Bieżące odcinki cz. 1
No nie wiem co sie wam nie podobalo u Macy, kobieta zmienna jest wiec wiec fajnie jak sobie czasem zmieni kolor wlosow zreszta nie musi byc zaraz blondynka zeby dobrze wygladac
A dzisiaj odcinek mi sie strasznie podobal Stef w koncu podjela meska decyzje (heh) i postanowila sie rozrawic z Brook a zwazywszy na to jak Brook zaszla jej za skóre to i tak wykazywala wiele cierpliwosci przez te wszystkie lata
A dzisiaj odcinek mi sie strasznie podobal Stef w koncu podjela meska decyzje (heh) i postanowila sie rozrawic z Brook a zwazywszy na to jak Brook zaszla jej za skóre to i tak wykazywala wiele cierpliwosci przez te wszystkie lata
- Marek Forrester
Ah, ależ Stephanie była dzisiaj zdesperowana, była gotowa na wszystko, wybuchła, już dłużej nie mogła tłumić w sobie niechęci i nienawiści do Brooke. Jaka Brooke zrobiła się malutka kiedy Stephanie zaczeła nią pomiatać... Stephanie pokazała kto jest górą.
Taylor jest kompletnie przyłamana, nie wierzy w to ,że może być chora ale już spekuluje i obmyśla co będzie robić jeśli okaże się ,że ma gruźlicę. Ridge próbował zachować zimną krew...
Taylor jest kompletnie przyłamana, nie wierzy w to ,że może być chora ale już spekuluje i obmyśla co będzie robić jeśli okaże się ,że ma gruźlicę. Ridge próbował zachować zimną krew...
Nobody does it better
No jak ktos nie oglądał dzisiaj odcinków to radzę od razu popełnić samobójstwo
To była prawdziwa kulminacja konfliktu Stephanie vs Brooke. Wspomnienia Stefy były tego genialnym podsumowaniem. A scena w domku w górach to faktycznie jak z horroru. Rzadko widzi się Stephanie w takim amoku biegającą z pogrzebaczem i rozbijającą kieliszki.Poza tym chyba odjęło jej rozum żeby aż dusić Brooke. Odcinki rewelacja po prostu!!!!
- alexisjunior
Kimberly przyszla do Brooke zeby ja wyzwac za to ze spotyka sie z Thornem, ale sama ciagle lazi za Rickiem mimo iz on jest zonaty, a przeciez Macy i Thorne nie sa malzenstwem. niech ona lepiej najpierw spojrzy na to co sama robi
a dopiero potem przychodzi do Brooke(ktora swoja droga ja lubi i jej pomaga).
Steph zachowała się jak pospolity psychopata, który musi krzyczeć, wyzywać i bić.Alexander pisze:Jaka Brooke zrobiła się malutka kiedy Stephanie zaczeła nią pomiatać... Stephanie pokazała kto jest górą.
- Marek Forrester
Bardzo mi się podobały wspomnienia Stefani, Brook w różnym wieku, w róznych fryzurach. Jeden wniosek się nasunął, ich znajomość ciągnie się przez całe lata, Brooke w tym czasie wygląda coraz lepiej i nadal tak będzie, a Stephani niestety nie
Przypomniało mi sie jak kiedyś nie lubiłam Brooke. Teraz raz ja lubie raz nie.
Kim jak zwykle nijaka, coraz chudsza wyglada jak śmierć w tych spodniach, bleee
Przypomniało mi sie jak kiedyś nie lubiłam Brooke. Teraz raz ja lubie raz nie.
Kim jak zwykle nijaka, coraz chudsza wyglada jak śmierć w tych spodniach, bleee
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Obrzydliwe jest to co robi Brooke teraz! Ta cała sytuacja z nią...Brooklyn pisze:Stwierdzanie faktów jest obrzydliwe?B@r pisze:
Nie nabijam się...![]()
Tylko stwierdzam fakty...![]()
To obrzydliwe....
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".