Pewnie zrobią jedną przerwe w połowie trwania ale dlaczego tak?
Klan
- Marek Forrester
Alex, podziękuj Platformie i Donaldowi, którego jesteś zwolennikiem "w całej rozciągłości"
Znieśli abonament telewizyjny dla emerytów, więc tym samym zmniejszył się budżet TVP. Na razie o przerywaniu wszystkich programów reklamami tylko się plotkuje, ale to już tylko kwesta czasu, kiedy zostanie to wprowadzone...
Znieśli abonament telewizyjny dla emerytów, więc tym samym zmniejszył się budżet TVP. Na razie o przerywaniu wszystkich programów reklamami tylko się plotkuje, ale to już tylko kwesta czasu, kiedy zostanie to wprowadzone...
- Marek Forrester
Ostatnio znalazłem ciekawą scenę erotyczną z Laurą Łącz.
Uwaga, tylko dla dorosłych!!
http://www.smog.pl/wideo/9040/scena_erotyczna_z_udzialem_laury_lacz/
Uwaga, tylko dla dorosłych!!
http://www.smog.pl/wideo/9040/scena_erotyczna_z_udzialem_laury_lacz/
Nareszcie Michał chce zerwać z Justyną
Cieszę się z takiego obrotu sprawy
Ona od początku mi się nie podobała
Monika była dzisiaj boska
Taka powinna być szefowa
Naprawdę pokazała swoją władzę
I tak trzymać
Osatnio denerwuje mnie Krystyna
robi się taka mdła, chyba że to tylko moje wrażenie
Jej sceny opierają się na jedzeniu śniadanka, i proszeniu sekretatki o kawę
Natomiast ten Mirek, ma taką dziwną twarz
Adam bardziej mi się podobał 
Cieszę się z takiego obrotu sprawy
Monika była dzisiaj boska
Taka powinna być szefowa
Osatnio denerwuje mnie Krystyna
Natomiast ten Mirek, ma taką dziwną twarz
Mareczku, błąd!!
Krystyna nie prosi o "kawę", tylko o "kawkę"
Cały Klan
Zgadzam się, że Monika dzisiaj był rewelacyjna. Te sceny były bardzo sztuczne, ale i tak pękałem na nich ze śmiechu.
Najlepsze, jak dowaliła tym tekstem, że Gabriela nie jest jest przyjaciółką i jeszcze walnęła taką obrażoną minę
Ogólnie fajny jest ten wątek, jak na Klan, to nawet dobrze realizowany.
Dzisiaj oglądając Klan, nasunęła mi się taka myśl, a właściwie dwie myśli. I - bardzo chciałbym zobaczyć Laurę Łącz w JOŚ IV, a druga myśl, to taka, że Klan jest chyba jedynym serialem, który jest realizowany w starym formacie ( w tej starej jakości, nie wiem, jak to fachowo określić ). Mam nadzieję, że po wakacjach zmienia już jakoś.
Krystyna nie prosi o "kawę", tylko o "kawkę"
Cały Klan
Zgadzam się, że Monika dzisiaj był rewelacyjna. Te sceny były bardzo sztuczne, ale i tak pękałem na nich ze śmiechu.
Najlepsze, jak dowaliła tym tekstem, że Gabriela nie jest jest przyjaciółką i jeszcze walnęła taką obrażoną minę
Ogólnie fajny jest ten wątek, jak na Klan, to nawet dobrze realizowany.
Dzisiaj oglądając Klan, nasunęła mi się taka myśl, a właściwie dwie myśli. I - bardzo chciałbym zobaczyć Laurę Łącz w JOŚ IV, a druga myśl, to taka, że Klan jest chyba jedynym serialem, który jest realizowany w starym formacie ( w tej starej jakości, nie wiem, jak to fachowo określić ). Mam nadzieję, że po wakacjach zmienia już jakoś.
- Marek Forrester
Format NOT HD
Monika poprostu wymiata, jest taka chamska i sukowata jak kiedyś a nawet jeszcze bardziej jest złośliwa, ostatnio kiedy Gabriela przedstawiała jej sytuacje z personelem powiedziała ,że "jakiś kucharzyna i kocmołuchy nie będą mi stawiać warunków!"
Monika jest rewelacyjna, pomyśleć ,że to siostra Elżbiety (ogień i woda).
Monika poprostu wymiata, jest taka chamska i sukowata jak kiedyś a nawet jeszcze bardziej jest złośliwa, ostatnio kiedy Gabriela przedstawiała jej sytuacje z personelem powiedziała ,że "jakiś kucharzyna i kocmołuchy nie będą mi stawiać warunków!"
Nobody does it better
Nie ma to jak Klan na poprawę samopoczucia. Zmogła mnie choroba, humor fatalny, ale jak zobaczyłem Bożenkę i jej "nooo booo on poszedł z.... z... z... z tym KOCZKODANEM!".
A w ogóle Bożenka zamknęła się w łazience, a Grażynka podchodzi do łazienki i "co sie stao?".
No jak to co... łazienka jest zamknięta. 
Jak dzisiaj zobaczyłem stare zdjęcie Moniki i Daniela to padłem
I zrobiłem małe poszukiwanie i znalazłem kilka "nowości", które się pojawiły.
- dwie piosenki Izby w aranżacji Piotra Rubika - genialne wykonania
Te wyginanie rękami na końcu mnie rozwala
http://pl.youtube.com/watch?v=ywBWDKxAW_A
- mix scen z Izą. I dowód, ze świetnie poradziłaby sobie w kolejnej edycji Tańca z Gwiazdami
http://pl.youtube.com/watch?v=ZJZJlg7WkKI
- a tego wykonania szukałem chyba od roku i wreszcie znalazłem
Lekka ballada z animowanego Titanica w wykonaniu Izy, takiej jej jeszcze nie słyszeliście: http://pl.youtube.com/watch?v=OP1315bxrnM
I zrobiłem małe poszukiwanie i znalazłem kilka "nowości", które się pojawiły.
- dwie piosenki Izby w aranżacji Piotra Rubika - genialne wykonania
http://pl.youtube.com/watch?v=ywBWDKxAW_A
- mix scen z Izą. I dowód, ze świetnie poradziłaby sobie w kolejnej edycji Tańca z Gwiazdami
http://pl.youtube.com/watch?v=ZJZJlg7WkKI
- a tego wykonania szukałem chyba od roku i wreszcie znalazłem
Tak, ostatnio teksty w Klanie są rewelacyjne
Dzisiaj Pani Surmacz: "Pani Kaczorek może się wypchać. I sama niech się inwigiluje"
I Monika o Michale: On jest taki enfant terrible

Kasieńka jest słodka: "ona dostanie i komputer i aparat fotograficzny i mp3, a ja nic nie dostane?"
Szkoda, że o komunii tylko nam opowiedzą.
Kamila bardzo wyrosła. Ładna dziewczyna i fajnie gra, szkoda tylko, że tak rzadko ją pokazują.
I jestem ciekawy scen z Berlina. Znając Klan, to jeżeli pokażą nam sceny z jakiego hotelu to będzie to szczyt ich możliwości.
Już nie mówię, że mieliby wysłać całą trójkę do Berlina i kręcić sceny pod Bramą Brandenburską, ale niech nam chociaż przed jakąś hotelową sceną pokażą jej widok, widok Reichstagu lub jakiejś innej rzeczy, po której wiedzielibyśmy, że to Berlin.
Fajnie takie coś zrobili ostatnio w Plebanii, gdzie Krysia z głupią Jolką były w Częstochowie. Sceny były kręcone na zielonych polach, które robiły za pola częstochowskie, a co chwile widzieliśmy obraz Matki Boskiej, pielgrzymów, czy sam klasztor...
Dzisiaj Pani Surmacz: "Pani Kaczorek może się wypchać. I sama niech się inwigiluje"
I Monika o Michale: On jest taki enfant terrible
Kasieńka jest słodka: "ona dostanie i komputer i aparat fotograficzny i mp3, a ja nic nie dostane?"
Szkoda, że o komunii tylko nam opowiedzą.
Kamila bardzo wyrosła. Ładna dziewczyna i fajnie gra, szkoda tylko, że tak rzadko ją pokazują.
I jestem ciekawy scen z Berlina. Znając Klan, to jeżeli pokażą nam sceny z jakiego hotelu to będzie to szczyt ich możliwości.
Już nie mówię, że mieliby wysłać całą trójkę do Berlina i kręcić sceny pod Bramą Brandenburską, ale niech nam chociaż przed jakąś hotelową sceną pokażą jej widok, widok Reichstagu lub jakiejś innej rzeczy, po której wiedzielibyśmy, że to Berlin.
Fajnie takie coś zrobili ostatnio w Plebanii, gdzie Krysia z głupią Jolką były w Częstochowie. Sceny były kręcone na zielonych polach, które robiły za pola częstochowskie, a co chwile widzieliśmy obraz Matki Boskiej, pielgrzymów, czy sam klasztor...