Sunset Beach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Tydzień był świetny! Szerszy komentarz jutro. :mrgreen:
Dawidek
Administrator

Czas na szersze podsumowanie minionych odcinków.

Ślub Meg i Bena mi się podobał, trochę obfitował w atrakcje jak Tim, dwuznaczne słowa Bena, ale wszystko się dobrze skończyło. Pojawienie się Deyny/Marii było totalnym wstrząsem dla wszystkich. Scena bukietu była bardzo dobra. Miny zszokowanych bohaterów świetne. Chyba najlepsze mieli Bette i Ricardo. Dla rodziny Marii to jest szokujący ale radosny moment. Carmen w wyniku emocji nie posłuchała dr Estrady - co dla mnie jest zrozumiałe, ale matka powinna też zrozumieć, że jej córka też jest w nieciekawej sytuacji. W najtrudniejszej sytuacji są Ben i Meg. Teraz młodzi małżonkowie nie mają pojęcia, jaka jest ich sytuacja. W trakcie tych wszystkich wydarzeń najgorzej zachowywała się Annie - była jak słoń w składzie porcelany, żadnego taktu i umiaru. Nie dziwię się, że wszyscy mieli jej dość.
Czy Virginia zrealizowała swój szatański plan? Wydaje mi się, że nie. Dziewczyna chyba czeka na odpowiedni moment, jej wyobrażenia były genialne. Akcja z tortem była wręcz chamska, dziwię się, że nikt nie zwrócił uwagi na niestosowność jej zachowania. Rywalka Vanessy jest tak zdesperowana, że popełni każdą gafę, by dopiąć swego.
Niezłe były perypetie samej Marii w drodze na ślub. Najpierw Quinn, potem klasztorna toaleta, później burza burza. Istny maraton. :D
Ciekawe teraz, co będzie z tymi rubinami. Czyżby ich właścicielem był AJ? Robi się coraz ciekawiej, a sprawa się komplikuje. Jaką AJ miał rolę w sprawie figurki z Rosario?
Amy i Brad to zazdrośnicy. Ciekawe, jakim cudem dostali się do skrzynki mailowej Seana? Czyżby jego konto było publiczne, by każdy mógł w jego imieniu napisać maila? Wątpię, że mieli hasło do jego poczty. ::loll::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dawidek pisze:Deyny
Dany
Dawidek pisze:Quinn
Quint :P
Dawidek pisze:obfitował w atrakcje jak Tim
Co tam Tim, Carmen z bronią podgrzała atmosferę najbardziej :)
Dawidek pisze:najgorzej zachowywała się Annie
Najfajniej jak Meg ją zdzieliła w twarz a ta dalej swoje :twisted: :lol:
Dawidek pisze:Istny maraton.
Dobrze powiedziane :)
Dawidek pisze:Robi się coraz ciekawiej, a sprawa się komplikuje.
Nawet nie masz pojęcia jak bardzo robi się ciekawie :mrgreen:
Dawidek pisze:Wątpię, że mieli hasło do jego poczty.
No właśnie to było głupie :lol: chyba, że on zapomniał się wylogować w Java Web?
Dawidek pisze:Rywalka Vanessy jest tak zdesperowana, że popełni każdą gafę, by dopiąć swego.
Nadal mi się śmiać chce jak wkręcała z tym kremem, że dlatego tak młodo wygląda :lol: Ona powinna działać z Annie :) a pomyśleć, że z początku udawała taką normalną i niespoilerowcy się na to nabierali.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Adex-fan Brooke pisze: a pomyśleć, że z początku udawała taką normalną i niespoilerowcy się na to nabierali.
Ja jednak nadal mam teorię, że producenci wprowadzili Virginię ze względu na wątek Michaela z zabójstwem jej męża i że na początku ona po prostu miała być dobra.Ukazywano ją jako biedną, pokrzywdzoną przez los itp i to głównie Jimmy miał stawać miedzy Michaelem a Vanessą. Myślę że dopiero potem dostrzeżono w niej potencjał na czarny charakter.
Dawidek
Administrator

Zastanawiałem się nad tym, jak się pisze drugie imię Marii. Rozumiem, że Dana - Ty jesteś ekspertem Adex. Quint - faktycznie. :wink: :P
Ta scena, jak Annie zdzieliła Annie była świetna. Zresztą, to niczego nie nauczyło żony Gregory'ego, bo dziś dalej wariowała jak głupia. Ona w ogóle nie liczy się z Marią. Niby jest przyjaciółką, ale tak naprawdę szkodzi dziewczynie.
Według mnie Carmen była rozchwiana emocjonalnie, bo Ben żeni się z Meg. Chciała jakoś powstrzymać ten ślubi postraszyć i dlatego wzięła broń. Ale wyszło na to, że uznano ją znowu za dziwaczkę.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Słuchajcie a czy ktos wie co dalej z wątkiem Leo? W sensie takim, że w szpitalu kiedyś AJ zapobiegł temu żeby Leo oddał krew. Wtedy zrozumiałem, że może choruje na coś. Potem była rozmowa AJ'a z jakims facetem (lekarzem?), że tylko Cole może pomóc i nie może wyjechać z miasta. Te wcześniej ucięte Cole'owi włosy sugerowały że to tez sprawka AJ'a. Co dalej z tym wątkiem? Przegapiłem coś czy urwali bez sensu?
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Właśnie to jakieś dziwaczne, mi się zdaje, że urwano ten wątek? livi może pamiętasz czy będzie coś dalej o tym i Leo?
Fajny był sen Marii jak Meg powtarzała Dana, tak fajnie oczy mrużyła. Zauważyliście, że Meg to już całkiem inna osoba niż na początku? Dłuższe włosy, inny makijaż często i ubrania dojrzalsze. Podoba wam się teraz bardziej niż na początku serialu? Poza tym jak widać nie jest już głupiutka (chociaż w sumie nigdy nie była), od razu teraz przejrzała Tima, za to Maria na prawdę ma coś z głową bo jak można się nie domyślić, że Ben musiał być jej miłością? Nie dziwię się Annie, że nie wytrzymała i jej powiedziała.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
livi

Post autor: livi »

Adex ja pamietam, ze Leo chyba sie zakochal w Emily i jakos nagle zniknal z SB. Ten watek z tym lekarzam, z ktorym AJ rozmawial, to chyba byl urwany, bo ja go jakos nie pamietam. Meg to dopiero bedzie dojrzalej wygladac hehe. Jej wyglad sie zmienil dosyc jak wrocila do SB po zagraniu w The in Crowd. Ale faktycznie wyglada inaczej niz na poczatku, wtedy byla jak tak mlodziutka niewinna dziewczyna z Kansas :D
Dawidek
Administrator

Nadrobiony cały tydzień i nie dziwię się Meg, że nie wie na czym stoi. Ben ją zapewnia, że nic się nie zmieniło, lecz pojawienie się zmarłej żony Bena wszystko komplikuje. I jeszcze ten pocałunek, wieńczący piątkowy odcinek. Maria chyba sama zapomina o tym, że jeszcze jest Meg.
Jednak Virginia zapłodniła Vanessę, chyba tego nie pokazano - jedynie jej próby podczas wesela. Jestem ciekaw, jak to się rozwinie. Wydaje mi się, że Vanessa i Michael połapią się, że im terminy nie pasują - do zapłodnienia doszło jakiś czas po tej nieszczęsnej "sesji zdjęciowej", więc co, plemnik sobie poczekał na dogodny moment? :zeby:
Tim w swoim zachowaniu jest już kompletnie niewiarygodny. Na kilometr widać, że miał coś wspólnego z przypadkowym/nieprzypadkowym pojawieniu się Marii na weselu.
Coraz bardziej mi się podobają pary: Sean i Emily oraz Sara i Casey. :wink:
Awatar użytkownika
livi

Post autor: livi »

Dzisiaj trochę się wyjaśniło. Gregory dowiedział się, że Ben i Maria nadal są małżeństwem. Olivia fajnie dogryzała dzisiaj Annie.
Co do zapłodnienia, to ciekawe czy Virginia jakoś znalazła kalendarzyk Vanessy i wyliczyła dni płodne czy liczy na "strzał w dziesiątkę".
Dawidek
Administrator

To właściwie było do przewidzenia, iż okaże się, że Ben i Maria nadal są małżeństwem. Nie doszło do zgonu dziewczyny (mimo, że Ben ją uznał za zmarłą), nie doszło do rozwodu. Pytanie teraz, czy Maria będzie musiała dokonywać jakichś procedur prawnych, by udowodnić, że żyje. Musi wyrobić sobie jakieś dokumenty. Jeśli w urzędowych aktach jest napisane, że nie żyje, to może mieć pewien problem.
Co do Meg - to ona powinna była mieć świadomość tego, że ślub jest nieważny, w momencie pojawienia się Marii. Rozumiem, że nie przyjmowała sobie tego faktu do wiadomości - bo kocha Bena - ale nie powinna być jednak zaskoczona.
Fajnie Maria dziś przygadała, zarówno Annie, jak i Timowi. Zasłużyli sobie na to, jak ją wykorzystali do własnych celów.
Mocny zwrot akcji - dwa pistolety wymierzone we Francescę. Dziewczyna ma spore kłopoty, a problemy może mieć też Cole. Francesca może pociągnąć go na dno.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Dawidek pisze:by udowodnić, że żyje.
Co? :lol: To chyba widać, że żyje, Dawidku chyba mylisz SB z jakimś polskim serialem, tu mają większe zmartwienia niż jakieś procedury. :wink:
Dziś było już ciekawiej z Hilary i Bernim :) Jak widać są niebezpieczni...
Tima i Annie trochę mi żal...
Francesca pokazała dziś, że kocha Cole'a i jak tak ostatnio ich oglądam stwierdzam, że ciekawszy duet niż Cole i Caitlin.
Natomiast co do planu Olivii to jest dla mnie przekombinowany.
Ostatnio zmieniony 2015-10-20, 23:19 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 4 razy.
Dawidek
Administrator

Widać, że żyje, widać. :D Wiem, że to serial, ale patrzę też realnie. Skoro Gregory przygotował opinię o ważności małżeństwa Meg z Benem, to pewnie i pomyślał o takich drobiazgach. :D A po za tym, to przecież świetny pomysł na wątek - Maria udowadnia urzędnikom, że nie jest wielbłądem. To byłaby świetna tragikomedia, której w "SB" nie brakuje. ::loll::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Dlaczego skasowane moje zdanie o planie Olivii? :lol:
Dawidek
Administrator

Adex, przywróciłem to zdanie o Olivii. Po przeczytaniu Twojego postu chciałem go skomentować a niechcący go podmieniłem ze swoją wypowiedzią, następnie przywróciłem, ale bez ostatniego zdania - nie zauważyłem. Dzięki, że na to zwróciłeś uwagę, przywróciłem Twojej wypowiedzi pierwotne brzmienie. Więcej w historii edycji posta. :D Przepraszam za zamieszanie. :oops:
ODPOWIEDZ