycje programowe.
Pozdrawiamy
Dział kontaktów z widzami
Coś mi się wydaję, że wcześniej niż jesienią 2011 to się nie zbiorą
Goku pisze:Fajny ten wątek Naomi z nerdem . Scena w której powiedział jej, że nie jest w jego typie mnie rozwaliła .
Mnie też się ten wątek podoba
To musiał być dla Naomi wielki zawód i zaskoczenie, że ktoś nie jest nią zainteresowany
Promo następneg odcinka wskazuje, że w kwestii tego wątku będzie się działo wiele zabawnych rzeczy
Goku pisze:Lubiłem parę Silver & Teddy, ale teraz jako przyjaciele są jeszcze fajniejsi.
Ja z kolei nie lubiłam ich jako pary, dlatego opcja przyjaciele bardziej mi odpowiada
Goku pisze:Ade odkryła prawdę. No to się zaczyna...
Goku pisze:O taaak
Wątek trójkąta Silver/Navid/Adrianna jest jednym z najciekawszych obecnie, moim zdaniem
Gwiazdą odcinka jak dla mnie była Annie! Scena w której zdemaskowała to suczydło była genialna! "Happy Birthday!"
Uwielbiam wątek Naomi & Maxa . Podejrzewam jednak, że to tylko taka komediowa wstawka i do końca sezonu się skończy.
Za to wątek Ivy jest nuuudnyyy
Fajnie, że w 90210 pojawia się coraz więcej gwiazd . Brakowało ich w pierwszych dwóch sezonach, teraz naprawdę widać, że to L.A. .
Silver zmieniła trochę fryzurę i wygląda super!
Za to Ade wygląda jakby 'przedawkowała' samoopalacz . A to co zrobiła Silver na koniec było chore . Swoją drogą twórcy chyba zapomnieli, że dokładnie to samo Naomi zrobiła Annie jakieś 1,5 roku wcześniej, zresztą całe West Bev i tak widziało już Silver uprawiającą seks na jej filmie 2 lata temu...
Dopiero 18 kwietnia?! Strasznie długa przerwa a końcówka była szokująca, Adrianna jest totalnie okropną postacią. Ten sezon 3 jest rewelacyjny, aż się dziwię bo spodziewałem się pogorszenia skoro już brak gwiazd z oryginału, ale sukces tkwi jak zawsze w scenariuszu, tutaj mamy soap operę tylko z udziałem młodzieży (na marginesie mówiąc wyglądających staro jak na młodzież )
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
M. Ausiello napisał dzisiaj na swoim facebooku, że w finale sezonu... okaże się, że jedna z postaci z "90210" jest w ciąży!
Jak już jesteśmy przy spoilerach dotyczących finału, to jakiś czas temu wyciekła też informacja, że Ivy... weźmie ślub z tym kolesiem .
Poza tym ktoś pytał Ausiello, czy związek Naomi i Maxa to tylko taki chwilowy romans, na co ten odpowiedział, że biorąc pod uwagę to, co wydarzy się między nimi w finale sezonu, podejrzewa że Max zostanie w serialu na dłużej. Może w takim razie ten ciążowy spoiler dotyczy właśnie ich?