Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

B@r pisze:Fajny dzisiejszy drugi odcinek, szczególnie scena gdy Amber zadzwoniła do Brooke i dała Ridge'a do słuchawki i ten zaczął odzyskiwać pamięć. Jego tekst: "Jesteś Logan" bezcenny! :mrgreen: ::cojest::
tak ten tekst był dobry:D Najlepsze, ze zawsze jak Ridge mówił "Logan" to tłumaczyli to jako "Brooke" a teraz nagre Logan, Logan:)
Damians pisze: I wielka szkoda, że tak wybielili Morgan. Zawsze była uważana za czarny charakter, a teraz została przedstawiona jako biedna, skrzywdzona w dzieciństwie dziewczyna ::kwasny:: Szczerze mówiąc zawiodłem się na tym powrocie Morgan ::kwasny::
Zgadzam się. Ja też się zawiodłem. Nawet żadnej sceny akcji na końcu:/ To przemówienie jej matki było naciągane i nudne. Bardzo kiepsko zakończyli ten watek i zbyt szybko.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Damians, Morgan jest czarnym charakterem z problemami psychicznymi i emocjonalnymi. W jej przypadku znamy genezę powstania jej demonicznych zamiarów. Najpierw Stephanie, a potem matka. Postępowanie obu kobiet nie miało pozytywnego wpływu na całą Morgan. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że leczenie Morgan nie pomaga.
Również spodziewałem się większych emocji. Miałem nadzieję, że Morgan pobije sie z Amber. Zbyt łatwo się ten wątek zakończył (o ile się zakończył). Amber, mimo swoich wpadek postąpiła jak należy. :D
Bridget i Nick - fajna para. Oby się nie poprzeziębiali po całusach w strugach deszczu. ::ysz::
Oglądając dzisiejsze odcinki miałem wrażenie, że u Nicka i Bridget leje, a u Brooke świeci słońce. Ramy okienne w salonie rzucały cień na firanki. Bridget i Nick chyba siedzieli w willi Stephanie, a Brooke była u siebie - wille mogą być w różnych częściach miasta, więc różnice w pogodzie mogą być nawet prawdopodobne.
Tomala

Post autor: Tomala »

Dawidek pisze:Oglądając dzisiejsze odcinki miałem wrażenie, że u Nicka i Bridget leje, a u Brooke świeci słońce. Ramy okienne w salonie rzucały cień na firanki. Bridget i Nick chyba siedzieli w willi Stephanie, a Brooke była u siebie - wille mogą być w różnych częściach miasta, więc różnice w pogodzie mogą być nawet prawdopodobne.
To akurat jest prawdopodobne :wink: Kiedyś jak wyszedłem z domu to na połowie mojego podwórka porządnie padał deszcz a na drugiej połowie było sucho :lol: A tak wogóle to willa Stephanie i Erica jest w Beverly Hills, a dom Ridge'a i Brooke w Bel Air :wink:
Awatar użytkownika
Cichy

Post autor: Cichy »

Bez sensu ten cały wątek z Morgan nie wiem kto to wymyślił ::plask wczolo: niektóre wątki ciągną się jak flaki z olejem a to co mogło się okazac ciekawe urywają od tak sobie
Śmiać mi się chce z Masima jak go kreują na takiego herosa facet wygląda jakby miał problem z poruszaniem ale jak coś w niego wstąpi to chowaj się kto może przypomina mi się zaraz ta scena z Sheaila w Ameryce płd. jak rozwalił te drzwi wjeżdżając na motorze biedna Amber mam nadzieje że wpore się dowie że to nie ona tylko Morgan
Tomala

Ale miło się dzisiaj patrzyło jak wszyscy wybaczyli Amber :) Liczę ta to, że Thomas też jej wybaczy i zechce do niej wrócić.
Moim zdaniem to trochę naciągane, że Ridge po usłyszeniu tej durnej piosenki od razu odzyskał pamięć. Ale jeszcze lepsze jest to, że Amber akurat miała ją przy sobie :lol: Niby jakoś to wytłumaczyła, ale nie przekonuje mnie to :wink:
Dzisiaj Jackie jednak postanowiła usiąść w samolocie i nawet zdjąć płaszcz :lol:
Nick oświadczył się Bridget! Moim zdaniem to trochę za szybko. Dopiero co zaczęli się do siebie zbliżać i już mieliby brać ślub?
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Tomala pisze:Ridge po usłyszeniu tej durnej piosenki od razu odzyskał pamięć. Ale jeszcze lepsze jest to, że Amber akurat miała ją przy sobie :lol: Niby jakoś to wytłumaczyła, ale nie przekonuje mnie to :wink:
Zgadzam się. Tłumaczyła coś tam, że ma ją przy sobie, bo pomyślała, że pomoże mu to odzyskać pamięć... Chyba lektor coś nam to źle przetłumaczył.

Ale najważniejsze, że miłość Brooke i Ridge'a została ukazana jako niezniszczalna i prawdziwa, a o swoich byłych żonach Ridge nawet nie pamięta :lol:
Tomala

Damians pisze:Ale najważniejsze, że miłość Brooke i Ridge'a została ukazana jako niezniszczalna i prawdziwa, a o swoich byłych żonach Ridge nawet nie pamięta
A właśnie zapomniałem napisać, że zawiodłem się, że przypominał sobie tylko Brooke, a Taylor i Caroline to wogóle :?
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

O tym że sobie przypomniał czy nie to się okaże, przecież nie wiemy co mu się dokładnie przypomniało. Skoro mamę po głosie rozpoznał to nie wiem co pamięta a co nie.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Tomala pisze:
Damians pisze:Ale najważniejsze, że miłość Brooke i Ridge'a została ukazana jako niezniszczalna i prawdziwa, a o swoich byłych żonach Ridge nawet nie pamięta
A właśnie zapomniałem napisać, że zawiodłem się, że przypominał sobie tylko Brooke, a Taylor i Caroline to wogóle :?
To na pewno specjalny zamysł scenarzystów i miał coś znaczyć czyli pokazać prawdziwą więź :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Nick sie postarał z tą kolacją, brawo! Tylko ta jedna frytka - to jakoś za mało na kolację, ale ładnie odegrał się za jej "skromną kolację". Same oświadczyny, bardzo fajne, tylko zdecydowanie za szybko. Spodziewałem się innej piosenki, a tu Nick zaśpiewał utwór, który juz słyszeliśmy kilkakrotnie.
Ta piosenka wiąże się z uczuciami Ridge'a do Brooke, więc raczej on ją wspominał. Myślę, że pamięć o jego poprzednich żonach jeszcze wróci.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Wydaje się że Nick śpiewał z playbacku ::jezyk:: a na tych ich wszystkich kolacjach to i tak każdy mało je ::rad::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Adex-fan Brooke pisze:Wydaje się że Nick śpiewał z playbacku
Napewno śpiewał :P ale kolacja Nick'owi wyszła bardzo romantycznie ... i ta frytka :P
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

A Chuck i Corky kelnerzy w podszykowanej spelunie :lol:
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

[quote="Tomala"] Ale miło się dzisiaj patrzyło jak wszyscy wybaczyli Amber :) Liczę ta to, że Thomas też jej wybaczy i zechce do niej wrócić.
Moim zdaniem to trochę naciągane, że Ridge po usłyszeniu tej durnej piosenki od razu odzyskał pamięć. Ale jeszcze lepsze jest to, że Amber akurat miała ją przy sobie :lol: Niby jakoś to wytłumaczyła, ale nie przekonuje mnie to :wink:
[quote]

Niestety, ale to chyba niemożliwe, Thomas ma nadal żal do Amber, Ridge jej wszystkiego nie wybaczył... Za to może zacząć ponownie z czystym kontem i np. założyć własny dom mody :)

Ta płyta była strasznie naciągana, choć możnaby ją tłumaczyć, że wszyscy w rodzinie wiedzą, jak ta piosenka jest ważna dla Ridge'a i Brooke ( Thorne puścił ją na pierwszym pojedynku z FC i powiedział, że to piosenka Bridge'a ). Swoją drogą, to już się robi nudne słuchać w kółko "Unforgettable". Skoro Nick co roku ma nową balladę, to czemu sztandarowa para serialu nie może? :roll:

Czy mi się wydaje, czy Jackie postanowiła przenocować Amber? Może zamieszkają razem? :)

W końcu Nick oświadczył się Bridget :) Tylko ten śpiew, strasznie naturalny :roll: Kiedy już był tuż przy Bridget było słychać, że to playback.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Właśnie, zapomniałem dodać o tym żałosnym śpiewie Nick'a ::loll:: ::loll::
Mogliby już go nam odpuścić ::kwasny::

Ale jedyny pozytyw, to napisy ( chociaż akurat w tym wypadku, jakby lektor zagłuszył, to tylko wyszłoby na plus :P )
Zablokowany