Sunset Beach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
livi

Post autor: livi »

Vanessa Dorman była sympatyczniejsza, ale jedna i druga grały dobrze swoją rolę, ponieważ moim zdaniem Caitlin #1 miała być taka słodka i naiwna, a Caitlin #2 naiwna, wredna i mniej sympatyczna i to się udało. Caitlin #1 chyba nie dałaby rady być wredna dla Olivii i prędzej zrozumiałaby, że Trey, to jej brat i jakoś by się dogadały.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

livi pisze: Caitlin #1 chyba nie dałaby rady być wredna dla Olivii i prędzej zrozumiałaby, że Trey, to jej brat i jakoś by się dogadały.
Hmmm czy ja wiem? A pamiętasz jak się dowiedziała o rzekomym romansie Cole'a i Beth? Chyba dobrze zagrała te sceny.

Dzisiejszy odcinek przywiódł refleksję - W "Pokoleniach" szalona ciotka Mary ukryła brylanty w głowie łosia, a w SSB nie mniej szalona ciotka Beth ukryła rewolwer w du...e indyka. :lol: :serce:
Awatar użytkownika
livi

Tak wkurzyła się wtedy, ale od razu rozmawiała z Bette i jakoś umiała się z tym pogodzić. A Caitlin #2 dobrze odgrywa rolę takiej wrednej i "trudnej do przejścia", chciałaby za wszelką cenę odebrać Trey'a Olivii. Nie ma do niego żadnych praw, nie dostała go dlatego, że matka się go wyrzekła, tylko porwano go. Tylko dzięki litości Olivii może go widzieć, bo gdyby to była obca kobieta, t zabrałaby dziecko bez skrupułów i by nic taka Caitlin nie mogła robić.

Chętnie oglądnęłabym Pokolenia, bo za wiele lat nie miałam jak oglądałam pierwszy raz i już tak nie pamiętam nawet bohaterów poza Sam i jej matką? Kylem, ciotką Mary, chyba Ruth i jej mężem. Jeszcze chyba była jakaś Monika w ciemnych włosach, koleżanka Sam?
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

livi pisze: A Caitlin #2 dobrze odgrywa rolę takiej wrednej i "trudnej do przejścia", chciałaby za wszelką cenę odebrać Trey'a Olivii.
Mi się ją nawet przyjemniej ogląda jak taka jest:D Co do "Pokoleń" to naprawde cienko, żeby znaleźć cokolwiek w necie na temat serialu, nawet pojedyncze sceny :( Zerkaj czasem do tematu na forum "pokolenia" czasem coś tam wrzucam, ale jak mówię mało jest.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

livi pisze:Chętnie oglądnęłabym Pokolenia, bo za wiele lat nie miałam jak oglądałam pierwszy raz i już tak nie pamiętam nawet bohaterów poza Sam i jej matką? Kylem, ciotką Mary, chyba Ruth i jej mężem. Jeszcze chyba była jakaś Monika w ciemnych włosach, koleżanka Sam?
Monica i Jason. Dooreen Jackson i tyle jeszcze pamiętam. Chętnie bym wrócił. NBC tworzy dobre soapki.

Bette, mimo że jest postacią drugoplanową, to jednak jednak jest genialna! Oby jej było więcej. :serce:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No to przy okazji zdradzę wam niespodziankę, że wgram 5 odcinków Pokoleń po polsku wkrótce, w tym ostatni. Cierpliwie śledźcie profil Seriale warte uwagi gdzie pojawi się informacja za jakiś czas :) https://www.facebook.com/serialewarteuwagi8/?fref=ts
A co do SB mam nadzieję, że oglądacie nawet jeśli na profilu SB odcinki z opóźnieniem się pojawią, opóźnienie zawsze wynika z naszego braku czasu na przygotowanie opisu odcinka. Obecnie brak nowych odcinków po polsku, ale jeszcze będą więc spokojnie ;)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Adex, nie przejmuj się tym, sam mam opóźnienia w oglądaniu "SB". :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

"Dzisiejszy" odcinek już na profilu Sunset Beach, zachęcam do komentowania bo zakończył się szokującym zwrotem akcji jakby znikąd :)
Ogólnie napiszcie co obecnie sądzicie o postaciach, jak przeglądam komentarze na YouTube to ludzi czasem denerwuje Meg, że zrobiła się z niej taka trochę zazdrosna bitch oraz Benjiego nazywają irytującym, chwalą fantazje Annie, krytykują Michaela, że ma jakieś problemy z wybaczeniem Vanessie, krytykują też Sarę, rozpływają się nad atrakcyjnością Antonio i zadziwiają jak sprawnie Gabi okłamuje wszystkich na zawołanie...
Spotkałem się też ze stwierdzeniem, że Emily przynudza słodkością i nie pasuje na córkę dowcipnej energicznej Beth i tu się zgodzę.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Jestem po 570 odcinku.

Znowu trzeba pochwalić Annie za fantazje. "Jerry Springer", "Koło fortuny", przesłuchania i tak dalej. Ona ma bujną wyobraźnię.

Trzeba będzie poprosić Bette o przepis na indyk nadziewany pistoletem. :serce: :serce:

Domyślam się, kto podłożył broń w mieszkaniu Bette. Nie chcę na razie zdradzać swoich przypuszczeń. Myślę, że to faktyczny zabójca Francesci.

W "SB" praktycznie wszystkie postacie są dość wyraziste i trudno jakiejś nie lubić. Prędzej komuś nie kibicuję. :D
Awatar użytkownika
livi

Fantazje Annie są super. Pamiętam, że je nagrywałam na kasety, ale nie mam jak przegrać na komputer, bo chętnie podzieliłabym się tym co mam. Trochę lat temu przegrywałam parę rzeczy m.in. odcinek chyba 627 ze snem Bette, ale nie wiem czy uda mi się go znaleźć.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

livi pisze:Fantazje Annie są super. Pamiętam, że je nagrywałam na kasety, ale nie mam jak przegrać na komputer, bo chętnie podzieliłabym się tym co mam. Trochę lat temu przegrywałam parę rzeczy m.in. odcinek chyba 627 ze snem Bette, ale nie wiem czy uda mi się go znaleźć.
Ja go mam i pojawi się na profilu gdy nadejdzie jego czas ;)
Awatar użytkownika
livi

Przeszukałam kilka płyt i okazało się, że go mam :)
Dawidek
Administrator

livi, jeśli masz jakieś odcinki po polsku, to skontaktuj się z umieszczającymi filmy na profilu. Może są jakieś metody, by "ożywić" stare nagrania. :D Pewnie będą one karkołomne, ale zawsze coś. :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Dlaczego mają być karkołomne? :lol:
Masz livi więcej odcinków? Obecnie na profilu jesteśmy na 575 https://www.facebook.com/sunsetbeachpoland/?fref=ts Będzie jeszcze trochę po polsku odcinków.
Dawidek
Administrator

Adex, bo różnice technologiczne mogą namieszać. :wink: Ale skoro to jest do przeskoczenia. :wink:

Warto zwrócić uwagę na dwie rzeczy.

Big Bear - miejsce, gdzie zawitali Antonio i Gabi, szukając śladów po Francesce. To już skojarzenie z "MnS", jak wiadomo, Forresterowie mają tam swój domek. Ta miejscowość chyba istnieje naprawdę.

Po drugie - ostatnio jest sporo retrospekcji z udziałem Caitlin. Te sceny były z Caitlin nr 1, więc musiano je dograć z nową aktorką.
ODPOWIEDZ