Dr Quinn
Dr Quinn
Hej
Tego tematu chyba jeszcze nie ma, przynajmniej ja nie zauważyłam. Więc piszczcie o aktorach, serialu i wszystkim z czym Wam się kojarzy.
Tego tematu chyba jeszcze nie ma, przynajmniej ja nie zauważyłam. Więc piszczcie o aktorach, serialu i wszystkim z czym Wam się kojarzy.
-
Boldmaniak
- Marek Forrester
-
Ryan Lavery
- Adex-fan Brooke
Mnie też się bardzo podobał, dali go po zakończeniu emisji "Dynastii Colbych" w niedziele na Tvp1, niedawno powtarzali pierwsze odcinki na Tvp2. Oglądałem chyba wszystkie odcinki, ale potem były trochę nudne i naciągane, śmiałem się sam że dr Michaela umiała zoperować wszystkich nożem i widelcem
jeszcze ostatnia seria była trochę ciekawsza
Serial kręcono od 1993 do 1998 roku i jeszcze powstały 2 epilogi z roku 1999 i z roku 2001 - ,,Dr Quinn-serce na dłoni" - na szczęście pokazano je na Tvp1.
Oto opis tegoż serialu z tej strony: http://www.filmweb.pl/FilmDescriptions?id=93754#93754 :
Ten przebojowy serial, którego akcja rozgrywa się na Dzikim Zachodzie opowiada o przygodach wykształconej na Harvardzie lekarki, która porzuciwszy wygody życia w Bostonie rozpoczyna praktykę w przygranicznym miasteczku Colorado Springs. Pomysł, by kobieta była lekarzem nie jest dobrze widziany w czasach tuż po wojnie secesyjnej. Pomimo tego dr Quinn udaje się zdobyć zaufanie mieszkańców miasteczka, miłość trójki osieroconych dzieci, które ostatecznie sympatyczna pani doktor adoptuje oraz zainteresowanie Byrona Sully, samotnego trapera z gór.
Serial ten zdobył kilka nagród
Główne role grali:
Jane Seymour: Dr. Michaela 'Dr. Mike' Quinn
Joe Lando: Byron Sully
Jim Knobeloch: Jake Slicker
Helene Udy: Myra Bing (1993-1996)
Barbara Babcock: Dorothy Jennings
Orson Bean: Loren Bray
Alley Mills: Marjorie Quinn (1993-1997)
Erika Flores: Colleen Cooper (1993-1995)
Chad Allen: Matthew Cooper
Jessica Bowman: Colleen Cooper/Cook (1995-1998
Jonelle Allen: Grace
Shawn Toovey: Brian Cooper
Frank Collison: Horace Bing
Natalia Andriejczenko: księżniczka Nazimova (1997)
John Schneider: Daniel Simon (1997-1998)
(tu też wsparłem się informacją z tego linku)
zdjęcie z ostatniej serii:

Nowa fotka Jane:

Serial kręcono od 1993 do 1998 roku i jeszcze powstały 2 epilogi z roku 1999 i z roku 2001 - ,,Dr Quinn-serce na dłoni" - na szczęście pokazano je na Tvp1.
Oto opis tegoż serialu z tej strony: http://www.filmweb.pl/FilmDescriptions?id=93754#93754 :
Ten przebojowy serial, którego akcja rozgrywa się na Dzikim Zachodzie opowiada o przygodach wykształconej na Harvardzie lekarki, która porzuciwszy wygody życia w Bostonie rozpoczyna praktykę w przygranicznym miasteczku Colorado Springs. Pomysł, by kobieta była lekarzem nie jest dobrze widziany w czasach tuż po wojnie secesyjnej. Pomimo tego dr Quinn udaje się zdobyć zaufanie mieszkańców miasteczka, miłość trójki osieroconych dzieci, które ostatecznie sympatyczna pani doktor adoptuje oraz zainteresowanie Byrona Sully, samotnego trapera z gór.
Serial ten zdobył kilka nagród
Główne role grali:
Jane Seymour: Dr. Michaela 'Dr. Mike' Quinn
Joe Lando: Byron Sully
Jim Knobeloch: Jake Slicker
Helene Udy: Myra Bing (1993-1996)
Barbara Babcock: Dorothy Jennings
Orson Bean: Loren Bray
Alley Mills: Marjorie Quinn (1993-1997)
Erika Flores: Colleen Cooper (1993-1995)
Chad Allen: Matthew Cooper
Jessica Bowman: Colleen Cooper/Cook (1995-1998
Jonelle Allen: Grace
Shawn Toovey: Brian Cooper
Frank Collison: Horace Bing
Natalia Andriejczenko: księżniczka Nazimova (1997)
John Schneider: Daniel Simon (1997-1998)
(tu też wsparłem się informacją z tego linku)
zdjęcie z ostatniej serii:

Nowa fotka Jane:

Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ja pamiętam, ze kiedyś go oglądałem, ale to byly czasy pierwszej klasy lub jeszcze wcześniejsze. Ale całość bardzo mi się podobała.
Najbardziej pamiętam czołówkę, jak ona jedzie na wozie(?) z dziećmi. Był chyba raz też odcinek, jak w tym miasteczku była burza i coś tam dalej z tego wyniknęło....
Najbardziej pamiętam czołówkę, jak ona jedzie na wozie(?) z dziećmi. Był chyba raz też odcinek, jak w tym miasteczku była burza i coś tam dalej z tego wyniknęło....
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Mary Alice Young.
Mi ten serial przypomina dziecinstwo , jak byłem mały zawsze oglądała to moja mama , czasem razem z nią oglądałem . Kiedyś nawet mi się podobał , ale teraz już stał się nudny.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Adex-fan Brooke
Znowu powtarzają pierwsze odcinki
A "Statku miłości" nie ma już 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- kimberly1990
To tak jak jakimberly1990 pisze:Pamietam jak emitowali ten film, kiedy bylam jeszcze mala dziewczynkaMialam moze z 6 lat xD Moja mama bardzo lubila "Dr Quinn" a ja zawsze ogladalam z nia
Teraz tez czasem ogladam po powrocie ze szkoly, no a chwile pozniej oczywiscie "Mode..."
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195