Kreskówki
Bobek cały czas jest. Ja uwielbiam Muminka, Tate i Mame, kocham RYJECZKA!!! Nie przepadam z aWłoczykijem, chociaż zawsze ma coś mądrego do powiedzenia. A Migotka to denerwująca postać, powinni ją uśmiercić. A Mumunek zakochałby się w jakieś nowej mumince z sąsiedctwa.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Weź się nie wtrącaj autorko pięcu postów!!! Migotka to nudna postać. Nic nei wporwadza do nowego do starego serialu. Powinni w ogóle dać inną aktorkę. 
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
- Adex-fan Brooke
Dobrze że lecą Smerfy, Kaczor Donald i Myszka Mickey oraz Muminki, ale szkoda że nei ma takich kreskówek jak Kacze opowieści, Chip i Dale oraz serial Simpsonowie (w ogóle bez sensu że tylko chyba jakaś jedna seria była w Polsce!) Ja jednak śledziłem trochę odcinków na czeskiej tv, czasem można było się uśmiać, a tu trafiłem na parodie czołówki z aktorami! : http://www.smog.pl/wideo/3025/prawdziwe ... simpsonow/
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Gabra-Sheila
Dexter zawsze mnie wkurzał. I nie jest zabawny. Za to "Atomówki" rządzą, zwłaszcza środkowe odcinki (z 2000-2002 r.), kiedy to nie był to już serial dla dzieci, a nie zaczął jeszcze uciekać - moim zdaniem nieudolnie - w purnonsens.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Ja także nie oglądam , ostatni raz to chyba cztery lata temu i było to z nudów. Z tego co pamiętam były to PokemonyB@r pisze:Dawno już nie oglądałem bajek.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
"Dom dla Zmyślonych Przyjaciół Pani Foster" (nawiasem mówiąc dosłowne tłumaczenie tytułu było tym razem błędem, bo nie wiemy czy do pani Foster należy dom czy przyjaciele
) to jedna z niewielu kreskówek, które dzielą chorobę wiiieeeelu seriali fabularnych: świetny, pełen znakomitych pomysłów pilot, a potem masa głupich i nudnych odcinków 
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
- Marek Forrester
Co do kreskówek to obecnie oglądam mniej ale swojego czasu byłem fanem Dragon Ball, Czarodziejka z księżyca, Scooby-Doo czy Pokemony... Ah no i kreskówki z Cartoon Network jak Atomówki, Flinstonowie czy Chojrak ale nie moge zapomnieć o Johny Bravo
Kreskówki oglądam jedynie gdy jestem chory nie wiem czemu ale wtedy najlepiej się je ogląda.
Nobody does it better
- Marek Forrester
-
Ryan Lavery