Dziecko można odzyskać., a ty wyskakujesz ze "straceniem na zawsze".Myl pisze:prawda jest taka, że to Becky jest matką dziecka, ale je oddała, i powinna liczyć się z tym, że straciła syna na zawsze. Amber też nie postąpiła zbyt słusznie. Ale mimo to uważam że dziecko powinno być z Amber i Rickiem, wczoraj zresztą Becky pokazała, że nie umie sie zająć dzieckiem, wyrzucając korek z butelki. Powinna przewidzieć, że syn się może tym przedmiotem "zainteresować". A ucieczke Becky z małym Erickiem, można nazwać tylko porwaniem.
Bieżące odcinki cz. 1
Moim skromnym zdaniem dziecko powinno być przy matce jesli je kocha , nie patrząc przy tym ile ma w portfelu.I dlatego chłopiec powinien wrócić do Becky.
Oddała je to fakt ,ale gdyby nie wykradziono dziecka i gdyby trafiło do normalnej adopcji Eryk byłby z matką biologiczną.
Przecież Becky już od jakiegoś czasu tęskniła i próbowała się dowiedzieć co się stało z dzieckiem i gdyby je znalazła pewnie by je szybko odzyskała, bo prawo stoi po jej stronie i pozwala na zmianę decyzji .Ale trudno anulować adopcje ,jeżeli dziecko jest wykradzione nie wiadomo dokąd.
Nie wiem czy mały Eryk nie jest już za stary na odebranie go ,ale to robienie przez Amber wody z mózgu i wmawianie Becky na siłę,żeby robiła karierę spowodowało ,że czas upływał a ona nie wiedziała już co jest dla niej lepsze.
Nic tylko uciakać jak najdalej przed taką rodziną.

Oddała je to fakt ,ale gdyby nie wykradziono dziecka i gdyby trafiło do normalnej adopcji Eryk byłby z matką biologiczną.
Przecież Becky już od jakiegoś czasu tęskniła i próbowała się dowiedzieć co się stało z dzieckiem i gdyby je znalazła pewnie by je szybko odzyskała, bo prawo stoi po jej stronie i pozwala na zmianę decyzji .Ale trudno anulować adopcje ,jeżeli dziecko jest wykradzione nie wiadomo dokąd.
Nie wiem czy mały Eryk nie jest już za stary na odebranie go ,ale to robienie przez Amber wody z mózgu i wmawianie Becky na siłę,żeby robiła karierę spowodowało ,że czas upływał a ona nie wiedziała już co jest dla niej lepsze.
Nic tylko uciakać jak najdalej przed taką rodziną.
Co jeden bałwanek powiedział do drugiego bałwanka?
No napewno nie, bo Stefa nie spuściłaby go z oczuBrooklyn pisze:To był nieszczęśliwy wypadek. I dziecko mogłoby się zakrztusić w domu Stefy. Niekoniecznie kapslem.Myl pisze:Myślisz, że Stephanie jest zdolna do picia piwa przy dziecku? A Becky nie może sie zajmować dzieckiem, bo je oddała. Proste?
- Adex-fan Brooke
W programie oszukali bo odcinek był szybciej, wreszcie pojawił się Giovanni -ja go raczej nie lubie, Kimberley wzieła pracę aby bez czelnie spędzać czas z Rickiem, najlepsze na koniec jak Amber ostro wparowała do Becky, Becky sama nie wie co chce a Amber kocha EricaIII jak właśne dziecko-jak powiedzaiłą Tawny Amber umie walczyć o swoje, tak w ogóle dziś były obie uczesane dla odmiany w kitke 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Adex na przyszłość sprawdzaj godzinę emisji na stronie TVP.Adex-fan Brooke pisze:W programie oszukali bo odcinek był szybciej, wreszcie pojawił się Giovanni -ja go raczej nie lubie, Kimberley wzieła pracę aby bez czelnie spędzać czas z Rickiem, najlepsze na koniec jak Amber ostro wparowała do Becky, Becky sama nie wie co chce a Amber kocha EricaIII jak właśne dziecko-jak powiedzaiłą Tawny Amber umie walczyć o swoje, tak w ogóle dziś były obie uczesane dla odmiany w kitke
Nowy fotograf jest dziwny. Jakie on potrafi prawić komplementy.
Nie sądzę, żeby kobieta chciała usłyszeć, że wygląda na wiecej lat, niż ma w rzeczywistości.
Moim zdaniem źle oceniasz Kim. Kimberly chce po prostu być obok Ricka. I tak przecież na wiele sobie nie pozwala.
Amber akurat lepiej w spiętych włosach.
- Marek Forrester
Oh zachowanie Becky mnie się nie podoba. Amber udało się jeszcze złapać ją w hotelu, wkrótce i ona i Tawny zaczną mieszać się w swoich kłamstwach. Becky podjeła decyzje o oddaniu dziecka a teraz próbuje odebrać je Amber, która (do własnego interesu) załatwiła jej pracę, dobrą pracę!
Nobody does it better
Wyjątkowo dziś mi się podobało jak wyglądała Kim.Ale Amber też dużo korzystniej ostatnio wygląda.Wczoraj czy przedwczoraj jak miała czerwone usta to ciekawie się prezentowała,a dziś naturalniej,ładnie.
Ale Becky mi podpadła tym piwem...
Giovanni mnie rozbawił
.Patrzył sie na Kim jakby wcale nie był słynnym fotografem który widział mnóstwo pięknych modelek ale jakby pierwszy raz widział kobiete
.Kim to mile połechtało,wiadomo 
Ale Becky mi podpadła tym piwem...
Giovanni mnie rozbawił
- Marek Forrester
Tak a fotograf był nie szarmancki ale beznadziejny, teksty o młodym wieku Ricka były oznaką tego ,że nie ma ochoty na znajomość z nim i próbuje go odepchnąć a Kim i tak nie podziała na jego względy bo po pierwsze - fotograf nie jest piękny więc nie ma co wzdychać a po drguie ona już chyba do końca życia będzie kochać się w Ricku.
Nobody does it better