a tutaj można trochę się pośmiać jak lektorzy tłumaczą odcinki (po rosyjsku?) https://www.youtube.com/watch?v=1QToZrf ... 0H09sXuWDC
a w zasadzie to taki dubbing tylko słychać też oryginalne głosy, tak samo było z Dniami naszego życia w czeskiej tv
Dokładnie tez mnie to zdziwiło, że byli prawie wszyscy oprócz niego. Virginia całkiem załamała sie nerwowo pod presją Michaela. Fajnie że na jaw wyszły też jej innne sprawy jak spowodowanie choroby u Vanessy czy podpalenie w domku letniskowym. itp. Dawidek - po tym zdemaskowaniu to Virginia już będzie trochę jakby inną postacią, tzn wszyscy wiedza jaka jest naprawdę. A najciekawsze właśnie było jak zgrywała idelną matkę, przyjaciółkę, "do rany przyłóż" kobiete, która tylko pomaga innym i piecze ciasta, a tak naprawdę...Dawidek pisze: Trochę brakowało tu AJ'a, bo to w końcu jego biura zostały zniszczone.
To było strasznie głupiemailo pisze:Ostatnio w serialu pojawił się nowy bohater - Bóg
Zakończenie fajne i na pewno lepsze dla niespoilerowców, ja wiedziałem odnośnie kasety, tym samym Dawidek dostał swoją odpowiedź czy kamera coś nagrałamailo pisze:Szczególnie zakończenie, gdzie się nakładają rózne sceny
Tak ona jest super, Dawidek Ty tez jej fanem?Mareczek pisze:Z odcinka na odcinek lubię ją coraz bardziej,
Też kibicuję Meg i Benowi. jednak patrząc obiektywnie, to można jeszcze usprawiedliwić działanie Marii tym zanikiem pamięci. po prostu jak spotkała Bena po amnezji to tak jakby zobaczyła obcego człowieka, więc co miała czuć do niego? Zaprzeczała uczuciom, bo faktycznie ich nie było , a jeszcze Meg była jej przyjaciółką. potem sytuacja się zmieniła, bo przypomniała sobie wszystkie wspomnienia, ślub, wspólne chiwilę itp a jej przyjaciółką okazała się Annie a nie Meg.Mareczek pisze: Maria wreszcie pokazała pazurki i jest strawniejsza do oglądania, choć nadal jej nie lubię. Tak się zarzekała przed 500 odcinkiem, że nie chce rozdzielać Meg i Bena, że to super para i nie będzie im stawać na drodze do szczęścia. Dokładnie pamiętam, gdy zaprzeczała, gdy Carmen czy Meg mówiły jej, że na pewno po odzyskaniu pamięci zmieni zdanie. I co? Jednak Meg miała rację. Cieszę się jednak, że nie patrzy już biernie na rozwój wydarzeń tylko walczy o swoje. Mimo, że nie przepadam za tym wątkiem, to kibicuję jednak Meg, a nie Marii
Tak, zgadzam się. Bóg powinien być w czołówce. Mam wrażenie, że najczęstszym zwrotem w serialu jest "Oh, my God".mailo pisze:Ostatnio w serialu pojawił się nowy bohater - BógCiekawe czy będzie w czołówce?
![]()
Końcówka odcinka była świetna. Francescę jednocześnie zatkało, zamurowało i kto wie co jeszcze.mailo pisze:Czy nie uwazacie , że dzisiejszy odcinek z kaseta był wspaniały:) ?
Francesca jest ciekawą postacią, ale nie zaliczam jej do ulubionych. Momentami ta dziewczyna mnie irytuje. Aktorka grająca jej rolę jest dobra.Adex-fan Brooke pisze:Tak ona jest super, Dawidek Ty tez jej fanem?
Jak zawsze świetne, bo bohaterowie mówią po polskuAdex-fan Brooke pisze:Jak wrażenia po nim?
Haha wiesz mało mu że 2 brunetki walczą o niego, to jeszcze muszą jakąś blond dorzucićMareczek pisze: Zastanawiające są dwie rzeczy - parę odcinków temu, ktoś zadzwonił do domu Bena, ale nie nagrał się na automatyczną sekretarkę. A dziś jakaś blondynka leciała samolotem i trzymała na kolanach portret Bena. Coś się szykuje