Sunset Beach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Gregory koncertowo zażartował z Annie :D Dał jej dokumenty z przepisanymi na nią akcjami Liberty Corporation, a potem odebrał i powiedział, że dostanie je dopiero wtedy, gdy wręczy mu zaległy prezent świąteczny, na który wzięła z sejfu 100 tys. dolarów :lol: Oczywiście wszystkiemu towarzyszyły dwie genialne wyobraźnie rudej :P Uwielbiam ten duet, to zdecydowanie moje dwie ulubione postacie. Choć bardzo lubię też Olivię i Virginię.

Tymczasem dziś "Sunset Beach" ma 19 rocznicę wejścia na antenę w USA, warto to odnotować :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Co najważniejsze w 503 odcinku Maria wreszcie odzyskała pamięć!!! Nie pamięta jednak 5 lat gdy nie było jej w Sunset Beach... ::chytry::
Czy wszyscy tutaj kibicują parze Meg&Ben? Bo ogólnie to dawniej w komentarzach niektóych fanów na necie i w komentarzach na youtube są fani pary Maria&Ben i nie lubią Meg ::chytry::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Przed chwilą widziałem 502 odcinek i mam pytanie: jakie są efekty rozmowy w cztery oczy między Benem a Meg?

Annie jest niedomyślna. Nie potrafi powiązać kilku faktów. Gregory znika na chwilę, po chwili dzwoni telefon. Jej rozmówca zna wiele faktów. w 502 odcinku fajne było to, jak szukała pluskwy. :D
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Adex-fan Brooke pisze:C
Czy wszyscy tutaj kibicują parze Meg&Ben? Bo ogólnie to dawniej w komentarzach niektóych fanów na necie i w komentarzach na youtube są fani pary Maria&Ben i nie lubią Meg ::chytry::
No pewnie, że Ben i Meg to lepsza para! Maria jest zbyt infantylna.
PS Gaby odrastaja włosy i ma teaz fryzurę jak wczesna księżna Diana
Awatar użytkownika
Mareczek

Adex-fan Brooke pisze:Czy wszyscy tutaj kibicują parze Meg&Ben?
Z pewnością nie zaliczam się do ich fanów, ale zdecydowanie bardziej wolę Bena z Meg, niż Bena z Marią! Maria jest wyjątkowo irytująca. Chyba, że teraz po odzyskaniu pamięci będzie ciekawsza. Wszak Meg na samym początku też irytowała strasznie, a już się wyrobiła :) Ciekawe dokąd Casey ją dziś zabrał, całą przemoczoną :P

Tymczasem, w 504 odcinku, najlepiej oglądało się konfrontację Annie i Francesci! W sumie do niczego ciekawego nie doszło, ale zawsze dobrze patrzy się na kobiece kłótnie w operach mydlanych. No i Annie nazwała Francescę suką :twisted:
Dawidek
Administrator

Adex-fan Brooke pisze:
Dawidek pisze:Mam dodatkowe pytania dotyczące 501 odcinka, który obejrzałem przed chwilą:

1. Jak Francesca uzasadniła AJ'owi, że nie opuściła miasteczka? Co to była za kartka, którą najpierw dał jej Deschanel, potem był chyba czek. I po co Cole przyszedł do ojca?
2. Domyślam się, że Casey i Sara pokłócili się o Meg i Marię. Czy on jej powiedział o rozmowie z Meg? Chyba nie udało jej się jakoś do końca wiarygodnie wytłumaczyć, bo on wyszedł.
3. O co dokładniej chodziło w wizji Annie, jak stanęła przed lustrem na początku odcinka?

Najlepsza była Annie jako superbohaterka i w śmietance. :zeby:
1. Tak AJ dał jej czek, Cole przyszedł bo mieli omawiać jego nową pracę.
2. Chyba nie powiedział?
3. Annie miała wizję siebie w stroju więziennym z kajdankami i się przeraziła.
Zapomniałem podziękować, więc dziękuję. Mam nadzieję, że w przyszłości też będę mógł liczyć na wyjaśnienia.

Widziałem dziś 503 odcinek. Nie dziwię się Meg, że chce się wyprowadzić, po tym jak Ben i Maria stawiają ją w niezręcznej sytuacji. Rozumiem tu Casey'a, który stara się jej pomagać, ale mam wrażenie, że on zapomina o Sarze, przez co ona jest zazdrosna.

Pytacie, czy lubimy Bena i Meg? Wolę tę parę niż Bena i Marię. Lubię siostrę Ricarda i Antonia, ale powinna być z innym facetem. Może z Timem? Ale to nie do końca dobre rozwiązanie, bo Tim nie dorasta jej jednak do pięt. Niedoszły mąż Meg powinien sobie znaleźć kogoś swojego pokroju, a Maria - sam nie wiem, kto by jej pasował. Ben powinien być z Meg.

A zauważyliście, że z domu Evansów zniknęły ozdoby świąteczne? Ciekawe, kto je zdjął podczas ich nieobecności. Chyba Ben i Meg mają jakąś pomoc domową, z tego co mi się kiedyś obiło o uszy.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

W ogóle miał być sylwester i już minął gdzieś :lol: tak samo było na wyspie terroru, że mieli tam świętować sylwestra a w końcu żadnego odliczania nie było, ale co tam takie przekłamanie czasowe przy przekłamaniu z sorasem w Modzie na sukces itp. :)
Poza Marią, Carmen też się zrobiła irytująca w tych przepowiedniach i napadaniu Meg, ogólnie Carmen to za dużo spoileruje :P :lol: Franscesca ma kolejnego wroga i to nie byle jakiego bo równą sobie Annie :twisted: Co do Caesey'a i Meg to wg mnie tworzyliby fajną parę.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo

Czy nikt nie oglądał dzisiejszego odcinka z przełomem stulecia?? Takiej bomby to już dawno nie było, bo tajemnica skrywana od tylu odcinków wyszła na jaw ::bojesie:: Odcinek kończy się na YT świetnym zwiastunem co będzie dalej (mało spoilerowym). Fajnie jakby ktoś (czyli Mareczek :lol: ) mógł go wyciąć jako osobny filmik.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Nadszedł czas na przełomy w SB, Maria odzyskała pamięć, Gregory poznał całą prawdę, łącznie z tym co Annie wyjawiła wreszcie o Olivii a także wątek Vanessy i Virginii nabiera rozpędu! Odcinek 506 już na profilu SB na Facebooku https://www.facebook.com/sunsetbeachpoland/?fref=ts Zachęcam do oglądania i komentowania tu i tam! :)
Dawidek
Administrator

Widziałem dopiero 505 odcinek. I pytanie jest takie, w jakim celu przyszła Caitlin do ojca na początku odcinka?

Mam swoje refleksje na temat Annie i Vanessy, ale najpierw chcę obejrzeć 506 odcinek, by potwierdzić swoje wrażenia. :twisted: Myślę, że zobaczę jutro. :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Caitlin upewniła się czy nie prosi ojca o zbyt wiele gdy poprosiła aby zajął się jej problemem z Francescą.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

W końcu ile z nas tutaj ogląda odcinki? Dziś czas na 507! :)
Awatar użytkownika
Mareczek

Ja oczywiście oglądam! Dziś nadrobiłem 506 i 507 - ale się dzieje :D

Sceny Annie i Gregory'ego to coś wspaniałego. Dawka świetnego aktorstwa i scenariusza, mógłbym ich oglądać godzinami! Niby tak długo czekaliśmy na ujawnienie tego sekretu, ale jednak jestem w szoku, że to już :lol: Caitlin bijąca się z tym facetem była dosyć zabawna, szczególnie jak rzuciła się na niego i zastosowano przy tym zwolnione tempo :P
Dawidek
Administrator

Adex, dzięki za odpowiedź. Pytania raczej będę zadawać tutaj. W sumie to jest obojętne, czy zadam je tu czy na Facebooku.

Najczęściej będę oglądać z jednodniowym poślizgiem, może on być dłuższy. :wink:

Nareszcie zaczynają wychodzić sekrety Richardsów. :twisted: Będzie się działo.
Mocny offlanger na końcu 506 odcinka. Mina Gregory'ego bezcenna. Mimo, że nic nie rozumiem z dialogów, to jednak obserwuję sceny i zwracam uwagę na grę aktorską.

Vanessie powinna zapalić się czerwona lampka, skoro Virginia mówi nagle Michaelowi, że jego dziewczyna ma sekret. Lubię pannę Hart, ale chwilami inteligencją nie grzeszy. Niepotrzebnie kiedyś przerwała własne śledztwo przeciwko swej rywalce. Teraz ma klapki na oczach, liczę na to, że wreszcie się jej otworzą. :twisted:
Awatar użytkownika
mailo

Mareczek pisze:
Sceny Annie i Gregory'ego to coś wspaniałego. Dawka świetnego aktorstwa i scenariusza, mógłbym ich oglądać godzinami! Niby tak długo czekaliśmy na ujawnienie tego sekretu, ale jednak jestem w szoku, że to już :lol: Caitlin bijąca się z tym facetem była dosyć zabawna, szczególnie jak rzuciła się na niego i zastosowano przy tym zwolnione tempo :P
Nic dodać, nic ująć :: bow :: Najlepsze sceny to z ramką ze zdjęciem Treya, potem jak Gregory dusi Annie oraz super flashbacki!!! Nawet z Eddiem!!
Może te różne sceny zainspirują cię mareczek do zrobienia tego video z SSB? W sumie temat jest obojętny bo tam tyle się dzieje. juz kiedyś prosiliśmy :: bow ::
ODPOWIEDZ