Macy - Thorne - Brooke
Thorne wział ślub z Macy z kombinacji poniższych czynników:Goku pisze:A jak ma rozumieć skoro lektor polski zagłusza??A tak na serio to Thorne nie chce być z Macy a wziął z nią ślub tylko po to by się głupie dziecko o imieniu Macy ucieszyłoMarisa pisze:Ale przecież Thorne jej powiedział, że nie kocha Brooke, to co miała mu nie wierzyć i posłać gdzie pieprz rośnie? Pozatym Thorne już zdecydował, że chce być z Macy tylko uparty osioł Brooke nie rozumie po Angielsku.......
1) z uwagi na dlugotrwałe i zawiłe realkcje z Macy i ch wspólną przeszłość;
2) z pewnego uczcucia do niej jakie w nim zostało, a które zagłuszyła fascynacja Brooke;
3) z rozczarowania na Brooke, potrzeby stabilizacji i że miał wszystkiego dosyć.
Ostatnio zmieniony 2006-09-30, 22:00 przez Roxi, łącznie zmieniany 1 raz.
Zbieraj me gesty, przyklejaj do papieru, powstanie z nich osobowosc, dla Ciebie - przyjacielu. Zadumaj się nad nią, odczytaj ją "inaczej" - zabacz jak wiele może mieć ona znaczeń.
Przecież Thorne jasno i wyraźnie powiedział , że zostaje z Macy tylko dlatego żeby jej nie skrzywdzić . A poza tym powiedział Brooke ,że nikogo tak nie kocha jak jej . Marisa musimy oglądać inne seriale.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
-
katarzynka
- Adex-fan Brooke
To słowa Macy sa karygodne.katarzynka pisze:Wkurzyło mnie jak Macy powiedziała, że Thorne to jej jedyna miłoścPrzepraszam bardzo - co w takim razie robił w jej życiu Grant
![]()
Złości mnie to, bo pamiętam odcinki, jak on umierał a ona prawie razem z nim... to się nazywa krótka pamięć
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Macy jest b e z n a d z i e j n aAdex-fan Brooke pisze:To słowa Macy sa karygodne.katarzynka pisze:Wkurzyło mnie jak Macy powiedziała, że Thorne to jej jedyna miłoścPrzepraszam bardzo - co w takim razie robił w jej życiu Grant
![]()
Złości mnie to, bo pamiętam odcinki, jak on umierał a ona prawie razem z nim... to się nazywa krótka pamięć
Już chyba wolę Amber, bo ma jakiś charakter, a Macy to mdła klucha.
Może to rodzinne, Kim też takie rozmemłane ciele
Boldfanko coraz bardziej mnie zaskakujesz , oczywiście pozytywnie . Twoje posty rozweselają człowieka . To co napisałaś o Macy i Kim to prawda.Boldfanka pisze:Macy jest b e z n a d z i e j n aAdex-fan Brooke pisze:To słowa Macy sa karygodne.katarzynka pisze:Wkurzyło mnie jak Macy powiedziała, że Thorne to jej jedyna miłoścPrzepraszam bardzo - co w takim razie robił w jej życiu Grant
![]()
![]()
![]()
![]()
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
- Adex-fan Brooke
A ja słyszałem też wyraźnie, że Thorne powiedział Brooke, że kocha MacyRobi pisze:Przecież Thorne jasno i wyraźnie powiedział , że zostaje z Macy tylko dlatego żeby jej nie skrzywdzić . A poza tym powiedział Brooke ,że nikogo tak nie kocha jak jej . Marisa musimy oglądać inne seriale.
A tak wogóle Robi to Ty się już gubisz w tym co piszesz. Piszesz w co najmniej kilkunastu postach jedno i to samo (co najczęściej mija się z prawdą). Trwasz przy tym niezmiernie, bardzo brzydko upominając osoby, które się z tym nie zgadzają. Później zmieniasz zdanie i uczepiasz się czego innego pisząc o tym znowu w każdym poście
[ Dodano: 2006-10-01, 02:32 ]
Macy taka mdła, aż nie jest. Mi by raczej zasmakowałaBoldfanka pisze:Macy jest b e z n a d z i e j n a![]()
![]()
![]()
Nie zgadzam się z Boldfanką. Co prawda w kwestii charakteru macy daleko do Brooke, ale już ienraz udowodniła, że potrafi walczyć o faceta. Podobała mi się scena z Insomni, jak zaśpiewała Brooke, będąc na kolacji z Thornem
Szkoda mi Macy, bo ona naprawdę wierzy że Thorn jej już nigdy nie skrzywdzi. A samo to, że kocha inną i chce być z Brooke, jest tak upokażające. Chciałabym, żeby powiedział Macy prawdę. A z tym, że przed ślubem w Amsterdamie obiecał Macy że już zawsze będą razem, niech radzi sobie sam, w swoim własnym sumieniu. Taki gołosłowny chłystek
Szkoda mi Macy, bo ona naprawdę wierzy że Thorn jej już nigdy nie skrzywdzi. A samo to, że kocha inną i chce być z Brooke, jest tak upokażające. Chciałabym, żeby powiedział Macy prawdę. A z tym, że przed ślubem w Amsterdamie obiecał Macy że już zawsze będą razem, niech radzi sobie sam, w swoim własnym sumieniu. Taki gołosłowny chłystek
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
- Adex-fan Brooke
Ale odkrycie że ją kocha
, wiadome! ale obecnie Broooke bardziej.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city