Ten śmiech i tekst ,, Królowa nie żyje, niech żyje Królowa'' miał być po to aby dobić Stephani i dobił, bo Cesarzowa potem nie mogła nalać wody do szklankiMareczek pisze:Chyba co ta Stefa sobie myśliKari :-) pisze:Uch ten śmiech... Przez chwilę myślałam ze zwariowała czy coś. Trzymam kciuki za Stefcię, co ta Brooke sobie myśliTen śmiech Brooke był boski
Mam nadzieję że Stephannie polegnie
Brooke vs. Stephanie
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Adex-fan Brooke
Może dlatego Brooke ma tyle przeciwników ,ponieważ większość krytki skierowana jest przez dzieci ,które oglądają serial od paru miesięcy i nie znają starych odcinków . Oczywiście to im nie przeszkadza w komentowaniu dość odległych scen z przeszłości ,choć ich nie oglądaliIrma pisze:W tym sporze jestem chyba za Stephanie chociaż nie wiem bo nie oglądałam wszystkich odcinków gdybym widziała wszystkie odcinki od samego początku może byłabym za Brooke
Ja osobiście gdy zaczynałem oglądać MnS przez długi okres nie miałem swoich ulubionych postaci , miałem do wszystkich mieszane uczucia ,ale po kilku latach oglądania wyrobiłem sobie zdanie i uważam ,że jedyną osobą ,która zasługuję na szczęście jest właśnie Brooke , dlatego jej tak bronie . Jej postepowanie nie zawsze jest w porządku ,ale jest zawsze spowodowane aktualną sytuacją .
Oczywiście wiele złego Brooke zrobiła Stephani ,ale trzeba pamiętać ,że to nie ona pierwsza rozpoczeła ten konflikt , to nie Brooke wywaliła całą rodzinę Stephani za ocean , i to nie Brooke pragneła ciągłego sporu ze Stephani .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Być może. Ja Mody nie oglądam od paru miesięcy tylko od paru lat ale mimo wszystko nie widziałam tego całego konfliktu miedzy Brooke i Stephanie. Nie liczy się też tylko to co kiedyś Brooke zrobiła dla Stephanie ale też dzisiejsze jej zachowania i z tego wnioskuję że Stephanie zachowuje o wiele lepiej niż BrookeRobi pisze:Może dlatego Brooke ma tyle przeciwników ,ponieważ większość krytki skierowana jest przez dzieci ,które oglądają serial od paru miesięcy i nie znają starych odcinków . Oczywiście to im nie przeszkadza w komentowaniu dość odległych scen z przeszłości ,choć ich nie oglądaliIrma pisze:W tym sporze jestem chyba za Stephanie chociaż nie wiem bo nie oglądałam wszystkich odcinków gdybym widziała wszystkie odcinki od samego początku może byłabym za Brooke.
Ja osobiście gdy zaczynałem oglądać MnS przez długi okres nie miałem swoich ulubionych postaci , miałem do wszystkich mieszane uczucia ,ale po kilku latach oglądania wyrobiłem sobie zdanie i uważam ,że jedyną osobą ,która zasługuję na szczęście jest właśnie Brooke , dlatego jej tak bronie . Jej postepowanie nie zawsze jest w porządku ,ale jest zawsze spowodowane aktualną sytuacją .
Oczywiście wiele złego Brooke zrobiła Stephani ,ale trzeba pamiętać ,że to nie ona pierwsza rozpoczeła ten konflikt , to nie Brooke wywaliła całą rodzinę Stephani za ocean , i to nie Brooke pragneła ciągłego sporu ze Stephani .
Zgadzam się. Duża część osób na tym forum dopiero od niedawna ogląda MnS i nie jest w tym momencie obiektywna tylko kieruje się aktualnymi wątkami a na konflikt Brooke-Stephanie albo Brooke-Taylor trzeba patrzeć z perspektywy lat.Robi pisze:Może dlatego Brooke ma tyle przeciwników ,ponieważ większość krytki skierowana jest przez dzieci ,które oglądają serial od paru miesięcy i nie znają starych odcinków . Oczywiście to im nie przeszkadza w komentowaniu dość odległych scen z przeszłości ,choć ich nie oglądaliIrma pisze:W tym sporze jestem chyba za Stephanie chociaż nie wiem bo nie oglądałam wszystkich odcinków gdybym widziała wszystkie odcinki od samego początku może byłabym za Brooke.
- Amber Moore
Stefa nie jest aż taka zła... Kiedy Mass powiedział jej, że Brooke już jej nie zagraża, ta miała strach w oczach ( zabił ją, porwał? - pomyślała). Chociaż, jak tak dłużej się zastanowić, to ona w cale nie żałowałaby Brooke...
Później po telefonie wyraźnie była zadowolona i uśmiechnięta... Jestem ciekawy jej reakcji, kiedy dowie się o tej intrydze...
Później po telefonie wyraźnie była zadowolona i uśmiechnięta... Jestem ciekawy jej reakcji, kiedy dowie się o tej intrydze...