Bieżące odcinki cz. 1
- Adex-fan Brooke
Właśnie Massimo zmienił się z tym na lepsze i taką właśnie postawę powinny tez mieć Stephanie i Jackie. Też się cieszę że Bridget mądrze przygadała Stefie
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Thomas to chyba najgłupsza postać "Mody...". Przecież niedawno oznajmiał całemu światu, że jest dorosły i może robić co sobie chce i ma gdzieś zdanie rodziny (romans z Amber). A teraz nagle postanowił sobie, że będzie decydował za Ridge i krzywdzi Hope i R.J. Dupek zwykły, cały nadęty, napuszony ojczulek Ridge w wersji gów**arzyk. Przecież skoro wszystkim mówił, że jest pełnoletni, "dorosły" itd. to automatycznie wiadomo jest, że kwestia miesięcy jak się usamodzielni i wyprowadzi z domu, czy to na studia czy na swoje mieszkanie, i niby jego potrzeby są ważniejsze niż Hope i R.J.Tomala pisze:Thomas mnie wkurzył. Za bardzo się rządzi.
Zresztą dziwi mnie, że Thomas i Steffy tak łatwo chcą się pozbyć Brooke, jakby nie było to Brooke była z nimi prawie dwa razy dłużej niż Taylor....
- Marek Forrester
Podobało mi się zachowanie Pheobe, zachowała się naprawde pięknie. Nie chciała aby Brooke została poprostu wyrzucona z domu, okazała jej tym samym wdzięczność i podziękowanie za te lata przez które pomagała w wychowaniu, to się ceni.
Mnie też dotkneła i aż chciało mi się bić brawo dla Bridget za jej słowa do Stephanie, miała całkowitą rację. Stephanie nic tylko robi na złość Brooke, wyżywa się na niej by uspokoić swoją złość.
Mnie też dotkneła i aż chciało mi się bić brawo dla Bridget za jej słowa do Stephanie, miała całkowitą rację. Stephanie nic tylko robi na złość Brooke, wyżywa się na niej by uspokoić swoją złość.
Nobody does it better
Ta cała sytuacja jest nie do pozazdroszczenia i pewnie ten watek będzie się ciągnął długo
Żal mi Taylor, widać, że nie może się odnaleźć w swoim "starym-nowym" świecie. Ale to Brooke jest teraz żoną Ridge'a. Kochają się i dzieci ich kochają, dlatego myślę że najlepiej gdyby to Taylor zamieszkała osobno. Dzieciaki mogłyby przecież mieszkać raz u jednego, raz u drugiego rodzica.
Podobała mi się postawa Phoebe. Już myślałam, że wszyscy (oprócz Bridget i Nicka) są przeciwko Brooke. Najbardziej boję się, że jednak wywalą Brooke z domu, bo z tego co pamiętam, to zawsze Taylor wygrywała bitwy o Ridge'a
Fajne było też, kiedy Bridget powiedziała Stefie, że nie robi tego dla dobra dzieci. Od razu przypomniało mi się, że od kiedy pamiętam robienie czegoś "dla dobra dzieci" jest ulubionym argumentem wszystkich bohaterów.

Podobała mi się postawa Phoebe. Już myślałam, że wszyscy (oprócz Bridget i Nicka) są przeciwko Brooke. Najbardziej boję się, że jednak wywalą Brooke z domu, bo z tego co pamiętam, to zawsze Taylor wygrywała bitwy o Ridge'a
Fajne było też, kiedy Bridget powiedziała Stefie, że nie robi tego dla dobra dzieci. Od razu przypomniało mi się, że od kiedy pamiętam robienie czegoś "dla dobra dzieci" jest ulubionym argumentem wszystkich bohaterów.
-
Dawidek
- Administrator
Moim zdaniem Bridget się nie wtrąca, nie ingeruje w decyzje, które ma podjąć "wielka trójka". Bridget słusznie rozumuje - to nie do osób trzecich należy decyzja. I dobrze przygadała Stephanie.
Należało jej się. Bridget nie ma jednak żadnego wpływu na Stephanie i powinna mieć tego świadomość.
Jackie mnie dziś równie denerwowała, jak Stephanie. Miałem ochotę walnąć ją czymś. :
Bardzo dyplomatycznie zachował sie Mass, podobała mi sie jego postawa.
Thomas i Steffy zachowali się dość egoistycznie, faworyzując matę a zapominając ile dobrego zrobiła dla nich Brooke. Dopiero Ridge ich oświecił. Phoebe ma u mnie dużego plusa za wyważoną postawę, chce być z matką, ale nie zapomina o Brooke. Stephanie mogłaby się od swej wnuczki wiele nauczyć.
Jackie mnie dziś równie denerwowała, jak Stephanie. Miałem ochotę walnąć ją czymś. :
Bardzo dyplomatycznie zachował sie Mass, podobała mi sie jego postawa.
Thomas i Steffy zachowali się dość egoistycznie, faworyzując matę a zapominając ile dobrego zrobiła dla nich Brooke. Dopiero Ridge ich oświecił. Phoebe ma u mnie dużego plusa za wyważoną postawę, chce być z matką, ale nie zapomina o Brooke. Stephanie mogłaby się od swej wnuczki wiele nauczyć.
- kasiuncia83
Zawsze z pomocą babci Stephanie, sama by nie dała rady.Agatka pisze: Najbardziej boję się, że jednak wywalą Brooke z domu, bo z tego co pamiętam, to zawsze Taylor wygrywała bitwy o Ridge'a
Ostatnio zmieniony 2009-05-09, 20:26 przez kasiuncia83, łącznie zmieniany 1 raz.
Eryk postąpił głupio moim zdaniem odrzucając Thomasa. Zanosi się teraz na to, że przejmie go Spectra, czego nie chciałabym.
Thomas i Gaby tworzą świetną parę.
Dobrze, że Ridge wygarnął Stephanie, bo już przesadzała. Mogła dać szansę Brooke, żeby powiedziała Taylor, co miało miejsce podczas jej nieobecności, zwłaszcza, że dotyczyło to Brooke, a nie Stephanie.
Mam nadzieję, że Taylor i Nick niedługo się poznają, bo jestem ciekawa tego spotkania. Na razie tylko słyszą o sobie od osób trzecich.
Thomas i Gaby tworzą świetną parę.
Dobrze, że Ridge wygarnął Stephanie, bo już przesadzała. Mogła dać szansę Brooke, żeby powiedziała Taylor, co miało miejsce podczas jej nieobecności, zwłaszcza, że dotyczyło to Brooke, a nie Stephanie.
Mam nadzieję, że Taylor i Nick niedługo się poznają, bo jestem ciekawa tego spotkania. Na razie tylko słyszą o sobie od osób trzecich.
- Marek Forrester
Eryk poprostu zbył Thomasa mówiąc mu ,że przed nim dużo pracy, nie znechęcił go ale odrzucił aby nie robić sobie problemu, nie był zainteresowany pomysłem wnuka.
Ridge dzisiaj zaskoczył mnie całkowicie, wiedziałem ,że potrafi przygadać matce ale zdarza to się naprawdę rzadko. Zdaje się ,że Ridge ma dosyć oczerniania Brooke i to działa niestety na niekorzyść Taylor, bo Ridge będzie bronił Brooke kiedy wszyscy na nią najeżdzają.
Ridge dzisiaj zaskoczył mnie całkowicie, wiedziałem ,że potrafi przygadać matce ale zdarza to się naprawdę rzadko. Zdaje się ,że Ridge ma dosyć oczerniania Brooke i to działa niestety na niekorzyść Taylor, bo Ridge będzie bronił Brooke kiedy wszyscy na nią najeżdzają.
Ostatnio zmieniony 2009-05-09, 20:28 przez Marek Forrester, łącznie zmieniany 1 raz.
Nobody does it better
- Pottermaniack
Stephanie postąpiła bardzo dobrze, mówiąc Taylor o "wybrykach" Brooke. Sam Ridge powiedział, że Tay nie musiała tego wiedzieć, więc Logan sama by się do tego nie przyznała i uchodziła za wzorową matkę
Przypomniało mi się też, jak Bridge potępiał Amber, że się tylko tłumaczy i wyje, a co robi Brooke? "Myślę o tym, co zrobiłam Bridget każdego wieczoru". Pewnie podczas seksu z Nietoperzem
Bardzo podobała mi się postawa Taylor, chociaż na widok Brooke czuje teraz pewnie obrzydzenie, nie pokazała tego po sobie, do tego nadal czuje wielką wdzięczność do Logan i nie zamierza się wtrącać do decyzji Ridge'a.
Już nie pamiętam, kiedy ostatnio padło w MNS imię Whipa
Ciekawe, czy Brooke nadal utrzymuje z nim kontakt. Wkurzył mnie Thorne, sam ma na sumieniu grzeszki gorsze niż Amber, a robi z niej potwora
Mam nadzieję, że Thomas dołączy do Rodziny Spectra i stworzy jakąś super kolekcję 
Bardzo podobała mi się postawa Taylor, chociaż na widok Brooke czuje teraz pewnie obrzydzenie, nie pokazała tego po sobie, do tego nadal czuje wielką wdzięczność do Logan i nie zamierza się wtrącać do decyzji Ridge'a.
Już nie pamiętam, kiedy ostatnio padło w MNS imię Whipa
- Adex-fan Brooke
Szkoda że Brooke co do Taylor nikt nie oświeci a Stephanie nie ma żadnych praw mieszać się w uczuciowe życie starego syna, nic tylko życzyć jej aby się wkrótce na tym przejechała
A w ogóle co ma bycie matką/macochą do jakiegoś starego romansu?!
Czy w takim razie jak Ridge zdradził Caroline z Alex a Taylor z Morgan tez się nie nadaje? A Stephanie która wysłała Morgan na aborcje to wzorowa babcia?
A w ogóle co ma bycie matką/macochą do jakiegoś starego romansu?!
Czy w takim razie jak Ridge zdradził Caroline z Alex a Taylor z Morgan tez się nie nadaje? A Stephanie która wysłała Morgan na aborcje to wzorowa babcia?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Zgadzam się z Tobą , że Erick zbył Thomas tylko po to , żeby mieć święty spokój, ale to , że oczernianie przez Stephanie Brooke działa na niekorzyść Taylor to raczej nie jest prawda. Ridge dziś pokazał , że samodzielnie podejmie tą decyzję.Marek Forrester pisze:Eryk poprostu zbył Thomasa mówiąc mu ,że przed nim dużo pracy, nie znechęcił go ale odrzucił aby nie robić sobie problemu, nie był zainteresowany pomysłem wnuka.
Ridge dzisiaj zaskoczył mnie całkowicie, wiedziałem ,że potrafi przygadać matce ale zdarza to się naprawde żadko. Zdaje się ,że Ridge ma dosyć oczerniania Brooke i to działa niestety na niekorzyść Taylor, bo Ridge będzie bronił Brooke kiedy wszyscy na nią najeżdzają.
Własnie jak dzisiaj widziałem naburmuszonego Thomasa to tak jakbym widział Ridge'a kiedy chiał zostać prezesem firmyBic pisze:Eric przyznał że Thomas jest tak uparty jak Ridge. Ale chyba go nie docenia pod tym względem. Bo jeżeli nie można robić czegoś w domu to się idzie gdzie indziej. Ciekawe co z tego wyniknie.
No tak. I kim by miał zostac Thomas jak nie projektantem
Stephanie powinna wziąć leki na uspokojenie, bo się troche zapędziła. Juz chyba nawet Taylor zauwazyła, że coś z nia nie tak jak chciała odebrać dzieci Brooke:/ Widać że Taylor była wzburzona "newsami", ale przynajmniej nie prawiła Brooke morałów. I dobrze, bo Stefa juz wystarczająco namieszała. Niech da podjąć synowi decyzję i nie knuje.
Dziwne, że Taylor nie oburza fakt, że Stefa przez tyle lat udawała świętą i dopiero po latach się wydało co zmajstrowała z Massimem. To jest dopiero coś. Brooke powinna wykorzystać to jak argument przeciwko niej, bo Stephanie potrafi dopiec jej tą samą gadką i tymi samymi zarzutami w każdym kontekście, bo co ma właśnie jakiś romans sprzed lat do miłości, jaką obdarzyła Brooke dzieci Ridge'a?
Całkowicie się z tym zgadzam. Taylor była oburzona, ale nie dała się ponieść jak zaślepiona Królowa.mailo pisze:Stephanie powinna wziąć leki na uspokojenie, bo się troche zapędziła. Juz chyba nawet Taylor zauwazyła, że coś z nia nie tak jak chciała odebrać dzieci Brooke:/ Widać że Taylor była wzburzona "newsami", ale przynajmniej nie prawiła Brooke morałów. I dobrze, bo Stefa juz wystarczająco namieszała.
Fakt, że ten romans Brooke z Deaconem, nie ma teraz nic do rzeczy, aczkolwiek w tej sprawie Stephanie miała całkowitą rację, a Brooke powiedziała, że ją "poniosło"
Ridge mnie już doprowadza do szału tym wyznawaniem miłości, przytulaniem się i całowaniem na zmianę z Brooke i Taylot
Moim zdaniem Eryk zrobił dobrze, nie zatrudniając Thomas'a. Kolejny napalony na projektowanie młody człowiek, bez doświadczenia. Tak samo było z Amber i Caitlin. Amber długo nie zabawiła w FC, a potem w SC, a co do Caitlin to Eryk sam dzisiaj powiedział, że się nie sprawdziła. Niech lepiej Thomas, najpierw zdobędzie doświadczenie. Te zbiegi okoliczności w MNS są żenujące. Akurat kiedy Thomas został odrzucony przez Eryka, Spectra szuka projektanta. A tak wogóle to fajnie, że pokazali dzisiaj Sally bo już jej dawno nie widzieliśmy.
Moim zdaniem Eryk zrobił dobrze, nie zatrudniając Thomas'a. Kolejny napalony na projektowanie młody człowiek, bez doświadczenia. Tak samo było z Amber i Caitlin. Amber długo nie zabawiła w FC, a potem w SC, a co do Caitlin to Eryk sam dzisiaj powiedział, że się nie sprawdziła. Niech lepiej Thomas, najpierw zdobędzie doświadczenie. Te zbiegi okoliczności w MNS są żenujące. Akurat kiedy Thomas został odrzucony przez Eryka, Spectra szuka projektanta. A tak wogóle to fajnie, że pokazali dzisiaj Sally bo już jej dawno nie widzieliśmy.