Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Obejrzałem sobie jeszcze raz, na spokojnie występy.
I ze złości cofnąłem kalendarz na kwiecień. Nie mam ochoty, patrzeć przez cały maj na ohydne gęby Mikołaja i Anetki.
I jeszcze mam jedną myśl co do Grażynki. Ona zaśpiewała genialnie - lepiej od Grechuty. Gdyby nie to, że zapomniała tekstu drugiej zwrotki, zdecydowanie były to jej najlepszy występ. "La la la la lalala nanana na na na", ten rytm, który ona wprowadziła był genialny :serce:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Na 4 leci właśnie idol i pierwszy koncert finałowy. Jak miło sobie powspominać! Wszyscy świetnie wygladają i śpiewają znacznie lepiej niż w solowych karierach! Szkoda ,że 4 nie pokazała koncertów w których wybierano 10 finałową.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Zgadzam się, że w Idolu śpiewali lepiej niż teraz. Szczególną różnicę widać w przypadku Wydry.

Mam nadzieję, że z BB wyleci dzisiaj Daniela. 8) :roll:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Super gdyby odpadła Daniela ale pewnie wyleci David bo wiadomo już od dawna ,że nawet gdyby wyniki wskazywały na Daniele to wielki brat i tak swoje robi.

[ Dodano: 2008-05-04, 23:35 ]
A jednak Daniela! -7,2% HA!!

Nie podoba mi się to ,że wyniki przekazuje Kuba... Właściwie sam dałby rade prowadzić program... Gosia jest taką przyczepną ozdobną kokardką! Mają świetną prezenterkę, tak uroczą i wolą dawać Kubę - najlepszy prezenter stacji w końcu!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Super, że ta kretynka Daniela opuściła dziś dom BB. :D :: bow :: Inteligencją i taktem to ona nie grzeszyła. Ogólnie świetnie, że nie będę już musiał dalej jej oglądać w tym programie. :) :: bow ::
A co sądzicie o nowych uczestnikach czyli o Dianie i o Dawidzie? Ta Diana jakaś taka nieciekawa, mało się udziela a Dawid znowu za bardzo pajacuje i wydaje mi się jakiś taki obleśny. :? Ale z dwojga złego lepszy już ten Dawid (więcej się udziela i w ogóle wszędzie go pełno). :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Zgadzam się z wami co do Danieli, BB chachmęci z wynikami, ale dzisiaj wreszcie sie opanowali . Wogóle mam wrażenie, że w tej II częśći wszystkie wyniki były jak do tej pory prawdziwe.Ale może to złudne. :roll: Danielę jak sie oglądało to aż żal się robiło . A jak wyszła i pokazali filmik o Danieli to jej się aż głupio zrobiło, bo dali wsyzstkie najgorsze sytuacjie i zrobili z niej ... I dobrze! i wogóle jak uczestnicy przeżywali jej odejście.

Niezmiennie twierdze, że ta II część to totalna porażka . jeśli TV4 myśli o 6. edycji to niech zrobią All Stars, bo normalna edycja już nie ma szans powodzenia... 4.1 ludzie oglądali bo byli ciekawi powrotu BB do Polski , Vip oglądali no bo gwiazdy , a teraz te zwykłe edycji oglądają tylko zawzieci fani programu. Więc kolejna edycja musi być z Jolanta, Joanną itd

Iga Chmieleweska (w sumie to nigdy uczestniczką BB nie była, ale siedziało w domku sporo czasu) jest uczestniczką programu Hot or Nor, który ma na celu wyszukanie nowej twarzy stacji VIVA Polska
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Star Academy w Polsacie!

Z niecierpliwością czekam na ten program. We Francji doczekał się 7 edycji i planowane są kolejne dwie. W USA został szybko anulowany. Licze ,że emisja będzie w czwartki i niedziele, co oznacza ,że będzie to kolidować z Tańcem z gwiazdami... ::kwasny:: Sam mam ochotę zgłosić sie na casting, czekam kiedy go ogłoszą, z ciekawości jak wypadne, kto będzie w jury i ogólnie lubie takie castingi! Jury programu to Misiek Koterski ale czy aby napewno... Oby nie! "Akademia talentów" powinna być moim zdaniem emitowana jak BB. Od ponidziałku do piątku o 20:00. Niedziele live. A w czwartki pewnie bedzie podsumowanie tygodnia a w niedziele show. Mam nadzieje ,że polsat spełni moje oczekiwania.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Polsat na pewno nie zdecyduje się puścić w niedziele, jeżeli będzie na TVN-ie TzG.
I w emisję codziennie o 20.00 też wątpię, bo musieliby zrobić rewolucje w ramówce, a Polsat nie odważy się na taki krok...

[ Dodano: 2008-05-06, 22:15 ]
W wywiadzie dla TT Piotr Cyrwus, czyli Rysio z Klanu przyznał, że był bliski wystartowaniu w GTNL, ale ostatecznie zrezygnował. Powiedział, że nie czuje się gwiazdą ::loll:: ::ysz::
Więc raczej go nigdzie nie zobaczymy...

[ Dodano: 2008-05-06, 22:27 ]
A w tę sobotę w JOŚ wg KropkiTV wystąpi sam Garou :shock: :D
Edytka chyba spadnie z fotela ::loll:: :serce: :zeby:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dlaczego spadnie? A co ona go lubi?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Damiansowi prewnie chodziło o to ,że Edytka się wzruszy jak zaśpiewa Garou :zeby:
Nobody does it better
Tomala

Post autor: Tomala »

Wczorajszy odcinek YCD był super. Moja faworytka - Justyna zatańczyła wspaniale. Uwielbiam ją. Ona tak pięknie tańczy. I Artur też jest super. Te jego akrobacje... Ale kibicować będę Justynie. I odpadła Żaneta, tak jak chciałem i ten Patryk - też chciałem żeby odpadł. Wkurza mnie jeszcze Gieorgij. Jest przemądrzały. Nie rozumiem czemu na niego tyle głosują. Chociaż wczoraj był drugi w smsach...
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Właśnie też miałam napisać o YCD i zapytać, czy ktoś to ogląda, bo na forum cisza o tym programie.
Ja też lubię Justynę, Artura, Anię i nawet lubiłam Żanetę - szkoda, że odpadła. Natomiast nie lubię Kasi i Kamila - miałam nadzieję, że to oni odpadną, ale widać widzowie ich lubią... ::kwasny::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Patryk i Żaneta byli świetni, nie wiem jak to możliwe ,że ich już nie ma ::kwasny::
A ja jak zwykle inaczej niż wszyscy nie podobają mi się tańce Artura i Justyny.
Ania jest prawdziwa i taka słodziutka.
Kamil jest śliczny i super skacze w górę.
Justyna wydaje mi się mało wyrazista.
Artur jest silny i wydaje mi się ,że jak tańczy to robi trzęsienie ziemi.
Gieorgiej jest spoko, tańczy ok ale jakiś przesłodzony już.
Kryspin po prostu perfekcja.
Kaśka jest jeszcze jakaś nieodkryta i nie przepadam za jej umiejętnosciami.
Aneta, lubie to imię, charakterek i zmienność.

YCD2 znacznie gorsze do 1 edycji ale świetny program i oby powstała kolejna edycja.
Nobody does it better
Tomala

Post autor: Tomala »

Rzeczywiście ta edycja jest trochę gorsza. Ale tylko trochę. No i obowiązkowo musi być 3. Dla mnie Justyna jest bardzo wyrazista. Uwielbiam jej elegancję, sposób mówienia i przede wszystkim przepiękny taniec :serce: I Kryspin też fajnie tańczy. Podobało mi się jak ostatnio tak mówili że on jest taki nieśmiały i nic mu się nie chce. To było takie urocze. No i wkurza mni trochę ten Kamil. Nienawidzę jego głosu. Ale już wole jego od Gieorgija. Jak dla mnie to Aneta i Kasia są mało wyraziste. Ale lubię je :)
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Fajne piosenki lecą w YCD.Myśle,że program wygra Artur.Justyna jest piękna!Ma w sobie to coś,tak uważam.
Team Hunter:)A jak!
ODPOWIEDZ