Kilka razy to widziałem, więc jutro pewnie też będą puszczać
"MnS" w Polsce
Widzieliście jaką niespodziankę zrobiło TVP? Dzisiaj życzenia dla polskich fanów w ciągu dnia składała Brooke, Hope i Bill. Brooke nawet po polsku mówiła….
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Długo to trwało, jakieś 5 minut chyba nawet.
Muzyczka była świąteczna, a KKL bodajże po polsku powiedziała "wesołych świąt".
TVP powinna takie coś dodatkowo na FB zamieścić...
Muzyczka była świąteczna, a KKL bodajże po polsku powiedziała "wesołych świąt".
TVP powinna takie coś dodatkowo na FB zamieścić...
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Miłego oglądania. Patrzyłem w program i nic rewelacyjnego nie będzie w ciągu dnia. Z tym udostępnieniem to obawiam się, że sami mogą na to nie wpaść. Może ktoś kto się z nimi już kontaktował da im tę sugestię w mailu? Przecież to promocja dla serialu. 
Napisałem już prywatną wiadomość na fb, ale administratorka pewnie mnie nienawidzi za te wszystkie niepochlebne komentarze pod adresem TVP1B@r pisze:Może ktoś kto się z nimi już kontaktował da im tę sugestię w mailu?
-
Dawidek
- Administrator
Właśnie się zastanawiam, czy mój (i nie tylko mój) mail choć troszkę tu pomógł, który wysłałem dopiero w miniony piątek (wziąłem pod uwagę najnowsze zawirowania z serialem). Warte odnotowania jest to, że otrzymałem potwierdzenie, że mail został odczytany, a przynajmniej otwarty.
Też przychylam się do prośby o nagranie i udostępnienie tego materiału. Dziś w ogóle nie miałem włączonej Jedynki.
Też przychylam się do prośby o nagranie i udostępnienie tego materiału. Dziś w ogóle nie miałem włączonej Jedynki.
- Adex-fan Brooke
Przecież ktoś pisał, że podobno mają takie coś nagrać dla Polski, wrzućcie na youtube jak nagracie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Minutę temu był ten materiał! I dodali do życzeń Liama, Thorne'a, Pamelę.
Wygląda na to w ogóle, że ktoś tam z tvp pojechał bo aktorzy trzymali mikrofon tvp1.
Wygląda na to w ogóle, że ktoś tam z tvp pojechał bo aktorzy trzymali mikrofon tvp1.