Sunset Beach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Trochę mi się nie podoba jak potoczył się wątek Virginii, jakoś tak nagle... Wątek Meg/Ben/Maria faktycznie najnudniejszy, ale jeszcze będzie w nim ciekawiej :wink: Zgadzam się, że scena z bombą świetna, ale ta akcja ratunkowa to śmiechu warta bo podczas kiedy ta ekipa ratunkowa kręciła się i nie wiem co robiła to nagle jakimś bokiem oni po prostu wyszli stamtąd z pomocą Ricarda, Hanka i Casey'a, wielkich bohaterów :P to było mega naciągane znowu... seksik księdza Antonia z narzeczoną brata to chyba musicie przyznać kontrowersyjny ciekawy wątek porównywalnie szokujący jak romans Olivii i Cole'a :)
a tutaj można trochę się pośmiać jak lektorzy tłumaczą odcinki (po rosyjsku?) https://www.youtube.com/watch?v=1QToZrf ... 0H09sXuWDC
a w zasadzie to taki dubbing tylko słychać też oryginalne głosy, tak samo było z Dniami naszego życia w czeskiej tv :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ja także oglądam na bieżąco i mam pytanie dotyczące odcinka 528. W jaki sposób Virginia próbowała wytłumaczyć Jimmy'emu, że muszą wyjechać? i na co dała mu pieniądze?

Mam nadzieję, że wątek Virginii szybko się nie skończy. Akle cieszy mnie to, że kobieta wreszcie ma za swoje. Chciałbym jednak, by ujawnione zostały wszystkie jej ciemne sprawki, w tym spowodowanie objawów syndromu Martina. Prawda jest też taka, że ofiarą jej działań jest także Tyus, on też powinien wiedzieć, by próbować zwiększyć środki bezpieczeństwa w laboratoriach.
Wątek Ben/Meg/Maria jest dość chwiejny ale interesujący. Nie nudzi mnie on. Ben naprawdę jest w kropce.
Z przyjemnością ogląda się wyobraźnie Sary i Annie. :D Naprawdę trzeba mieć bujną wyobraźnię, żeby na takie coś wpaść. :mrgreen:
Sam wybuch - jak wspominałem był dość dziwny. Trochę brakowało tu AJ'a, bo to w końcu jego biura zostały zniszczone. Chyba nadal nie wiadomo, jakie są losy kamerki Francesci, chociaż można się domyśleć, że się nie uratowała. Najbardziej zdziwiony jestem tym, że dużą rolę w wątku odegrał Hank, który nie jest miejscowym, a chyba radził sobie tak, jakby dobrze znał te okolice.

Adex, ten link, który dałeś, to odcinek po rosyjsku. Dużo rozumiem z tych dialogów. Czy w ogóle są jakieś odcinki w tym języku - szukałem, ale nie ma chyba. :?
Annie Douglas

Post autor: Annie Douglas »

Virginia powiedziała Jimmy'emu, że popełniła wielką pomyłkę i jedynym rozwiązaniem jest wyjazd. Nie zdradziła żadnych szczegółów. Pieniądze były na zamówione bilety autobusowe.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Dawidek pisze: Trochę brakowało tu AJ'a, bo to w końcu jego biura zostały zniszczone.
Dokładnie tez mnie to zdziwiło, że byli prawie wszyscy oprócz niego. Virginia całkiem załamała sie nerwowo pod presją Michaela. Fajnie że na jaw wyszły też jej innne sprawy jak spowodowanie choroby u Vanessy czy podpalenie w domku letniskowym. itp. Dawidek - po tym zdemaskowaniu to Virginia już będzie trochę jakby inną postacią, tzn wszyscy wiedza jaka jest naprawdę. A najciekawsze właśnie było jak zgrywała idelną matkę, przyjaciółkę, "do rany przyłóż" kobiete, która tylko pomaga innym i piecze ciasta, a tak naprawdę...:D Jeśli pociągną jej watek teraz to podejrzewam, że na zasadzie Sheilii czyli jawnej psychicznie chorej kryminalistki:) Ciekawe co teraz z Jimmim?
Dawidek
Administrator

Trzeba przyznać, że aktorka grająca Virginię, świetnie odegrała swoją rolę. Te miny, wymachiwanie rękoma, atak na leżącą w łóżku Vanessę. Świetnie to wyglądało. Jestem ciekaw dalszych losów całej trójki. Właśnie - co z Jimmy'm? Pewnie się niedługo dowiemy.

Domyślam się, że Vanessa opowiedziała Meg swoje o ostatnich perypetiach, a Michael poskarżył się Casey'emu na Virginię. :wink:
Awatar użytkownika
mailo

Ostatnio w serialu pojawił się nowy bohater - Bóg ::loll:: Ciekawe czy będzie w czołówce? ::loll::
Awatar użytkownika
mailo

Czy nie uwazacie , że dzisiejszy odcinek z kaseta był wspaniały:) ? Szczególnie zakończenie, gdzie się nakładają rózne sceny. Jak Antonio mówi, że dotrzyma tajemnicy bo trezba chronić Ricardo, a na to nałożona scena z kasety :lol:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Mnie najbardziej cieszy, że to znów Francesca ma asa w rękawie :D Z odcinka na odcinek lubię ją coraz bardziej, choć w sumie od początku darzyłem ją sympatią. Jak na razie ma haki na 5 osób: Caitlin, Annie, Olivię, Gabi i Antonia, a czeka na nią jeszcze 5 milionów $ za ewentaulne uwiedzenie AJ'a! Przedsiębiorcza kobieta :zeby:

Maria wreszcie pokazała pazurki i jest strawniejsza do oglądania, choć nadal jej nie lubię. Tak się zarzekała przed 500 odcinkiem, że nie chce rozdzielać Meg i Bena, że to super para i nie będzie im stawać na drodze do szczęścia. Dokładnie pamiętam, gdy zaprzeczała, gdy Carmen czy Meg mówiły jej, że na pewno po odzyskaniu pamięci zmieni zdanie. I co? Jednak Meg miała rację. Cieszę się jednak, że nie patrzy już biernie na rozwój wydarzeń tylko walczy o swoje. Mimo, że nie przepadam za tym wątkiem, to kibicuję jednak Meg, a nie Marii ::chytry::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

mailo pisze:Ostatnio w serialu pojawił się nowy bohater - Bóg
To było strasznie głupie :)
mailo pisze:Szczególnie zakończenie, gdzie się nakładają rózne sceny
Zakończenie fajne i na pewno lepsze dla niespoilerowców, ja wiedziałem odnośnie kasety, tym samym Dawidek dostał swoją odpowiedź czy kamera coś nagrała :mrgreen: nagrała i to takie coś! :D
Mareczek pisze:Z odcinka na odcinek lubię ją coraz bardziej,
Tak ona jest super, Dawidek Ty tez jej fanem?
Carmen i Maria są irytujące chwilami jak się nakręcą.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo

Mareczek pisze: Maria wreszcie pokazała pazurki i jest strawniejsza do oglądania, choć nadal jej nie lubię. Tak się zarzekała przed 500 odcinkiem, że nie chce rozdzielać Meg i Bena, że to super para i nie będzie im stawać na drodze do szczęścia. Dokładnie pamiętam, gdy zaprzeczała, gdy Carmen czy Meg mówiły jej, że na pewno po odzyskaniu pamięci zmieni zdanie. I co? Jednak Meg miała rację. Cieszę się jednak, że nie patrzy już biernie na rozwój wydarzeń tylko walczy o swoje. Mimo, że nie przepadam za tym wątkiem, to kibicuję jednak Meg, a nie Marii ::chytry::
Też kibicuję Meg i Benowi. jednak patrząc obiektywnie, to można jeszcze usprawiedliwić działanie Marii tym zanikiem pamięci. po prostu jak spotkała Bena po amnezji to tak jakby zobaczyła obcego człowieka, więc co miała czuć do niego? Zaprzeczała uczuciom, bo faktycznie ich nie było , a jeszcze Meg była jej przyjaciółką. potem sytuacja się zmieniła, bo przypomniała sobie wszystkie wspomnienia, ślub, wspólne chiwilę itp a jej przyjaciółką okazała się Annie a nie Meg.
Dawidek
Administrator

mailo pisze:Ostatnio w serialu pojawił się nowy bohater - Bóg ::loll:: Ciekawe czy będzie w czołówce? ::loll::
Tak, zgadzam się. Bóg powinien być w czołówce. Mam wrażenie, że najczęstszym zwrotem w serialu jest "Oh, my God". ::loll::
mailo pisze:Czy nie uwazacie , że dzisiejszy odcinek z kaseta był wspaniały:) ?
Końcówka odcinka była świetna. Francescę jednocześnie zatkało, zamurowało i kto wie co jeszcze. :zeby: Jej mina była genialna. :D

Aż się dziwię, że ta kamerka się uchowała. :D
Adex-fan Brooke pisze:Tak ona jest super, Dawidek Ty tez jej fanem?
Francesca jest ciekawą postacią, ale nie zaliczam jej do ulubionych. Momentami ta dziewczyna mnie irytuje. Aktorka grająca jej rolę jest dobra.

Mailo, masz rację do co Marii - amnezja spowodowała, że Maria nie miała żadnych uczuć do bliskich, bo traktowała ich jak obcych ludzi. Teraz odkrywa swoje uczucia i źle znosi, że Ben wybiera jej rywalkę. Niezmiennie bardziej kibicuję Meg. Czy w ogóle jest ktoś na forum, kto bardziej woli Marię u boku Bena, niż Meg?
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Oglądając odcinek 532 i 533 na youtube zauważycie, że połączono je a za to brakuje całego początku odcinka 532, ale można go po francusku tam trafić, na jego początku fajna fantazja Caitlin... Natomiast wstrzymajcie się z oglądaniem odcinka 534 bo zamieszczę go z rana w czwartek po polsku :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Odcinek 534 jest już po polsku na profilu SB :) Jak wrażenia po nim?
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Adex-fan Brooke pisze:Jak wrażenia po nim?
Jak zawsze świetne, bo bohaterowie mówią po polsku :D

Tymczasem ja obejrzałem już 535 i dzieje się, dzieje! Ostatnio naprawdę nie można się nudzić - sekrety Virginii zdemaskowane, sekrety Caitlin właśnie ujawione. Co oni teraz będą ukrywać? :lol: Bardzo podobała mi się scena, w której Virginia wspomniała wszystkie swoje występki. Ta wesoła, pozytywna muzyczka była świetna. I jeszcze jak Virgnia nazwała doktor Estradę? Doktor Tępa Pała :serce:

Zastanawiające są dwie rzeczy - parę odcinków temu, ktoś zadzwonił do domu Bena, ale nie nagrał się na automatyczną sekretarkę. A dziś jakaś blondynka leciała samolotem i trzymała na kolanach portret Bena. Coś się szykuje ::chytry::
Awatar użytkownika
mailo

Mareczek pisze: Zastanawiające są dwie rzeczy - parę odcinków temu, ktoś zadzwonił do domu Bena, ale nie nagrał się na automatyczną sekretarkę. A dziś jakaś blondynka leciała samolotem i trzymała na kolanach portret Bena. Coś się szykuje ::chytry::
Haha wiesz mało mu że 2 brunetki walczą o niego, to jeszcze muszą jakąś blond dorzucić ;) Faktycznie ostatnio sporo sekretów wyszło na jaw no ale przecież jest kaseta! To chyba teraz kluczowa tajemnica serialu. Pewnie trochę potrwa ujawnienie nagrania. Francesca naraziła się juz tylu osobom, że jeżeli naprawdę ktoś ją zastrzeli, to będzie ciężko rozwikłać kto. Oczywiście cała postać jest zamaskowana - czyżby powrót słynnej PELERYNKI ????? :shock: ::loll:: ::loll::
ODPOWIEDZ