Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Myl pisze:prawda jest taka, że to Becky jest matką dziecka, ale je oddała, i powinna liczyć się z tym, że straciła syna na zawsze. Amber też nie postąpiła zbyt słusznie. Ale mimo to uważam że dziecko powinno być z Amber i Rickiem, wczoraj zresztą Becky pokazała, że nie umie sie zająć dzieckiem, wyrzucając korek z butelki. Powinna przewidzieć, że syn się może tym przedmiotem "zainteresować". A ucieczke Becky z małym Erickiem, można nazwać tylko porwaniem.
Dziecko można odzyskać., a ty wyskakujesz ze "straceniem na zawsze". ::kwasny:: Akcja z kapslem mogła się zdarzyć równie dobrze w domu Stephanie. To przez Amber Becky nie może cały czas zajmować się małym.
Myl

Post autor: Myl »

Myślisz, że Stephanie jest zdolna do picia piwa przy dziecku? A Becky nie może sie zajmować dzieckiem, bo je oddała. Proste?
Nie broda czyni z człowieka mędrca.
Awatar użytkownika
noc_kairu

Post autor: noc_kairu »

Moim skromnym zdaniem dziecko powinno być przy matce jesli je kocha , nie patrząc przy tym ile ma w portfelu.I dlatego chłopiec powinien wrócić do Becky.
Oddała je to fakt ,ale gdyby nie wykradziono dziecka i gdyby trafiło do normalnej adopcji Eryk byłby z matką biologiczną.
Przecież Becky już od jakiegoś czasu tęskniła i próbowała się dowiedzieć co się stało z dzieckiem i gdyby je znalazła pewnie by je szybko odzyskała, bo prawo stoi po jej stronie i pozwala na zmianę decyzji .Ale trudno anulować adopcje ,jeżeli dziecko jest wykradzione nie wiadomo dokąd. :nie:
Nie wiem czy mały Eryk nie jest już za stary na odebranie go ,ale to robienie przez Amber wody z mózgu i wmawianie Becky na siłę,żeby robiła karierę spowodowało ,że czas upływał a ona nie wiedziała już co jest dla niej lepsze.
Nic tylko uciakać jak najdalej przed taką rodziną. ::kwasny:: ::chytry::
Co jeden bałwanek powiedział do drugiego bałwanka?
Myl

Post autor: Myl »

Prawda, że to Becky jest matką, ale czy będzie umiała sie zająć dzieckiem?
Nie broda czyni z człowieka mędrca.
Awatar użytkownika
Brooklyn

Myl pisze:Myślisz, że Stephanie jest zdolna do picia piwa przy dziecku? A Becky nie może sie zajmować dzieckiem, bo je oddała. Proste?
To był nieszczęśliwy wypadek. I dziecko mogłoby się zakrztusić w domu Stefy. Niekoniecznie kapslem.
Awatar użytkownika
noc_kairu

Post autor: noc_kairu »

Dokładnie.
Dlatego Becky należy się jeszcze jedna szansa. Mam nadzieję ,że instynkownie będzie wiedziała co jest dla jej dziecka dobre .a co złe. Ale trzeba dać jej trochę czasu.

Co myślicie na temat nowego fotografa firmy Forrester :?:
Co jeden bałwanek powiedział do drugiego bałwanka?
Awatar użytkownika
Brooklyn

noc_kairu pisze:Co myślicie na temat nowego fotografa firmy Forrester :?:
Pojawił się w dzisiejszym odcinku? Jeszcze nie oglądałem, więc nie wiem nawet czy się już pojawił. ::jezyk::
Marisa

Post autor: Marisa »

Brooklyn pisze:
Myl pisze:Myślisz, że Stephanie jest zdolna do picia piwa przy dziecku? A Becky nie może sie zajmować dzieckiem, bo je oddała. Proste?
To był nieszczęśliwy wypadek. I dziecko mogłoby się zakrztusić w domu Stefy. Niekoniecznie kapslem.
No napewno nie, bo Stefa nie spuściłaby go z oczu :!: I każdy kto by się nim zajmował :!:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

W programie oszukali bo odcinek był szybciej, wreszcie pojawił się Giovanni -ja go raczej nie lubie, Kimberley wzieła pracę aby bez czelnie spędzać czas z Rickiem, najlepsze na koniec jak Amber ostro wparowała do Becky, Becky sama nie wie co chce a Amber kocha EricaIII jak właśne dziecko-jak powiedzaiłą Tawny Amber umie walczyć o swoje, tak w ogóle dziś były obie uczesane dla odmiany w kitke :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Brooklyn

Adex-fan Brooke pisze:W programie oszukali bo odcinek był szybciej, wreszcie pojawił się Giovanni -ja go raczej nie lubie, Kimberley wzieła pracę aby bez czelnie spędzać czas z Rickiem, najlepsze na koniec jak Amber ostro wparowała do Becky, Becky sama nie wie co chce a Amber kocha EricaIII jak właśne dziecko-jak powiedzaiłą Tawny Amber umie walczyć o swoje, tak w ogóle dziś były obie uczesane dla odmiany w kitke :)
Adex na przyszłość sprawdzaj godzinę emisji na stronie TVP. 8)
Nowy fotograf jest dziwny. Jakie on potrafi prawić komplementy. ::plask wczolo:
Nie sądzę, żeby kobieta chciała usłyszeć, że wygląda na wiecej lat, niż ma w rzeczywistości. ::cojest::
Moim zdaniem źle oceniasz Kim. Kimberly chce po prostu być obok Ricka. I tak przecież na wiele sobie nie pozwala.
Amber akurat lepiej w spiętych włosach.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Oh zachowanie Becky mnie się nie podoba. Amber udało się jeszcze złapać ją w hotelu, wkrótce i ona i Tawny zaczną mieszać się w swoich kłamstwach. Becky podjeła decyzje o oddaniu dziecka a teraz próbuje odebrać je Amber, która (do własnego interesu) załatwiła jej pracę, dobrą pracę!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Wyjątkowo dziś mi się podobało jak wyglądała Kim.Ale Amber też dużo korzystniej ostatnio wygląda.Wczoraj czy przedwczoraj jak miała czerwone usta to ciekawie się prezentowała,a dziś naturalniej,ładnie.
Ale Becky mi podpadła tym piwem...
Giovanni mnie rozbawił :zeby: .Patrzył sie na Kim jakby wcale nie był słynnym fotografem który widział mnóstwo pięknych modelek ale jakby pierwszy raz widział kobiete ::loll:: .Kim to mile połechtało,wiadomo :wink:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Tak a fotograf był nie szarmancki ale beznadziejny, teksty o młodym wieku Ricka były oznaką tego ,że nie ma ochoty na znajomość z nim i próbuje go odepchnąć a Kim i tak nie podziała na jego względy bo po pierwsze - fotograf nie jest piękny więc nie ma co wzdychać a po drguie ona już chyba do końca życia będzie kochać się w Ricku.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Brooklyn

Ireth pisze:Ale Amber też dużo korzystniej ostatnio wygląda.Wczoraj czy przedwczoraj jak miała czerwone usta to ciekawie się prezentowała,a dziś naturalniej,ładnie.
Dobrze, że Amber zrezygnowała z tego nienaturalnego makijażu. W końcu nie wygląda jak klaun! :)
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Wreszcie pojawił się Giovanni! 8) :)
Ciszę się niezmiernie, bo już od dłuższego czasu na niego czekałem 8)
Teraz się zacznie... :twisted: 8)
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Zablokowany