Sunset Beach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Sunset Beach

Post autor: Adex-fan Brooke »

Chyba jest tu trochę fanów cudownego serialu "Sunset Beach"?
Sunset Beach" to mój drugi ulubiony serial po ,,Dynastii", którego twórcą także jest A. Spelling-co więcej sam wystąpił w kilku odcinkach jako były mąż Bett, no i jego syn tam był Randy Spelling (Shean).Serial był kręcony 3 lata 1997-1999. Wyspa terroru,tsunami,trzęsienia ziemi, intrygi,fantazje Annie,romanse...tak dużo tam się działo ten serial musi być powtórzony!!!!!już kiedyś pisałem różne petycje, ale sam nic nie zdziałam pomóżcie!!!! i też napiszcie, dręczmy stacje telewizyjne tak długo aż powtórzą nam ten wspaniały 752-odcinkowy serial!!!!!!!!
oto adresy stacji na które możecie pisać prośby:
poczta@polsat.com.pl
widzowie@tvn.pl
sekretariat@tv4.pl
stronki o serialu: http://thord.club.fr/index.htm
http://images.google.com/imgres?imgurl= ... en%26lr%3D
a tu moje video z jednej z nowszych czołówek:
http://s56.yousendit.com/d.aspx?id=09A4 ... 3BH6NMJIUI
a to kilka fotek:
Obrazek
obsada na początku serialu:
Obrazek
Obrazek
z odcinków na koniec roku '97 z terrorem na wyspie
Obrazek
Obrazek
z bójki Annie i Meg:
Obrazek
Olivia policzkuje Annie:
Obrazek
Gordon Thomson-Adam z "Dynastii" jako AJ Deschanel-ojciec Cola:
Obrazek
z trzęsienia ziemi:
Obrazek
Kto z nich zabił Francescę?:
Obrazek
Zmartwychwstanie zmarłej tragicznie dawno w tajemniczych okolicznościach żony Bena- Marii narobiło trochę zamieszania
Obrazek
inna bójka Meg i Annie:
Obrazek
Główna para Meg i Ben co poznali się przez internet:
Obrazek
Zbiorowa fotka z ostatniego odcinka z snu Meg:
Obrazek
z jednej z wielu śmieszniejszych wyobraźni Annie o krainie Oz -gdzie ona jako Dorotka ale przyszła prawdziwa Dorotka Meg po tym jak wiedźma Olivia się rozpuściła od wódki na oczach stracha na wróble Cola i Annie(Dorotki):
Obrazek
Obrazek
Obrazek
z pierwszej czołówki:
Obrazek
Ostatnio zmieniony 2017-02-04, 22:32 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 53 razy.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Adex super fotki! Ja oglądałam niestety tylko kilka odcinków, bo nie miałam tego kanału :( Moja babcia oglądała ten serial i gdy u niej byłam to też korzystałam ;) Pamiętam, że niektóre wątki były strasznie przesadzone, ale za to dość zabawne :) Żałuję, że nie mogłam codziennie śledzić losów bohaterów :(
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Kocham ten serial. Chwilami miało się wrażenie, że ogląda się serial science-fiction. Nie wiem czy pamiętacie ten wątek o klejnotach, które posiadały magiczną moc? Trzęsienie ziemi i katastrofa statku na oceanie też były zupełnie niespodziewane. Oba wątki przeplatały się. Trzęsienie ziemii dotknęło Annie, Olivię, Gregory'ego, A.Ja, Meg i jej rodziców, Bena, Tima, Vanessę, Virginię, Tuysa i Michaela. A na statku znajdowali się Sara, Casey, Caitlin, Cole, Francesca z mężem, Bette, Sean, Emily, Amy, Brad, Ricardo, Antonio i Gabi. Te odcinki naprawdę szokowały. W ogóle cały serial był genialny!!! Staram się właśnie ściągnąć pierwsze odcinki z BitLorda ale ściągają się naprawdę w ślimaczym tempie... Ale polecam Wam wszystkim ten serial... Od pierwszego odcinka bardzo wciąga. Główna bohaterka - Meg w dzień ślubu odkrywa zdradę narzeczonego i zostawia go przed ołtarzem. Wyjeżdża z Kansas do Los Angeles do człowieka którego do tej pory znała tylko przez............internet!!!! Meg postanawia odszukać Bena osobiście... Coś niesamowitego. Nakręcono 751 odcinków w latach 1997 - 1999. Aaron Spelling zrezygnował z dalszej produkcji ponieważ amerykańskie społeczeństwo nie poznało się chyba do końca na ironii którą reprezentował scenariusz.... Ale w Europie serial się podobał. Ja sam oglądałem go na RTL7, niemieckim Super RTL i francuskim TF1, ale niestety i tak przegapiłem kilka odcinków 8)
Adex, ogromne dzięki za suuper zdjęcia i video z czołówki. Ja zamieszczam teraz czołówkę wcześniejszą, bardzo podobną do tej którą dał na Adex, ale zobaczycie tam pierwszą Caitlin (Vanessę Dorman) i kilka innych postaci, które wykruszyły się z czasem.... A może ktoś dysponuje jakimiś video z tego serialu??? Aha, wybaczcie, ale ta czołówka znów jest na Real Playera... Mam pecha ostatnio do jakości rzeczy, które znajduję 8) 8) 8)

http://s10.yousendit.com/d.aspx?id=1A6N ... IEKU72BX9Q
Awatar użytkownika
emeralda

Post autor: emeralda »

a wiec sie udzielam;)
tez go kiedys ogladalam, niestety pozniej juz nawet dla mnie tych niesamowitosci bylo za duzo
no i relacje miedzy moimi ulubionymi Gabi i Ricardo sie diametralnie zmienily, wiec przestalam sobie zawracac glowe;)
moglabym wymieniac co mnie denerwowalo, ale po co;)
Ryan Lavery

Faktycznie, chwilami miało się już przesyt pewnych wątków... Mnie na przykład chwilami męczył wątek taki: Caitlin i jej matka Olivia miały romans z Cole'm. Romans Cole'a i Olivii był trzymany w wielkiej tajemnicy przed Caitlin. Do czasu aż..... obie panie zaszły w ciążę z Cole'm. Przelotny romans Olivii okazał się pamiątką na całe życie... Jednak na skutek wypadku, Caitlin straciła dziecko, a Olivia nie. Caitlin ukrywała ten fakt przed wszystkimi, bała się że Cole ją zostawi - dlatego też, nosiła poduszkę na brzuchu symulując ciążę. Ale z czasem Caitlin posunęła się dalej.. Poprosiła swoją ówczesną koleżankę Annie by..........załatwiła jej dziecko. Długo się nie zastanawiając, Annie zwabiła Olivię do domku w górach (chyba)... Olivia urodziła... Annie zabrała jej dziecko i....... oddała Caitlin, mówiąc, że matka noworodka nie może się nim zajmować poniważ jest biedna. Sytuacja się skomplikowała ponieważ Olivia straciła pamięć po porodzie... A jej dziecko wychowywane było przez nic nie wiedzącą Caitlin... Z czasem prawda wyszła na jaw..........
Ten wątek ciągnął się w nieskonczoność... Z 200 odcinków to minimum 8)

Ale moją ulubioną postacią była Virginia... Nie pamiętam równie złej i zwariowanej postaci... Intrygi do których się posuwała były wręcz niesamowite!!! Jeśli macie ochotę, dajcie znać a opiszę Wam kilka 'pomysłów' Virginii Harrison... Szkoda, że skończyła w kaftanie bezpieczeństwa.... Taka postać naprawdę dodaje serialowi uroku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

O właśnie! Nie mogłam sobie przypomnieć imienia tej kobiety! Dzięki Martin :) Pamiętam taki wątek jak Virginia kogoś zapłodniła szprycą czy czymś takim. Wiem, że ta Virginia miała ochotę na Michael'a, który kochał Vanessę. Znacie może więcej szczegółów? Bo jak mówiłam serial ten widziałam tylko sporadycznie u babci.
Ryan Lavery

Powyżej, Adex zamieścił zdjęcie bójki Meg z Annie. Ja zamieszczam tę scenkę pod adresem niżej..... Jestem ciekaw co myślicie o tym wcieleniu Sarah Buxton... Rudowłosa Annie to kolejna "bitch" w serialu wraz z Virginią i Tess.... :wink:

http://s59.yousendit.com/d.aspx?id=0ZX4 ... RFOX19V0GJ
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Tak Virginia była bardzo ciekawa -dużo rzeczy nawyczyniała -bardzo ciekawe postacie były w tym serialu,postać Tiffany grana przez Adrienne Frantz(Amber) była podobna do Amber z B&B -aktorka jednak musiała przeczuwać że rola Amber da jej więcej możliwości i odeszła a ta co ją zastąpiła rzeczywiście była beznadziejna i szybko ja usnięto.

[ Dodano: 2005-10-29, 15:56 ]
http://s49.yousendit.com/d.aspx?id=2PDQ ... PSYLQ8FV44
tutaj video z dwoma czołówkami "Sunset Beach" z pierwszą i tą późniejszą a po środku fragment odcinka 2 Ben przychodzi do swojego domu i przypomina sobie upadek Meg z molo i wołanie Marii

[ Dodano: 2005-10-29, 16:07 ]
http://rapidshare.de/files/6917703/Suns ... h.wmv.html
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Robin

Post autor: Robin »

Ja też jestem wiernym fanem "Sunset Beach", to mój ulubiony serial. :D :P :D

Mi wątek romasu Cole'a i Olivii i potem ich dziecka się wcale nie dłużył!! Bo przecież tam działy się naprawdę rózne rzeczy i ten wątek ewoluował!!!! :D

Od przespania się Olivii z Col'enm poprzez urykwanie prawdy, ciążę Olivii i Caitlin, potem plan Gregory'ego, by zabrać dziecko Cait i by Olivia udawała ciążę i tak Olivia udając ciążę, mogła ukrywać prawdziwą (sic!) :lol: Potem wypadek Olivii i Cait, utrata dziecka przez Caitlin i poszukiwanie jej przez Cole'a.

Następnie do akcji włączyła się Annie, która chciała wziać ślub z Gregorym, by dostać spadek po ojcu. Cait udawała ciążę, a Annie zbarała dziecko Olivii i dała je Caitlin, Olivia nic nie pamiętała i Gregory myślał, że przez picie straciła dziecko i rozwiódł się z nią, a wziął ślub z Annie. Potem Gregory dowiedział się o tym, że Annie zabrałą dziecko jego byłej żonie jakoś, tzn chyba podsłuchał to w elektrowni i potem szantażował Annie i Cait. A sam zrobił test na ojcostwo i wyszło, że to nie jego dziecko, bo Annie podała krwe swoją jako krew Gregory'ego, a Annie przecież ojcem Trey'a być nie mogła, choć w tym serialu wszystko jest możliwe. :lol:

Ale głupia była sytuacja w której prawda wyszła na jaw, tzn. Francesca powiedziała o tym romansie Caitlin, bo dowiedziała się o nim z jakiegoś podsłuchu, ale nie było w ogóle wyjaśnione co to za podsłuch. Poprostu siadła, wzięła słuchawki i słuchała czegoś.

A ostatecznym potwierdzeniem, że Trey jest synem Cole'a był test na ojcostwo zrobiony po domniemanej śmierci Gregory;ego.

A Virginia też była niezła. W I roku jeszcze tak nie szalała, jej intrygi ograniczały się do tego, ze zamieszkała z synem u Michaela, bo złamała nogę, potem m.in. nasłala Jimmy'ego, by prosił o coś Michaela i uniemożliwił wyjazd Vanessy z nim na Catalinę. Virginia także podpaliła domek, w którym mieli spędzić noc Michael i jego ukochana.

Virginia rozkręciła się w II roku. Cała intryga z syndromem Martina była super. Ale potem to zapłodonienie Vanessy to już mi się nie podobało za bardzo i dobrze, że ten wątek szybko zakończyli.

Mam nadzieję, że nie pokręciłem nieczego w opisach wydarzeń. :wink:

Pozdrawiam fanów :D
Najlepszy link do mediów >> www.medialink.pl
Ryan Lavery

Robin, niczego nie pokręciłeś! :D Ta scenka z podpaleniem była rzeczywiście niezła. Virginia (przez na wpół zamknięte okno) strąciła patykiem świecę, od której zapalił się domek. A pamiętacie scenki w których Virginia przebierała się za pielęgniarkę Selitę Jones i kontrolowała matkę Vanessy w szpitalu?

Oo kilka zdjęć mojej ulubionej Virginii:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Virginia jako szalona pielęgniarka Selita Jones....

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

W "Tv Okey" z tego tygodnia dali film "Behind the Camera:The Unauthorized Story of Charlie's Angels" - jest to film o hitowym serialu "Aniołki Charliego"- aktorzy grają aktorów i twórców serialu (aktor grający A. Spellinga jest nawet podobny) w roli Jaclyn Smith jest Christina Chambers (Maria z "Sunset Beach"). Film jest z roku 2004.
Ryan Lavery

Ja staram się ściągnąć film z Susan Ward "Going Greek" ostatnio, ale coś nie mogę go nigdzie znaleźć.
Awatar użytkownika
gregi

Post autor: gregi »

wie ktos moze od ktorego odcinka zaczyna sie drugi sezon Sunset Beach?
Ryan Lavery

Podejrzewam, że drugi sezon zaczyna się od odcinka 120 -ego, w którym zmienia się czołówka, ale nie jestem pewien... :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Wtedy były wydarzenia z wybuchem w jaskini, kiedy Meg i Ben zostali uwięzieni.
ODPOWIEDZ