Jednym z doktorów będzie Paul Adelstein.Zagra doktora Coopera Freedmana .Już czekam na jedo związek z Addison

[shadow=black]No wlasnie mi sie tez wydaje, ze jezeli juz to raczej z nim, ale w sumie zobaczymy.wiwi pisze:[shadow=black]Skończyłam oglądać trzecią serię i w odcinkach 3x22 i 3x23 można było poznać bohaterów tego nowego serialu z Addison. Niestety nie spodobało mi sięSzkoda, że tym sposobem pozbędziemy się takiej fajnej postaci, ale może jednak ten serial nie wypali i babka wróci do Seattle
A jeśli miałaby mieć tam romans to raczej nie z Kellermanem tylko z tym gliniarzem z The Nine (bo też tam gra
) [/shadow]
Ostatnio zmieniony 2007-05-22, 20:43 przez Liason-fanka, łącznie zmieniany 1 raz.
Goku pisze:Dziewczynka z jądrem?? Przecież kiedyś był już facet z jajnikiem...
Tak,zgadzam się!Wczorajszy odcinek był boski!!!katarzynka pisze:Wczorajszy odcinek to jeden z najlepszych do tej pory, emocjonujący, podtrzymujący chęć zobaczenie "co się stanie", zachwyconam![]()
![]()
Tą dziewczyne z karetki,która trzymała rekę w jamie ciała pacjentaGabra, końcówka była taka, że dziewczyna ze strachu wyciągnęła tą rękę i wybiegła, wszyscy (Burk, Christina i ktoś tam jeszcze) padli na ziemię a Meredith nie, bo ona za tą dziewczynę przytrzymała pocisk. Odcinek skończył się tak, że Merd stała z palcem w pacjencie i powtarzała "what did i do". Nie wiadomo więc co z Bailey, jej mężem i w ogóle całym szpitalem...
Czekam na następny odcinek, bo choć podejrzewa, że nie wybuchli to chcę być pewna
Goku,no przecież musi być kontynujacja.Jak sobie wyobrażasz,że następny odcinek się zacznie normalnie jakby nigdy nicGoku pisze:Może mi ktoś napisać czy następny odcinek będzie kontynuacją tego?? Bo ten się głupio skończył... A jeśli tak to jestem wściekły bo w sobotę wyjeżdżam i nie obejrzę dalszego ciągu tej akcji z pociskiem