Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
bethy

Post autor: bethy »

No nie wiem co sie wam nie podobalo u Macy, kobieta zmienna jest wiec wiec fajnie jak sobie czasem zmieni kolor wlosow zreszta nie musi byc zaraz blondynka zeby dobrze wygladac

A dzisiaj odcinek mi sie strasznie podobal Stef w koncu podjela meska decyzje (heh) i postanowila sie rozrawic z Brook a zwazywszy na to jak Brook zaszla jej za skóre to i tak wykazywala wiele cierpliwosci przez te wszystkie lata
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Ah, ależ Stephanie była dzisiaj zdesperowana, była gotowa na wszystko, wybuchła, już dłużej nie mogła tłumić w sobie niechęci i nienawiści do Brooke. Jaka Brooke zrobiła się malutka kiedy Stephanie zaczeła nią pomiatać... Stephanie pokazała kto jest górą.

Taylor jest kompletnie przyłamana, nie wierzy w to ,że może być chora ale już spekuluje i obmyśla co będzie robić jeśli okaże się ,że ma gruźlicę. Ridge próbował zachować zimną krew...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

A ja liczę na to, że przyjedzie Thorne i odciągnie swoją mamuśkę :twisted: od Brooke.
Ale fakt odcinki były dzisiaj ciekawe :D No, może poza scenami z Kim, ale to żadna nowość, bo z nią to rzadko jest ciekawie ::ke::
A sceny z przeszłości były kunsztowne. Miło sobie było to obejrzeć :serce:
Awatar użytkownika
bethy

Post autor: bethy »

A sceny z przeszłości były kunsztowne. Miło sobie było to obejrzeć
No i przypomniec za co sie tak nie lubi Brook ;)
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

No jak ktos nie oglądał dzisiaj odcinków to radzę od razu popełnić samobójstwo :mrgreen: To była prawdziwa kulminacja konfliktu Stephanie vs Brooke. Wspomnienia Stefy były tego genialnym podsumowaniem. A scena w domku w górach to faktycznie jak z horroru. Rzadko widzi się Stephanie w takim amoku biegającą z pogrzebaczem i rozbijającą kieliszki.Poza tym chyba odjęło jej rozum żeby aż dusić Brooke. Odcinki rewelacja po prostu!!!!
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Jutro jest Moda o 16:30.
Nie możecie przegapić... ::jezyk::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
alexisjunior

Post autor: alexisjunior »

Kimberly przyszla do Brooke zeby ja wyzwac za to ze spotyka sie z Thornem, ale sama ciagle lazi za Rickiem mimo iz on jest zonaty, a przeciez Macy i Thorne nie sa malzenstwem. niech ona lepiej najpierw spojrzy na to co sama robi ::kwasny:: a dopiero potem przychodzi do Brooke(ktora swoja droga ja lubi i jej pomaga).
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Alexander pisze:Jaka Brooke zrobiła się malutka kiedy Stephanie zaczeła nią pomiatać... Stephanie pokazała kto jest górą.
Steph zachowała się jak pospolity psychopata, który musi krzyczeć, wyzywać i bić. ::ysz:: I co z tego, że Brooke się jej bała? To nie znaczy, że Steph jest góra. Brooke jest ponad nią. Brooke jest uczuciowa, kobieca, dobra, a Steph jesy nieobliczalna, wstrętna, zakompleksiona. Steph powinna się leczyć, choć i to by jej niestety nie pomogło... ::ysz::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Stephanie miała poczucie ,że jest lepsza, silniejsza i ma władze nad Brooke... Stephanie nie może znieść ,że wszyscy jej bliscy stają się "ofiarami łóżkowymi" Brooke, osoby której szczerze nienawidzi...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
B@r

Dziwisz się Stephanie?
Przecież to kazirodctwo!
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Brooklyn

B@r pisze:Przecież to kazirodctwo!
Nabijasz się ze Stefy?
Awatar użytkownika
B@r

Brooklyn pisze:
B@r pisze:Przecież to kazirodctwo!
Nabijasz się ze Stefy?
Nie nabijam się... ::kwasny::
Tylko stwierdzam fakty... ::kwasny::
To obrzydliwe.... :(
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

Bardzo mi się podobały wspomnienia Stefani, Brook w różnym wieku, w róznych fryzurach. Jeden wniosek się nasunął, ich znajomość ciągnie się przez całe lata, Brooke w tym czasie wygląda coraz lepiej i nadal tak będzie, a Stephani niestety nie :P
Przypomniało mi sie jak kiedyś nie lubiłam Brooke. Teraz raz ja lubie raz nie.
Kim jak zwykle nijaka, coraz chudsza wyglada jak śmierć w tych spodniach, bleee :ziewam:
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Awatar użytkownika
Brooklyn

B@r pisze:
Stwierdzanie faktów jest obrzydliwe?
Awatar użytkownika
B@r

Brooklyn pisze:
B@r pisze:
Stwierdzanie faktów jest obrzydliwe?
Obrzydliwe jest to co robi Brooke teraz! Ta cała sytuacja z nią...
Zablokowany