Sunset Beach
-
Annie Douglas
Carmen jest latynoską więc jej dzieci noszą imiona w języku hiszpańskim. Mariah to angielska/amerykańska wersja.Dawidek pisze: Czy Maria nie powinna się nazywać Mariah - jak to było napisane na łodzi?
Nowe bohaterki od początku zyskały wśród brytyjskich widzów pseudonimy
Maria-Dumbo (Od słonia z wielkimi uszami)
Franchesca- FranCHESTa/FranCHESTer (Z uwagi na walory klatki piersiowej)
- Adex-fan Brooke
Czas na kulminację scen z Marią
ale pewnie niespoilerowcy zastanawiają się co dalej? Czy po prostu czeka nas dylemat Bena do końca serialu? Nie martwcie się bo scenarzyści tak będą mieszać, że aż tak nudno to nie będzie :)Sam ślub już pokazuje jak namieszać można
Biedna Meg, tyle przeszkód pokonanych a najgorsze wisi wciąż nad nią... Fajna była wyobraźnia Virginii
no i rozkręca się wątek Cole'a i Francescki, podoba wam się ten duet? Moim zdaniem są nawet ciekawsi niż Cole i Caitlin, ogólnie śmiesznie, że Cole wkręca chyba, że przez cały czas pracuje a spędza czas z Francescą...skąd więc on bierze kasę na życie? 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Cole i Caitlin może i fajnie razem wyglądają, ale są nudni. Wolałam poprzednią Caitlin. Kasę na życie bierze pewnie z kart kredytowych żony, które dał jej tatuś
Pewnie im funduje hotel z jedzeniem.
Tak jak Tim powiedział, że ślub nie ważny, bo żona Bena żyje, tak teraz już chyba wszyscy na weselu pomyślą o tym. Chyba, że to siostra bliźniaczka Marii złapała bukiet:D
Tak jak Tim powiedział, że ślub nie ważny, bo żona Bena żyje, tak teraz już chyba wszyscy na weselu pomyślą o tym. Chyba, że to siostra bliźniaczka Marii złapała bukiet:D
Z tym bukietem to chyba był najlepszy cliffhanger jaki w życiu widziałem !! Jeszcze na dodatek dołożyli burzę, żeby wyglądało jakby Maria dopiero co wyszła z wody, to jakaś masakra. Jednym zdaniem - bukiet złapał trup. naprawde cudowna kulminacja.
PS Ciekawe ile czasu aktorzy ćwiczyli swoje miny na ten widok
PS Ciekawe ile czasu aktorzy ćwiczyli swoje miny na ten widok
Uff, całe szczęście, że wreszcie wszyscy zobaczyli Marię, bo już nie mogłem znieść tego wątku
Wiem, że teraz dopiero się zacznie boom na Marię, ale przynajmniej nie będzie się już mijała z połową obsady. Zakończenie dzisiejszego odcinka rzeczywiście bardzo dobre - ten bukiet chyba był jakoś obrobiony w programie graficznym, bo wygladało to jak efekt specjalny. Już czekam na jutrzejszy poranek! Nie mogę się też doczekać in-vitro i tego jak Virginia sobie z tym poradzi
Dziś rozbawiła mnie do łez, jak dała Meg ten jeden kawałek tortu, a potem wyjechała z całym stołem na korytarz 
-
Dawidek
- Administrator
Wiem o tym, że Carmen i jej rodzina są Latynosami, ale w USA jest taka duża dowolność z imionami i dlatego się tym zainteresowałem. Wygląda na to, że jacht miał bardziej zmodyfikowaną nazwę, by nie było to takie oczywiste, że jest ku czci Marii.Annie Douglas pisze:Carmen jest latynoską więc jej dzieci noszą imiona w języku hiszpańskim. Mariah to angielska/amerykańska wersja.Dawidek pisze: Czy Maria nie powinna się nazywać Mariah - jak to było napisane na łodzi?
Wygrała ciekawość! Miałem czekać do weekendu, ale obejrzałem połowę dzisiejszego odcinka. Najlepsze dopiero przede mną.
- Adex-fan Brooke
Jeszcze chyba na żadnym ślubie w soap operach nie było tak efektownego złapania bukietu
...przez trupa jak to napisał mailo
Koniec mitów o zmarłej Marii, ona powróciła na dobre jako żywa! To oczywiście oznacza wielki dramat dla Meg bo gdy wreszcie zdobyła Bena po tylu przeszkodach pojawiła się największa - jego wielka miłość Maria... Ciekawe zdanie powiedział Ricardo, że ciekawe co się z nią działo przez te 5 lat
Virginia jednak przeprowadziła swój szalony plan
teraz trzeba czekać co dalej...
Amy i Brad są trochę śmieszni
Cieszycie się, że coraz więcej intrygują?
Virginia jednak przeprowadziła swój szalony plan
Amy i Brad są trochę śmieszni
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Mi się wydaje że na pewno nie była w tym szpitalu przez te 5 lat, bo jak było powiedziane w serialu przywieziono ja tam po wypadku samochodowym Moim zdaniem mogło być tak, że przez lata więził ją Derek (coś podobnie jak Bena), ale nie było to pokazane w serialu. Maria mogła uciec i mieć po drodze wypadek samochodowy - tafia do szpitala. Derek ze wściekłości i zemsty postanawia przejąć życie Bena, a potem też jego kolejną kobietę - Meg i dlatego pojawia się na wyspie. Co sądzicie o takiej teorii?Adex-fan Brooke pisze:J ciekawe co się z nią działo przez te 5 lat
Oglądałam wczoraj w przelocie jakiś odcinek przed ślubem, jak Sara przyłapała Tima w Java Web na czytaniu artykułu o Benie i Marii niby patrzyła na ich zdjęcie chwilkę, ale widocznie nie rozpoznała Marii jak była w jej domu przed ślubem. Albo wpadka scenarzystów 
Ben długo był u Marii jakby zapomniał o Meg, ale potem na szczęście pocieszył ją.
Teraz Meg jest w dziwnej sytuacji, bo musi pomagać Marii, bo Maria tylko jej ufa.
Dzisiaj znowu były fantazje Virginii o malutki Tyusie - śmiesznie to wyglądało.
Ben długo był u Marii jakby zapomniał o Meg, ale potem na szczęście pocieszył ją.
Teraz Meg jest w dziwnej sytuacji, bo musi pomagać Marii, bo Maria tylko jej ufa.
Dzisiaj znowu były fantazje Virginii o malutki Tyusie - śmiesznie to wyglądało.
Ten dramat Meg można powiedzieć, że jest podwójny. Maria nie jest bowiem zwykłą rywalką jak Annie, Virginia, Amy itp Tamte postacie są po prostu typowymi czarnymi charakterami, chcą rozwalić czyjś związek, intrygują, więc zawsze jest jakaś szansa, że można z nimi walczyć. Ale jak walczyć z cudowną Marią - piękną, dobrą, uzdolnioną, wspaniała, nieskazitelną, unoszącą się niemal nad ziemia, którą kocha połowa SSb, za którą wszyscy tęsknili i opłakiwali przez lata? To jest już całkowicie sytuacja bez wyjścia, bo Meg już chyba tylko zostało czekać na decyzję Bena, co może więcej zrobić? Ewentualnie może znaleźć sojusznika w osobie Ricardo, który był zawsze przeciwny parze Ben/Maria.Adex-fan Brooke pisze: To oczywiście oznacza wielki dramat dla Meg bo gdy wreszcie zdobyła Bena po tylu przeszkodach pojawiła się największa - jego wielka miłość Maria...
- Adex-fan Brooke
Carmen przesadziła znowu bo nie posłuchała zaleceń lekarki i powiedziała Marii, że jest jej matką a Maria mogłaby już sama się domyślić, że jest żoną Bena...
Czekamy na komentarz Dawidka odnośnie minionego tygodnia
Ja powiem tylko tyle, że kiedyś poznasz prawdęmailo pisze:Co sądzicie o takiej teorii?
No to było dobreMareczek pisze:Dziś rozbawiła mnie do łez, jak dała Meg ten jeden kawałek tortu, a potem wyjechała z całym stołem na korytarz
Czekamy na komentarz Dawidka odnośnie minionego tygodnia