Post autor: mailo »

W obecnych odcinkach najbardziej podoba mi sie to, że w tych sztampowych parach coś sie dzieje. Teraz kiedy Amy ma romans z Seanem, Brad zakochał się w Emily, Casey w Meg a Bette w AJ'u jest o wiele ciekawiej.

Post autor: PetroPython »

Kiedy jest emisja tej soapki (godzina, dni)?

Post autor: Adex-fan Brooke »

PetroPython pisze:Kiedy jest emisja tej soapki (godzina, dni)?
W CBS Drama powtarzają od poniedziałku do piątku o 6.00 i 7.00 sezon 2 a na profilu facebookowym https://www.facebook.com/sunsetbeachpoland/?fref=ts zamieszczamy linki na odcinki sezonu 3 z youtube w wersji oryginalnej, każdy odcinek szczegółowo opisany a czasem pojawiają się odcinki z polskim lektorem, w przyszłości jeszcze się pojawią.
Obecnie tydzień zakończył się dramatyczną sceną.
Dawidku i inni jak nadrabianie wam idzie? :)
Coś zamilkliście z komentowaniem.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Wczoraj obejrzałem odcinek 657, jestem dość mocno do tyłu, dystans się powiększył i będzie się zwiększać lub zmniejszać. W ubiegłym tygodniu nie widziałem ani jednego odcinka (nie było mnie w domu przez kilka dni, potem nadrabiałem inne zaległości).

Na ten moment (odcinek 657) moje spostrzeżenia są takie:
- trójkąt Amy - Sean - Emily - wolę, by młody Richards był związany z córką Bette. Amy powinna pomyśleć o innym mężczyźnie. Pogubiłem się już, kim dla tej dziewczyny jest Brad. :wink: ,
- Ricardo - jego negatywne emocje po zobaczeniu taśmy są zrozumiałe. Teraz nie może wiele zrobić, bo jest sparaliżowany. Dla niego katorgą jest oglądanie swojego brata z niedoszłą żoną. Dla Gabi i Antonio, to może nawet i lepiej, ale chyba przyjdzie moment, kiedy będą musieli się z nim skonfrontować,
- Richardsowie - nadal aktualne jest miano "wesoła rodzinka" pod ich adresem. ::rad:: Cle jest ojcem Trey'a, co dodatkowo skomplikowało i tak trudną sytuację. Jeszcze testament Gregory'ego. Ciekawe, co on wykombinował, włamując się do swojego biura. Jeszcze próba ucieczki Olivii z Trey'em jeszcze dodatkowo poplątała sytuację, kobieta myślała, że choć trochę rozwikła ten węzeł gordyjski, ale wykazała się naiwnością. Z tego, co rozumiem, Cole nie chce rezygnować ani z syna, ani ze związku z Caitlin - i tu go popieram, a ona i jej matka muszą - przy pomocy rodziny i przyjaciół - wyjaśnić wszystkie spory i wyciszyć negatywne emocje, co nie będzie łatwe.

Odcinki jak zwykle ciekawe. Pomijając fakt, że Benji 3 odcinki szykował się na 1 dzień szkoły, Annie chciała znokautować Cole'a gaśnicą, Emily spoliczkowała 2 razy Seana, zmieniono aktorkę grającą Meg (masakra), a Antonio prawie został "księdzem roku", to jeszcze... kaseta zaczęła znowu krążyć!!! :lol:
Zastanawiające, że Ben nie znalazł żadnego haka na Tess w tym Seatle, byłem pewny że to jakaś straszna kryminalistka, a wszyscy potwierdzili że była idealną nianią (nawet zdjęcia są). O co tu chodzi?

Dawidek pisze: - Richardsowie - nadal aktualne jest miano "wesoła rodzinka" pod ich adresem. :.
Podejrzewam, że to miano pozostanie do konca serialu:D Odkąd członkiem rodzinki stała się Annie jest jeszcze weselej, a teraz ten komiczny wątek z zaginionym wujkiem :lol:

Dobry komentarz mailo :D masz rację znowu kaseta krąży a wesoła rodzinka nadal zabawna, szczególnie to jak Annie podsumowuje ostatnio Olivię, że jest staruchą, np. powiedziała, że Joan Collins mogłaby ją zagrać, ale jest za młoda albo jak zobaczyła straszną figurkę i się jej przestraszyła nazwała ją Olivią i dodała, że nie sorry jesteś ładniejsza, albo Tobiasowi wciskała, że Olivia jest paskudna :lol:
Mareczek a jak Twoje wrażenia z najnowszych wątków??
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: livi »

Jestem do przodu z odcinkami, bo aktualnie oglądam 690 odcinek. Czekają na Was ogromne zaskoczenia. Oglądając SB naście lat temu nie mogłam patrzeć na Meg#2 - tragedia, teraz też mam jej dość. Nawet ciążko ją słuchać, tym bardziej, że teraz lektor jej nie zagłusza. Nie mogłam się doczekać aż wróci Meg#1.

Powiem tylko jedno - zwariowałem. Takiego zwrotu akcji chyba się nikt nie spodziewał. Chciaż tak przez chwilę pomyślałem : "Jaki ten Ben głupi, jednocześnie zwodzi Marię i Meg , to do niego niepodobne" hahaha

Za pierwszym razem byłem w napięciu po tym zwrocie akcji, ciekawe jak Dawidek zareaguje?
Mareczek a jak Ty skomentujesz obecne odcinki? Dawno nic nie pisałeś o wątkach.
Administrator
Administrator

Pewnie skomentuję, ale za jakiś czas. :D Na razie jestem po 664 odcinku, w którym zadebiutował "modowy" Deacon. Ta nowa postać już od kilku odcinków wstecz widniała w openingu "SB". :wink:

Nie wiem która scena była bardziej komiczna - Amy, która schowała panią Moreau w szafie (!) :lol: A potem ona wyszła w futrze Olivii czy Annie udająca przez telefon Rose z tym przesadzonym akcentem :lol:

Mnie też obie rozbawiły i totalnie o nich zapomniałem już :)
Administrator
Administrator

Daleko jestem do tyłu, jeśli chodzi o oglądanie "SB". Za chwilę zabiorę się za 676 odcinek.

Wygląda na to, że niedługo pożegnamy się z CBS Drama, ma on zakończyć nadawanie w Polsce. Ciekawe, czy utną tym razem "SB" gdzieś na końcówce drugiego sezonu, czy go dokończą. Info o decyzji jednej z kablówek o powodach planowanego wyłączenia kanału: http://satinfo24.pl/koniec-cbs-drama-te ... ej-chopin/ . Jakoś mnie to nie dziwi, skoro właściwie od stycznia nie ma premier.

Sydney Penny (grała Samanthę Kelly w "MnS") w roli Meg. Gra dobrze, ale Susan Ward nikt nie zastąpi. Meg, to jest Meg. :D Trochę czasu minie, aż się przyzwyczaję do nowej aktorki.

Co do wątków - eliksir pani Moreau zadziałał i Emily zerwała z Seanem. Dobrze, że chłopak przyznał się do winy. Lepsze to, niż ukrywanie sekretu, a widać wyraźnie, że mu to ciąży.
Antonio liczył na jakiś awans, albo coś w ten deseń, a tutaj jego prywatne sprawy zaważyły o braku pozytywnej decyzji. I jeszcze o tym nie wie. Ricardo ładnie zemścił się na braciszku.
Nieźle Gregory namieszał z tym testamentem. Tobias Richards - teraz cała rodzinka go szuka, w tym zdesperowana Annie, która nawet wejdzie w układ z diabłem, by pozyskać spadek i wzbogacić się.

No to trochę w tyle a jak tam inni? Jak wrażenia odnośnie obecnych wydarzeń? mailo? Mareczek? livi?

Ja jestem na 704 teraz. podoba mi się duet Annie - Amy, w sumie mają wiele wspólnego. Zaskoczyła mnie trochę para Brad - Emily, myślałem że jednak Emily będzie płakać za Seanem a tu niespodzianka.
ODPOWIEDZ