B@r pisze:GL, opowiedz nam coś fajnego o ATWT.
Hmmm...
No więc. Jak już pisałem, zacząłem oglądac ATWT pod koniec sierpnia 2006 roku. Natrafiłem wtedy na super akcje w plenerze z seryjnym zabójcą ! To zabójczo wciągnęło mnie w serial. Potem sceny w plenerze skończyły się, złapano seryjnego zabójcę, ale serial nadal był dla mnie ciekawy. Oprócz scen z seryjnym zabójcą, inną ciekawą akcją w 2006 roku był wątek z burzą śnieżną. Tylko że... on był dla mnie najwyżej przeciętnie ciekawy

Niektóre osoby piszą, że wątek z seryjnym zabójcą i burzą śnieżną był super, ale dla mnie z tych dwóch, naprawdę super był tylko wątek z seryjnym zabójcą. Na początku pierwszej połowy 2007 roku miałem pierwszą, dłuższą przerwę w oglądaniu, chyba aż miesięczną

Zrobiłem przerwę na oglądanie odcinków GL w okolicy 70 lecia serialu, a potem, po 70 leciu, jakoś nie wróciłem od razu do oglądania ATWT

No, ale w końcu wróciło się do tej super soapki. W pewnym momencie 2007 roku w serialu pojawiła się niejaka Cleo Babbit (czy jak jej tam). Była ona grana przez tą samą aktorkę, która gra Gwen. Wiele osób jej nie lubiło, ja ją jednak lubiłem

Według planu Jade (taka fajna intrygantka, której już nie ma w serialu

), Cleo miała przemienic się w Gwen (wygląd, itd.). Potem się rozmyśliła, ale w końcu Cleo zaczęła się wcielac w Gwen. Niestety miała pech i już podczas pierwszej rozmowy z Will'em w osobie Gwen, on od razu rozpoznał, że to nie jego żona. Cleo zaczęła bujac się w Will'u. Po jakimś czasie zaczęła robic się psychopatyczna. Kiedy Will i Gwen wyjechali do Branosn, ona pojechała razem z nimi (wzięli ją ze sobą). Wyznała Will'owi, że go kocha, była mała awanturka, a potem on zaczął od niej odchodzic, ale nie na daleko. Ona ogłuszyła go krasnalem. Potem związała i zostawiła w lesie. Ale najlepsze było jak związała i zostawiła na torach Gwen i Jade ! To było dobre ! Nadjeżdżał pociąg, one się siłowały z linami, ale w końcu obie ocalały. Dobre też było, jak Cleo śpiewała na scenie przed publicznością. Po jakimś czasie pojawił się Will i chyba też Gwen i Jade. Will złapał Cleo, potem zadzwoniono na policję, która ją zabrała.
W 2007 roku pojawiła się w serialu bardzo ważna dla Luke'a Snyder'a postac, a mianowicie Noah Mayer, jego przyszły chłopak. Noah nie akceptował swojego homoseksualizmu. Chodził z Maddie (której już niestety nie ma w serialu, tak jak Jade

). Po jakimś czasie doszło między nimi do legendarnego pocałunku, bo pierwszego gejowskiego, w historii dziennych oper mydlanych. Po jakimś czasie zaczęli ze sobą chodzic, ale ojciec Noah'a był temu przeciwny. O mało co nie zabił Luke'a w lesie, a potem próbował go także zabic w szpitalu, ale nie udało mu się. Luke i Noah są razem, niestety Noah ostatnio wyszedł za Aamerę, co bardzo mi się nie podoba
W 2007 roku u aktorki, która gra Barbarę, wykryto raka

Mam nadzieję, że aktorka wygra walkę z chorobą i będzie mogła szczęśliwie obchodzic swój 30 rok w serialu. Co ciekawe, w serialu pojawił się wątek z rakiem. To zadziwiające, jak aktorka musi byc silna, że mimo, że jest ciężko chora, zgodziła się na wątek z chorobą w serialu.
Od czasu oglądania ATWT, z serialu odeszło sporo lubianych, lub nie-lubianych przeze mnie postaci. Z lubianych przeze mnie, co odeszli, to: Simon, Jade, Maddie. Oni przede wszystkim. Pewnie był jeszcze ktoś inny, kogo lubiłem, ale musiałbym sobie przypomniec. Zresztą, skoro muszę sobie przypominac te osoby, to pewnie nie były one przeze mnie lubiane, jak te, które wymieniłem. Smutna była również w serialu wieśc o śmierci jednego z bohaterów (aktor, który odgrywał jego rolę, zmarł w prawdziwym życiu

), ale nie mogę powiedziec, że za nim tęsknię, bo nie przypominam sobie, abym widział go w jego roli (oprócz filmików na youtube).
Może byc coś takiego ?

O ATWT i przy okazji moje wspomnienia, itd...