Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Abec pisze:. [shadow=black]Od Jacka dowiaduje się, że Jakub zginął w Kosowie...

W spoilerach długoterminowych natomiast jest, że Ola, po otrząsnięciu się z żałoby zacznie kręcić z Mirkiem (tym granym przez młodego Stockingera).[/shadow]
No to jest najbardziej szokujące, [shadow=black]Jakub to Jakimowicz? :cry: Pasował do Beaty a ten jakiś Mirek to syn serialowego Pawła będzie ::ke:: ?ciekawe Zakładam ze wypadku Moniki nie pokazali?! :evil: [/shadow] A może jest gdzieś video o uderzeniu Agnieszki?
Ostatnio zmieniony 2008-04-19, 18:10 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 1 raz.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Abec

Post autor: Abec »

Jakub to Jakimowicz ;)

[shadow=black]Ten chłopak grany przez syna Stockingera już był kilka razy, m.in. spędził sylwestra razem z rodzicami Oli oraz namawiał Adama na dragi, nawet była scena gdy przypadkiem spotkali się na ulicy i Konecki usiłował się bronić.

Wypadku Moniki jeszcze nie było.[/shadow]

Nagrań z Klanu jest w Necie niestety bardzo mało.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Właśnie także szukałem video gdzie Mateusz uderza Agnieszkę, moja mama przegapiła ten odcinek a bardzo chce zobaczyć tę scenę.

[shadow=black]Szkoda ,że uśmiercili Jakuba... Fajne miał sceny z Beatą i wyczuwałem chemie, Beata widać była w nim zakochana i mogliby stworzyć piękną i szczęśliwą parę. Mam nadzieje ,że okaże się iż Kuba nie zaginął i wróci...[/shadow]
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

[shadow=black]Ola zakocha się w facecie, ktory przyczynił się (choćby proponując dragi) do śmierci narzeczonego? ::ke:: [/shadow] Coraz dziwiniejszy ten Klan. Ale przez to ciekawszy. Chyba hi hi, bo nadal tylko Abecowe spoilerki czytam :wink:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Primok

Post autor: Primok »

Alexander pisze:Właśnie także szukałem video gdzie Mateusz uderza Agnieszkę[/shadow]
Ja też od dawna już szukam odcinków na necie, ale chyba nima nigdzie, a są nawet m.in. np. MjM na bieżąco :P .
Jak ktoś coś wie to proszę o namiary :: bow :: .
Abec

Kilka dni temu w Metrze ukazał się artykulik na temat serialu. No, moze bardziej na temat gatunku, ale z wyeksponowaniem roli Klanu :] Nawet chciałem go dla Was przepisać, ale pomyślałem, że poczekam, aż będzie w Necie ;) W sumie nie ma tam wiele nowego czy ciekawego ;) , ale wzmianka o MnS cieszy ;)
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Basia Chojnicka i to właśnie przykład, jak świat rzeczywisty miesza się z fikcją ::jezyk::
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Paweł Karpiński, twórca pierwszej polskiej telenoweli "W labiryncie" oraz reżyser "Klanu", rozpoczął pracę nad nowym serialem, który będzie emitowany w Polsacie. Wątek szpitalny jest już w telewizyjnych produkcjach wyeksploatowany, ale sagi o weterynarzach jeszcze nie było. Czy uda im się przywiązać do siebie widzów na dłużej niż kilkanaście odcinków? To okaże się za parę miesięcy, bo pilotażową serię będzie można obejrzeć już latem.
Czyli Polsat zapowiada kolejną operę . Chyba 2 lata temu próbował wcisnąc nam "Będziesz moja" jednak się nie przyjeło.Pewnie dlatego, że leciało kosztem dwóch odcinków Samego Życia . A w Polsce widzowie wola oglądać sprawdzone już produkcje.Cięzko jest się czemuć przebić. Liczę , że ten nowy da radę ale aby tylko nie leciał kosztem SŻ

Ciekawe czy Klan przygotuje coś specjalnego na 1500. odcinek
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Powinni zrobić jakąś większą galę, ale znając życie to zrobią wielkie nic ::plask wczolo: ::ysz::

Dzisiaj w Klanie mieliśmy nauczkę, że nie wolno wagarować ::loll:: Te klanowe rady są niemożliwe ::loll::

A co do Weterynarzy, to ten serial, w którym główną rolę miała zagrać Cichopkowa. Ale zamiast niej wystąpi Magda Wójcik, Paweł Deląg, Monika Dryl, Cezary Morawski i Ela Zającówna. Ciekawe, że serial będzie leciał latem, wtedy zazwyczaj nie ma nic do oglądania, więc może będę oglądał ::ok::

[ Dodano: 2008-04-21, 18:39 ]
[shadow=black]Kilka spoilerów dotyczących Moniki:
- po wypadku marnotrawna córka rodu zamieszka w pokoju Władysława :zeby: ::loll::
- zaprzyjaźnia się z Ciocią Stasią, ale nie dogaduje z Michałem,
- do willi Moniki ktoś się włamie...[/shadow]
Primok

Post autor: Primok »

Ale dzisiaj pojechali po facetach w Klanie, same głupoty gadali - chyba przestanę oglądać :evil: .
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

A co takiego ciekawego mówili?
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Abec

SPOILERY:

[shadow=black]
17:35 KLAN - ODC. 1473

Beata bardzo mocno przeżywa śmierć Jakuba, który zginął w Kosowie. Nie czuje się na siłach iść do pracy, ale umawia się na spotkanie z Rafalskim. Obwinia siebie o to, że trwa w nieudanym związku z Jackiem, a odepchnęła człowieka, który ją naprawdę kochał. Darek narzeka na trudności z naborem pracowników do filii irlandzkiej fabryki serów. Poznawszy wysokość zarobków proponowanych przedstawicielom handlowym, Czesia deklaruje chęć zmiany zatrudnienia. Donata prosi matkę aby na wszelki wypadek nie rozmawiała o niej i jej pracyz Jerzym. Irena przyznaje się, że już miłemu sąsiadowi coś szepnęła. Nowa gospodyni domowa, Mariola, prezentuje swoje zalety przed Koziełłami. Tadeusz jest zachwycony, ale jego entuzjazmu nie podziela Anna. Z restauracji Moniki odchodzi pomocnik kucharza skuszony lepszymi zarobkami konkurencji. Tymczasem Gabriela dostaje od Romana propozycję obsługi żywienia kongresu architektów. Pracownicy obiecują stanąć na wysokości zadania, jednak pod warunkiem, że dostaną podwyżki.

17:35 KLAN - ODC. 1474

Roman uważa, że pracownicy się buntują, ponieważ wykorzystują nieobecność Moniki w restauracji. Gabriela nie wie, jak wybrnąć z impasu. Postanawia jeszcze raz spokojnie porozmawiać z personelem, zanim skontaktuje się ze wspólniczką. Niestety, pracownicy grożą odejściem, jeśli nie dostaną podwyżki. Surmaczowa przynosi Krystynie dobrą nowinę. Dostała od Marioli namiary na świetne, prywatne przedszkole dla Pawełka. Przy okazji wygłasza kilka uwag na temat fachowości nowej pomocy domowej. Stenia zastanawia się, czy jej kuchnia będzie nadal odpowiadać Lubiczom. Michał czeka na Justynę pod domem. Dziewczyna wyraźnie nie ma ochoty na spotkanie. Gabriela nie ma wyjścia i jedzie na Sadybę. Chce osobiście poinformować Monikę o buncie załogi. Ola wciąż myśli o Adamie. Umawia się z Mirkiem licząc, że chociaż z nim będzie mogła porozmawiać o swoim niedawno zmarłym ukochanym.

17:35 KLAN - ODC. 1475

Lubiczowie cieszą się, że Ola znalazła bratnią duszę i jest w lepszym humorze. Mirek proponuje Oli wypad do kina na przegląd filmów iberoamerykańskich w przyszłym tygodniu. Dziewczyna trochę się waha, ale w końcu się zgadza. Michał stawia się w komendzie na przesłuchaniu w sprawie Justyny. Czuje się bardzo niezręcznie, tłumacząc się drobiazgowo z dnia, kiedy okradziono dziewczynę. Policjant wypytuje o aptekę Elżbiety, z której pochodził test na wykrywanie śladów po tabletce gwałtu. Monika postanawia sama rozwiązać konflikt w restauracji. Telefonicznie namawia kucharza, żeby uspokoił ekipę, a wtedy dostanie podwyżkę. Krystyna ma mieszane uczucia po powrocie z rekomendowanego przez Mariolę i Surmaczową przedszkola. Po pierwsze placówka rusza dopiero od września, a po drugie plan zajęć jest przeładowany. Bliźniaki Michała planują spisek....

17:35 KLAN - ODC. 1476

Monika chwali zdolności plastyczne synów Michała. Czesia nie wierzy, że uda się przekonać kierownictwo restauracji do podwyżek. Darek radzi nie odpuszczać. W razie czego zawsze może pracować u niego. Gabriela znowu odwiedza Monikę na Sadybie. Monika nie chce słyszeć o żadnych podwyżkach dla pracowników. Gabriela decyduje się zrezygnować z obsługi kongresu architektów. Mirek zdobył bilety na pokaz filmów iberoamerykańskich. Pokaz zaczyna się jutro, ale dzisiaj chłopak zaprasza Olę do pizzerii. Rozmowa schodzi na Adama. Czesia chwali się Grażynce, że dzisiaj prawie rzuciła pracę. Grażynka martwi się niefrasobliwością kuzynki. Michał cierpliwie czeka na Justynę pod jej blokiem. Justyna wciąż nie ma ochoty na kontakty z nim. Dopóki policja nie ustali, kto ją napadł... nie potrafi nikomu zaufać. Nawet Michałowi.

17:35 KLAN - ODC. 1477

Po wczorajszej rozmowie z Justyną, Michał nie wiąże już z nią swojej przyszłości. Na weekendowy wyjazd zaprasza Kingę z bliźniakami. Koleżanki w sklepie radzą Kindze zacząćpoważnie traktować Michała. Po kolejnej rozmowie telefonicznej z Gabrielą, Monika postanawia pojechać do restauracji. Zwołuje zbuntowaną załogę. Czesia hardo stawia się właścicielce i rezygnuje z pracy. Jacek z tryumfem pokazuje Donacie zawiadomienie o targachkredytów w Berlinie. Obiecuje, że tak wszystko zorganizuje, żeby mogli razem spędzić ten tydzień nie wzbudzając podejrzeń Beaty. Czesia przygotowuje nastrojową kolację i informuje Darka, że będzie pracować u niego. Michał z Kingą wspólnie z dziećmi wybierają się na wspólny weekend.
[/shadow]
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Abec, muszę przyznać, że coraz uważniej czytam Twoje klanowe spoilerki. W ten sposób przyłączam się do pochwał Szogunki. Takie informacje mi całkiem wystarczą i nie muszę oglądać odcinków. Dzięki Tobie wiem, co u Lubiczów i reszty piszczy. Dzięki. :: bow ::
Abec

Luzik, ja je tylko kopiuję, ich autorem przecież nie jestem ;)
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Ja też oglądam średnio jeden odcinek na miesiąc, więc też dziękuję za spoilery, Abec :wink:
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
ODPOWIEDZ