Sunset Beach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Po tym jak sekrety "Wesołej rodzinki" wyszły na jaw i teraz Trey jest tak w centrum, że wszyscy prawie wyrywają go sobię z rąk i po pojawieniu się Benjego, który wywrócił życie bohaterów do góry nogami proponuję ankietę.

Które dziecko namieszało więcej w życiu bohaterów:

a)Trey
b) Benji

:lol:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Trudno określić czy Benji, aż tak bardzo namieszał w życiu Meg i Bena, bo oni rzadko kiedy mieli choć chwilę spokoju :lol:
Dawidek pisze:Big Bear - miejsce, gdzie zawitali Antonio i Gabi, szukając śladów po Francesce. To już skojarzenie z "MnS", jak wiadomo, Forresterowie mają tam swój domek. Ta miejscowość chyba istnieje naprawdę.
No pewnie, że istnieje :wink: https://pl.wikipedia.org/wiki/Big_Bear_Lake_(miasto)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Za wcześnie na etapie odcinków, które oglądamy aby twierdzić, że Benji namieszał w życiu postaci, ale wszystko jeszcze przed nami z tym wątkiem... :twisted: :twisted:
A obecnie co do zabicia Francescki kto uważnie ogląda na pewno już dostrzegł kto jest niewinny?
Proponuję raczej ankietę co powinna zrobić Gabi
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo

Ok to niech Dawidek wykasuje post:) Myślałem że samo wprowadzenie się Marii ze względu na syna, brak ślubu Bena i Meg, brak rozwodu Bena i Marii, ustalenia opieki, załamanie Meg i jej rozdarcie między między Benem a Benjim, z którym teraz musi jakby walczyć, rozdarcie bena pomiędzy Meg, pracą zawodową a synem to można nazwać zamieszaniem, ale skoro wg was wszyscy dalej żyją jak gdyby nigdy nic ;)
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Mi bardziej chodziło o to, że nawet to wszystko co wymieniłeś to dla nich codzienność - ile oni już przeszkód mieli na swojej drodze? Przez to mają wprawę :mrgreen:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Mailo, Twojego posta usuwać nie będę, nie widzę sensu. Niech zostanie. :P

Mam inny pomysł na ankietę, uruchomię ją jutro. A pytanie brzmi: Kto powinien mieć prawo do wychowywania Trey'a? Olivia czy Caitlin? A może ktoś inny? :D

Adex, zaproponuj opcje do ankiety dotyczącej Gabi. Będzie ona następna w kolejności, po tej o Trey'u. :wink:
Awatar użytkownika
livi

Post autor: livi »

Prawo do opieki nad Trey'em powinna mieć Olivia. Nie widzę powodów by Caitlin miała go wychowywać, tym bardziej jak widać, że jest zepsuta jak jej ojciec. Olivia nie porzuciła Trey'a, a Caitlin nie zdobyła go legalnie. Wiemy, że go przez rok wychowywała, ale im szybciej zrozumie, że jest jego siostrą tym lepiej dla wszystkich.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dawidek pisze:Adex, zaproponuj opcje do ankiety dotyczącej Gabi. Będzie ona następna w kolejności, po tej o Trey'u.
Co Gabi powinna zrobić?
1) Powiedzieć Ricardo prawdę i prosić o bycie z nim
2) Nie mówić prawdy, wziąć ślub z Ricardo
3) Wyjechać bez słowa
4) Uwodzić Antonio lub z nim uciec
5) Wziąć się za innego faceta z Sunset Beach :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Zgodnie z wczorajszą zapowiedzią, uruchamiam ankietę na temat tego, kto powinien wychowywać Trey'a. Głosowanie potrwa tydzień, każdy z Was ma do dyspozycji jeden głos.

Adex, dzięki za propozycje. Po zakończeniu rozpoczynającej się ankiety, uruchomię tę, którą proponujesz. :wink:
Awatar użytkownika
mailo

Trochę dziwna ta ankieta, a Gregory? Przecież to on najbardziej o niego walczy.
Awatar użytkownika
mailo

Dzisejszy odcinek świetny! Super sceny z Gabi, Carmen, Caitlin, Colem, Marią i Antonio. Nawet ta pani prokurator chociaż epizodyczna, wniosła sporo ciekawej gry aktorskiej. A najlepszy hit to jak Carmen mówi do Marii:" Myślałam, ze Gabi była z kochankiem a ona była tylko z Antonio-twoim bratem. Jak mogłam się tak pomylić co do Gabi" ::cojest::
Dawidek
Administrator

mailo pisze:Trochę dziwna ta ankieta, a Gregory? Przecież to on najbardziej o niego walczy.
Wiem, że Gregory jest tu interesowny, ale wziąłem pod uwagę głównie biologiczną matkę oraz kobietę, która przez ostatni rok faktycznie go wychowywała - czyli Caitlin. To ona mają na niego największy wpływ.
Dawidek
Administrator

W związku z weekendowym brakiem dostępu do forum, przedłużyłem o 2 dni głosowanie w ankiecie na temat Trey'a. Oddawać swoje głosy będzie można do środowego wieczora.
Dawidek
Administrator

Przyszedł czas podsumować ankietę na temat Trey'a. Zagłosowały 4 osoby, które odpowiadały na pytanie, kto powinien wychowywać chłopca. Wyniki przedstawiają się następująco:

Caitlin - 0 (0%)
Olivia - 3 (75%)
Caitlin i Olivia razem - 1 (25%)
ktoś inny - 0 (0%)

Zdecydowana większość z Was uznała, że wychowywanie Trey'a to powinność Olivii.

Dziękuję za udział w głosowaniu. Jutro rozpocznie się nowa ankieta, zaproponowana przez Adexa, na temat Gabi.
Dawidek
Administrator

Zgodnie z zapowiedzią, zapraszam do udziału w tygodniowej ankiecie na temat Gabi, której pomysłodawcą jest Adex - fan Brooke. Zmodyfikowałem nieco opcje w ankiecie - zmiany stylistyczne. Głosujący mają do dyspozycji po jednym głosie, zabawa potrwa przez tydzień. Zachęcam do licznego udziału w głosowaniu. :wink:
ODPOWIEDZ