Dr House (House M. D.)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Spoilery na piąty sezon: (pierwszy to odp. na pytanie Pottermaniacka)
Spoilery na V sezon pisze:- Cameron i Chase nie wrócą do House'a,

- powrót Wilsona,
- śmierć ojca House'a
- ciąża Cuddy,
- Trzynastka będzie z Foremanem,
- Trzynastka na eksperymentalnej terapi,
- śmierć jednego z "nowych" asystentów House'a
- House idzie na odwyk ::loll::
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

O właśnie, mnie dziwi, czemu nie zmienili czołówki po tym, jak Cameron i Chase odeszli z zespołu House'a. Mogliby zrobić nową czołówkę, uwzględniając nowych bohaterów. Obecna jest od pierwszego sezonu i wygląda trochę dziwnie biorąc pod uwagę zmiany.

Z nowego zespołu faktycznie Trzynastka najbardziej się wyróżnia, ale i tak nikogo specjalnie nie lubię. Wolałam poprzednią ekipę, może oprócz Foremana, który działa mi na nerwy.
Tomala

Post autor: Tomala »

Beja pisze:O właśnie, mnie dziwi, czemu nie zmienili czołówki po tym, jak Cameron i Chase odeszli z zespołu House'a. Mogliby zrobić nową czołówkę, uwzględniając nowych bohaterów. Obecna jest od pierwszego sezonu i wygląda trochę dziwnie biorąc pod uwagę zmiany.
Była jedna zmiana - w 1. sezonie w czołówce była inna muzyczka.
Beja pisze:Z nowego zespołu faktycznie Trzynastka najbardziej się wyróżnia, ale i tak nikogo specjalnie nie lubię. Wolałam poprzednią ekipę, może oprócz Foremana, który działa mi na nerwy.
Ja też lubię tylko Trzynastkę w nowym zespole. I też Foreman działa mi na nerwy. Zawsze najmniej go lubiłem, a on został.
Goku

Post autor: Goku »

Też nigdy nie lubiłem Foreman'a i też z nowych lubię tylko Trzynastkę :).
Mikiks

Foreman jest strasznie nudny, i jakby to powiedział House, jest murzynem :twisted:

A ja dla odmiany lubię tą nową ekipę, ale z wyjątkiem Trzynastki, ma dziwną szeroką twarz, i wkurza mnie z tym zwierzaniem się pacjentom jak to ma przerąbane, bo ma pląsawice. :roll:
Najlepszy jest chyba Taub, wredny i wyrachowany :D
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

A wiecie, że jeden z obecnych współpracowników Housa jest w realu doradcą Obamy? :D
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Tomala

Nie wiemy (przynajmniej ja) :) A który? I od czego jest doradcą?
Goku

Post autor: Goku »

Kal Penn(Kutner) :). Ja wcześniej znałem tego aktora z obu części "Wiecznego studenta" :D.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

We wczorajszym odcinku niby było dużo House'a i Wilsona, których rozmowy lubię oglądać, niby było ciekawe rozwiązanie przypadku, ale jednak odcinek mnie nudził. Może dlatego, że nie było przychodni i docinków House'a pod adresem asystentów... :roll:

Mam pytanie co do pewnego spoilerowego zdjęcia, które wczoraj widziałam: Była na nim Cameron leżąca w łóżku szpitalnym, a przy niej House i Trzynastka. Czy jedną z pacjentek House'a będzie w tym sezonie Cameron?
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Było trochę rozmów pomiędzy House'm a Wilsonem. House zrobił mu parę " psikusów", Wilson rozbił przez House'a szybę. Ja się nie nudziłem oglądając wczorajszy odcinek.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Tomala

Kurde, drugi raz piszę tego posta, bo mi się wcześniej coś zacięło! :evil:
Podobała mi się przemowa House'a na pogrzebie ojca. Starał się być miły, ale też nie chciał zbyt przekłamywać rzeczywistości. Nie dziwię mu się, że miał złe stosunki z ojcem, skoro ten nie potrafił zaakceptować innych poglądów niż jego własne. Podobnie do mojego...
A to jak House uciął kawałeczek skóry z ucha ojcu to było takie szalone!
Fajnie, że było we wczorajszym odcinku dużo Chase'a i Cameron :D Ale brakuje mi pomiędzy nimi scen nie związanych z pracą. Niby wiemy, że są parą, ale mogliby nam chociaż czasem pokazać jakiś pocałunek czy coś :wink:
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Na House trochę się spóźniłem w czwartek, bo zerkałem na "Londyńczyków" ( wszystkie najlepsze seriale TVP upchnęło w czwartkowy wieczór o podobnych porach. :roll: )

Nawet podobał mi się ten odcinek. Trochę poznaliśmy przeszłość House'a, jego relacje z ojcem. No i przeszłość House'a i Wilsona. :lol: Dziwne było, że ktoś powiedział do House'a Greg. :wink:
Mikiks

Widzieliście zapowiedzi na 6 sezon?

Z tego co widziałem to:
Spoilery na początek 6 sezonu pisze:
- House całuje się z jakąś nową babką, prawdopodobnie pielęgniarką z psychiatryka w którym jest
- Taub odchodzi z ekipy House'a :/
Tomala

Mikiks pisze:Widzieliście zapowiedzi na 6 sezon?

Z tego co widziałem to:
Spoilery na początek 6 sezonu pisze:
- House całuje się z jakąś nową babką, prawdopodobnie pielęgniarką z psychiatryka w którym jest
- Taub odchodzi z ekipy House'a :/
O, to fajnie, że Taub odejdzie. A Kutner popełnił wcześniej samobójstwo, więc pewnie będą jacyś nowi lekarze. To dobrze, bo ta nowa ekipa poza Trzynastką to porażka. A najlepiej, żeby do zespołu wrócili Chase i Cameron :mrgreen:
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Tomala w pełni się z Tobą zgadzam, byłoby świetnie gdyby to co mówisz się sprawdziło, ale to tylko marzenia.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
ODPOWIEDZ