Dr Quinn

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
B@r
x 62

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: B@r »

Przecież to tylko żart tego kanału. :wink:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Post autor: Adex-fan Brooke »

No tak wygląda, ale czy nie będzie jednak gdzieś jakieś filmiku w pełni? lub prawdziwego nowego epilogu? :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo
x 27

Post autor: mailo »

Jeżeli to tylko żart to naprawdę zadali sobie wiele trudu, żeby ściągnąć całą ekipę serialu ponagrywać te sceny, przygotować kostiumy i charakteryzację "tak dla żartu" :lol:
Awatar użytkownika
B@r
x 62

Doktor Quinn od lutego na TVS! :D
Serial Dr Quinn w Telewizji TVS od poniedziałku do piątku o godz. 11.20 oraz od wtorku do czwartku o godz. 20.00.
Trochę nie rozumiem tej emisji. Poza poniedziałkiem i piątkiem będą dziennie dwa odcinki, czy jak?

Po wczorajszej wiadomości z "Dynastią" mam wrażenie, że CBS Drama wyprzedaje swoje archiwa bo upada. :lol:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
mailo
x 27

Post autor: mailo »

B@r pisze: Po wczorajszej wiadomości z "Dynastią" mam wrażenie, że CBS Drama wyprzedaje swoje archiwa bo upada. :lol:
Wszystkie kanały CBS zostały wycofane z oferty Vectry, już są niedostępne.
Awatar użytkownika
B@r
x 62

Od jutra Dr. Quinn wraca do TVP1! Emisja od poniedziałku do piątku o 10.35.
Z tej okazji założyłem grupę na FB, bo wierzę, że fani teraz trochę odżyją.
Zapraszam do lajkowania i dyskusji - https://www.facebook.com/doctorquinnpoland/
:D
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Przedwczoraj TVP1 wyemitowała ostatni odcinek "Dr. Quinn", tymczasem wczoraj zaczęła ją od początku ::plask wczolo:

Nie mam nic do tego serialu, ale to jest chyba lekka przesada i wstyd dla TVP, że nie ma niczego innego do zaoferowania. Nawet z klasyków, bo wiadomo, że to lepsze niż cokolwiek nowego z ich propozycji :lol:
Dawidek
Administrator
x 85

Post autor: Dawidek »

Orson Bean nie żyje. Zginął w wypadku komunikacyjnym - został potrącony przez samochód. Miał 91 lat: https://swiatseriali.interia.pl/newsy/s ... Id,4315336 .

Niedawno mogliśmy go oglądać w epizodycznej roli w "MnS", w której grał rolę współpasażera Liama wracającego z Australii.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dawidek pisze:Orson Bean nie żyje. Zginął w wypadku komunikacyjnym - został potrącony przez samochód. Miał 91 lat: https://swiatseriali.interia.pl/newsy/s ... Id,4315336 .

Niedawno mogliśmy go oglądać w epizodycznej roli w "MnS", w której grał rolę współpasażera Liama wracającego z Australii.
Był też znany z "Gotowych na wszystko". Bardzo mi go żal, zwłaszcza, że zamiast spokojnie umrzeć w tym wieku to zginął tragicznie. Bardzo współczuję jego żonie czyli Pam z "Mody na sukces".
Ostatnio zmieniony 2020-02-09, 22:11 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 1 raz.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Marcus
x 17

Post autor: Marcus »

Nie wiedziałem, że Pam z "MnS" była jego żoną. Wielka szkoda, że zginął zamiast - tak jak piszesz Adex - umrzeć śmiercią naturalną. To dobrze, że mogliśmy go jeszcze zobaczyć w polskich odcinkach "MnS".
Ostatnio zmieniony 2020-02-09, 22:12 przez Marcus, łącznie zmieniany 2 razy.
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe, Smiley, Sex Education, Królowa
ODPOWIEDZ