Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Brooke jest dziwna- mówi, że kocha Ridge'a, chociaż parę godzin temu łkała podczas ślubu swojego ukochanego, a nazajutrz pewnie będzie odstawiać szopkę z Dante na śniadaniu z Bridget i Nickiem. ::kwasny::

Między Taylor i Hectorem iskrzy. Szkoda, że Taylor nie poznała bliżej Catlin, nie powiedziałaby wtedy, że wolałaby związek Thomasa z Caitlin, tylko z Amber, której ani Zębirez, ani Gaby nie dorastają do pięt. :twisted:
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

Ale dziś dobre było jak Brooke dokopała Taylor przez telefon. Dla tych którzy przegapili odcinek opowiem o tej sytuacji. Ridge był u Brooke w gabinecie i zostawił tam telefon. Potem Taylor próbowała jakoś naprawić swój związek z Ridge'm i zadzwoniła do niego. Odebrała Brooke, udawała, że myślała, że to Ridge dzwoni i powiedziała coś tam "Wiem, że zostawiłeś u mnie komórkę, przyjdź po nią jutro. Ja też Cię kocham, pa". :lol: Tylko skąd Brooke wiedziała, że akurat Taylor dzwoni, skoro pani doktor dzwoniła z telefonu z pracy Hector'a. :lol:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Mi się wydaje, że Brooke jednak myślała, że to Ridge i tak ironicznie to do niego powiedziała (bo on sobie już za dużo według niej wyobraża). :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
kubeczek

DeaconFan pisze:Mi się wydaje, że Brooke jednak myślała, że to Ridge i tak ironicznie to do niego powiedziała (bo on sobie już za dużo według niej wyobraża). :roll:
Hmmmm, możliwe, ale czy ona nie kocha teraz Nick'a? Zresztą Brooke jest trochę dziwna, niby kocha innego faceta niż Ridge'a całym sercem, jest miłością jej życia, a gdy tylko Ridge staje się wolny to całe jej uczucie znika w ułamku sekundy i przelewa się na Ridge'a. :P

EDIT: Aha, sorry, źle zrozumiałem twój post.

EDIT 2: Faktycznie teraz sobie zdałem sprawę, że według Brooke Ridge przesadził. Ale i tak śmiesznie ta scenka z telefonem wyszła.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Brooke chyba faktycznie z przekąsem powiedziała słowa zacytowane przez Kubeczka.
Taylor chyba tej ironii nie wyczuła.
Taylor i Hector - stanowiliby ciekawą parę, ciekawe, jaka będzie mina Ridge'a, kiedy dowie się, że Tay się s kimś spotyka, o ile ta informacja wyjdzie na jaw.
Dziwię się Brooke, że nie wyśmiała Ridge'a za ten "antypedagogiczny" pomysł rywalizacji między nim a synem.
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Brooke chyba faktycznie z przekąsem powiedziała słowa zacytowane przez Kubeczka.
Taylor chyba tej ironii nie wyczuła.
Zdecydowanie Brooke wypowiedziała te słowa z nutką ironii. Taylor ironii nie wyczuła bo jak usłyszała Brooke to już ją szlag trafił, a po ostatnim zdaniu "ja też Cię kocham" to już nie myślała trzeźwo.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Awatar użytkownika
kubeczek

Dawidek pisze:Dziwię się Brooke, że nie wyśmiała Ridge'a za ten "antypedagogiczny" pomysł rywalizacji między nim a synem.
Ehhh Brooke tylko szuka pretekstu, żeby w jakiejś sytuacji poprzeć Ridge'a, a jednocześnie sprzeciwić się Taylor. Myślę, że Logan domyśliła się, że Taylor nie poparła Ridge'a co do tego pomysłu i dlatego Logan powiedziała, że to świetny pomysł. Założę się, że gdyby RJ był w takiej sytuacji i miał się pojedynkować z Ridge'm to Brooke zachowałaby się tak jak teraz pani doktor. Mimo wszystko w tej sytuacji popieram Taylor, o przyszłości syna nie powinien decydować jakiś głupi pojedynek projektancki. :P
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Bożesz ty mój, jak Brooke wyglądała zabawnie w złudzeniu Nicka. ::loll:: Jeśli Taylor będzie z Hectorem, to mam nadzieję, że nie pokażą jej skąpanej w płomieniach na drabinie wozu strażackiego. :lol:

Patrzenie na skwaszone miny Brooke i Nicka było strasznie nudne, niestety taki też był cały odcinek. Eryk powinien najpierw załatwić sobie rozwód, a nie romansować z Jackie. :roll:
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

I wszystko jasne, już wiadomo, dlaczego wszyscy faceci kleją się do Brooke i nie mogą się od nie uwolnić - ona jest syreną! 8) :D
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Czy coś ciekawego/ważnego/szokującego dzieje się ostatnio? bo ostatnio opuszczam
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Tiril, dziś przegapiłaś megaminy Nick'a, który miał złudzenia, że Brooke go wzywa. Miałem wrażenie, że on wariuje, albo ma schizofrenię.
Brooke też miała smutna minę, ale w porównaniu z jej lubym, nie wariowała.
Fajnie widzieć Eric'a całego w skowronkach. :lol: Bridget również.
dikusia91

Post autor: dikusia91 »

Dzisiaj to padlam ze smiechu jak byla scnena z Brooke-syrena. xD
And though You're invisible, I'll trust the unseen.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Niestety ja też przegapiłem dzisiaj odcinek, z powodu burzy. ::kwasny:: Już myślałem, że nie będzie nic ciekawego (bo streszczenie opisywało tylko wątek Nick'a i Brooke), a tu czytam o jakiś syrenach... :P Chyba nadrobię ten odcinek w internecie. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
dikusia91

Post autor: dikusia91 »

http://www.youtube.com/watch?v=OPdIxvbfc2s

ok 2 min 40 sek. cos niesamowitego :)
And though You're invisible, I'll trust the unseen.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Taylor była dziś niestety bezczelna. Nie mogłem jej słuchać. A z tym przywłaszczeniem sobie nazwiska to już było mega przegięcie. :twisted:

Nick'a i Brooke nie komentuję, tylko podobało mi się jak Massimo gadał o tej syrenie. :lol:
ODPOWIEDZ