Thorne pisze:Jak zmierza do końca????????? O czym piszesz Tkk_ Bolly? DOOL?
Bez paniki! Na razie nic nie jest przesadzone. NBC ma kontrakt z tworcami DOOL tylko do 2009 roku i czesto mowilo sie, ze to juz bedzie koniec tej soapki, ale nie padly jeszcze zadne ostateczne decyzje. Zapewne wszystko bedzie zalezec od ogladalnosci serialu przez te dwa lata, a ta mam nadzieje pojdzie w gore!!
Polecam Ci GH!! Wkręcaj się w General Hospital! To super soapka!
Zdezydowanie sie zgadza, GH jest swietne!!! Ja sie wlasnie bardzo szybko wciagnelam
Teraz doczytałem,że próbowałeś GH. Spróbuj jeszcze raz.

Tam są naprawdę niektóre wątki wciągające jak np. z Laurą i Luk'iem,z Elizabeth etc.
Ach, niespelniona milosc Liz i Jasona to moj ulubiony watek w GH. Jak wiekszoc ich fanow nadal licze na to, ze cos sie jeszcze zmieni w kwestii ich relacji
BTW : Co taka wielka moda teraz nastała na wciąganie się w świat przeróżnych amerykańskich soap oper? Hehe

Hmm, no ja tak z zalozenia to zaczelam oglaadac tylko w GH, bo mnie kumpela namowila. Natomiast w pozostale soapki jakos tak naturalnie sie wciagnelam - SB, BB i DOOL lecialy na Channel 5, ktory mialam, wiec jakos zaczelam ogladac, a w Passions sie wciagnelam jak bylam w Stanach dwa lata temu i ktorys tydzien prawie caly spedzilam w domu no i naogladalam sie tego wszystkiego