Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Szczerze mówiąc myślałem, że Brooke poprze Amber po tym jak Amber pokazała jej tyle podobieństw pomiędzy nimi obiema, no ale cóż ... Może Brooke chce w ten sposób udowodnić Stephanie, że jest dobrą matką dla Thomasa i że nie potrzeba żeby ta stara prukwa ::jezyk:: tak się angażowała w życie jej, Ridge'a i dzieci.
Co do Nicka i Felicii to bardzo podoba mi się ta para. Scenarzyści nie mogli lepiej wybrać Jeśli chodzi o Jackie, to po aferze z ciążą Brooke nie wróciła do moich łask ::kwasny:: Nadal uważam ją za kłamliwą zołzę.
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Damians pisze: Ale i tak mogłaby żyć z Deacone'm do końca życia w szczęściu i dostatku - marzenie :P :P
Deacona - kiedy Massimo upadł, on nawet palcem w bucie nie kiwnął, tylko stał bez ruchu.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Morgan może i ma mało grzechów na koncie bo była krótko , poza tym Stephanie doprowadziła do tej depresji maniakalnej. Natomiast Brooke ma największą ilość grzechów na koncie bo jest od początku od serialu , to chyba naturalne , ale nieważne kto i ile ma koncie przewinien , ale czy robił to z premedytacją . Jak dla mnie jest fundamentalna różnica i tak oceniam postaci z B&B .
Mikiks

Post autor: Mikiks »

A ja oceniam po tym czy mi się podoba czy nie :P Nie rozumiem tych super sporów o jakieś postacie, każdy to odbiera subiektywnie i ciężko się dogadać w sprawach indywidualnych odczuć i nie ma raczej możliwości porozumienia. :P
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Mikkis, ale rzeczowa wymiana poglądów jest wskazana. Być może poznamy inny punkt widzenia i przyznamy komuś choćby małą rację. :wink:

Mi jednak trochę żal Mass'a. Szczególnie ze względu na Nick'a, który ma jednak w im jakieś oparcie. A po za tym nikomu nie życzę znalezienia się w takim stanie. Zobaczymy, czy dojdzie do kolejnego "cudownego ozdrowienia". :D
Podoba mi się para Nick - Felicia. Wolę ją obok młodego Marone'a, niż Brooke. Mam tylko nadzieję, że nikt nie będzie im przeszkadzał w rozwoju tego związku.
Awatar użytkownika
Amber Moore

Post autor: Amber Moore »

Mi Mass'a też szkoda. Nie przepadam za nim ale mimo to mógłby wyzdrowieć. Dla mnie Nick i Felicia przynudzają.
===> Uważaj z kim się moczysz herbatniczku <===
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Oj, biedny Massimo :( Oby wrócił do zdrowia.
Dzisiejsze odcinki dla mnie spoko, baaardzo mnie ciekawi teraz wątek firmy ::krzyw:: Co zrobi Eric??? ::ke:: :P Thorne ostro gra ::chytry:: I taki Thorne jest świetny 8) ^^
Dawidek
Administrator

Ja juz nie wiem, co mam myśleć o tym Thorne'ie. Z jednej strony ma prawo do zemsty za to co zrobili rodzice, ale z drugiej zastanawiam się, co dla niego jest ważniejsze - szacunek czy poświęcenie rodziców, czy posada dyrektorska w firmie. :? On może całkowicie nie ufać swojej rodzinie i tu go rozumiem. Też jestem ciekaw, jak Forrester'owie wybrną z tej sytuacji. Pytanie jest tylko jedno, czy to Thorne chce kupić rodzinną firmę, czy Spectra Couture? Reprezentuje on siebie, czy firmę Sally?
Nasuwa się jeszcze podobieństwo między Thorne'em, a Brooke. Ona też w dość nietypowych okolicznościach przejęła FC, po tym jak (o ile dobrze pamiętam) nie otrzymała należnych zysków za belief.
Fajnie pokazali Massimo pod koniec pierwszego odcinka, jak widział Deacon'a ściskającego Jackie. Te jego oczy mówiły wszystko.
Awatar użytkownika
Robi

Dawidek pisze:Nasuwa się jeszcze podobieństwo między Thorne'em, a Brooke. Ona też w dość nietypowych okolicznościach przejęła FC, po tym jak (o ile dobrze pamiętam) nie otrzymała należnych zysków za belief.
Jak to w nietypowych okolicznościach . Brooke wykształcona chemiczka stworzyła świętną tkanine , a Forresterowie wykorzystali ją bez jej zgody . Sąd stanął po jej stronie , ponieważ w USA jak i w innych krajach cywilzowanych nie można kraść bez poniesienia konsekwencji .
Primok

Post autor: Primok »

Robi pisze:Jak to w nietypowych okolicznościach .
I to są dla Ciebie typowe i normalne okoliczności, jak sąd musi o czymś decydować :roll: . Poza tym chyba nie do końca tak było ::chytry:: .
Awatar użytkownika
Robi

Primok pisze:I to są dla Ciebie typowe i normalne okoliczności, jak sąd musi o czymś decydować
To zależy co Dawidek chciał powiedzieć przez słowo ,,nietypowych okolicznościach'' . Jeżeli już ktoś coś nietypowego zrobił to Forresterowie kradnąc tkanine Brooke ,a dalej wszystko potoczyło się normalne , to znaczy zgodnie z prawem Logan wyciągła konsekwencje z tego zdarzenia .
A co jest nie tak ,w tym co powiedziałem :?:
Tomala

Post autor: Tomala »

Ale się dzisiaj wkurzyłem. Akurat na MNS wyłączyli prąd a jak włączyli z powrotem to zostało już tylko pół drugiego odcinka ::plask wczolo:
Stephanie to chyba zaraz dostanie zawału bo Brooke chce wrócić do firmy. Z jednej strony nie byłem zwolennikiem Brooke w firmie i kolekcji "Sypialnie Brooke", ale podobał mi się jej tekst do Stephanie: "Chciałabyś mieć teraz takie zyski" :) I lektor to przeczytał takim fajnym tonem. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Robi

Caitlin już mogła sobie darować ten wyjazd do Amber , to ,że jest w lepszej sytuacji to nie znaczy ,że jest w idealnej.
Rozpacz Amber strasznie naciągana , widać ,że dziewczyna chce samą siebie przekonać ,że czuje miłość do Thomas'a.
Brooke dzis świetnie wyglądała :serce:
Dawidek
Administrator

Zazwyczaj przejmowanie firm odbywa sie w sposób taki, że obie firmy dogaduja się co do tego przejęcia, by uratować się przed bankructwem, lub stworzyć silniejsze korporacje walczące na konkurencyjnym rynku. Nietypowe sytuacje - miałem tu na mysli takie okoliczności, które zbyt często sie nie zdarzają, a powody przejęcia są dość rzadko spotykane.

Nie mam zdania w sprawie ewentualnego przejęcia FC przez Thorne'a. To jednak dowód na to, że nie ma on zaufania do swojej rodziny.
Sytuacja Amber jest paradoksalna, Ona ma zakaz sądowy, więc nie może zbliżać się do Thomas'a, ale sam Thomas takiego czegoś nie ma. Nie wiem, jak to sie odnosi do zakazu, to nie ona jest inicjatorką tego spotkania, tylko chłopak, więc ona nie powinna ponosić sankcji za to, że do tego spotkania doszło. Powinna jednak w takiej sytuacji zachęcać Thomas'a do tego, by zminimalizował liczbę spotkań z nią. Dla jej dobra. Ale Thomas i tak jej nie posłucha....
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Naciągany w stylu Mody ten powrót Amber do przyczepy, ona nadal jest jej skoro Tawny wyjechała? I jeszcze Caitlin tam na ślepo jechałą aby pogadać z Amber o nie swoim chłopaku?! ::plask wczolo: To idiotyczne! Lub jeśli zakaz na Amber i Thomasa nie działa w Furnace Creek to mają w takim razie rozwiązanie problemu z RIdge'm!
Inna głupota to z Thorne'm, skąd on ma fundusze aby przyjąć FC i od kogo ukradnie wtedy projekty?! ::loll:: Najlepsze oczywiście Stephanie i Brooke jak Brooke jej powiedziała że może pomarzyć teraz o takich zyskach jakie dawały Sypialnie Brooke albo tekst Stephanie "jak dzioura w moście" na to że Brooke jej potrzebna w firmie ::loll::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Zablokowany